Bachelor in French Pastry Arts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma Hoogtepunten

  • Ontwikkel duale vaardigheden in techniek en management
  • Profiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docenten
  • Unieke lesmethodes die kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau combineren om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgeven
  • Echte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studies
  • Doe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een programma in het Frans en het Engels


Programma-inhoud

Jaar 1 - Ontdekken

  • Beheers de technieken van Pastry Arts-grondbeginselen
  • Ontwikkel kennis van producten en industrie
  • Leer efficiënt aanbod- en kostenbeheer
  • Stage van 5 maanden

Year 2 Master

  • Oefen met geavanceerde en nieuwe technieken in Pastry Arts
  • Innovatie en nieuwe trends in Pastry Arts
  • Leer management- en marketingfundamentals aangepast aan gebakconcepten
  • Stage van 5 maanden

Jaar 3 - Maken

  • Neem deel aan Business Games en ontwikkel vaardigheden in de bedrijfsopzet
  • Meester R
  • Uitvoeren in het ontwerpen van gebak, fotografie en communicatie-instrumenten
  • Project einde van de studie


intake

7 september 2020 (academisch jaar onder de bescherming van Jessica Prealpato, Alain Ducasse à l'Hôtel Plaza Athénée's Executive Pastry Chef - World Pastry Champion 2019)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now ... Lees meer

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now part of Sommet Education, the world-leading hospitality management education group, we are delighted to bring our French savoir-faire and knowledge in culinary and pastry arts to a wider audience. We offer a complete range of educational programs, from intensive entrepreneurial training courses to Bachelor degrees. Our programs are delivered by passionate and highly qualified professionals, who know that an effective training requires a personalized follow-up. Lees Minder