Bachelor in Global and Development Studies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Wereldwijde en ontwikkelingsstudies is een interdisciplinair programma, dat erop gericht is studenten uit te rusten met fundamenteel begrip van processen van globalisering op verschillende gebieden van menselijke activiteit: recht, politiek, economie, geschiedenis, sociale relaties, cultuur en communicatie. Studenten verwerven kernkennis van de fenomenen globalisering en internationale ontwikkeling en zijn gespecialiseerd in hun verschillende aspecten en invloed die ze hebben op de hedendaagse wereld. Het programma is op zo'n manier gestructureerd dat studenten zich kunnen concentreren op een geselecteerd deel van de wereld of op specifieke mondiale problemen en uitdagingen.

Profiel van de afgestudeerde

Programma afgestudeerden verkrijgen kennis van de belangrijkste traditionele en hedendaagse trends in de mondiale sociologie, filosofie, politiek en economie. Dit programma dient ook als de eerste stap naar voortzetting van de academische opleiding van de student op gradueel en postdoctoraal niveau op het gebied van internationale betrekkingen, gebiedsstudies, politieke wetenschappen of economie. Afgestudeerden zijn bereid om werk te vinden in het openbaar bestuur, nationale en internationale instellingen en organisaties, niet-gouvernementele organisaties, internationale bedrijven, culturele instellingen, massamedia en uitgeverijen.

Kwalificatieresultaat

Kandidaten worden op de ranglijst geplaatst op basis van hun registratiedatum en -tijd binnen de geplande registratieperiode.

Aanvraagkosten

De aanvraagkosten bedragen 20 USD (of 75 PLN, of 18 EUR). De vergoeding wordt apart betaald voor elke registratie en elke registratie heeft zijn eigen bankrekeningnummer toegewezen voor de betaling.

Collegegeld:

  • collegegeld voor het eerste jaar: 4 000 EUR (ongeveer 5000 USD)
  • collegegeld voor het tweede jaar: 4 000 EUR (ongeveer 5 000 USD)
  • collegegeld voor het derde jaar: 4 000 EUR (ongeveer 5 000 USD)

Het collegegeld wordt betaald voor een semester, niet later dan op de eerste lesdag.

Neem contact met ons op:

Telefoon: 48 12 664 74 09

E-mail: glad@uj.edu.pl

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Jagiellonian University is the oldest higher education institution in Poland and one of the oldest in Europe. It was founded on 12 May 1364 by the Polish king Casimir the Great. The Jubilee year 2 ... Lees meer

The Jagiellonian University is the oldest higher education institution in Poland and one of the oldest in Europe. It was founded on 12 May 1364 by the Polish king Casimir the Great. The Jubilee year 2014 marked the 650th anniversary of this remarkable event. Since its very beginning, the Jagiellonian University has been an international institution. Poles, Ruthenians, Lithuanians, Hungarians, Germans, Czechs, the Swiss, the English, the Dutch, the French, the Spanish, Italians, and even Tatars studied here in the old days. Lees Minder