Programmabeschrijving

Wereldwijde en ontwikkelingsstudies is een interdisciplinair programma, dat erop gericht is studenten uit te rusten met fundamenteel begrip van processen van globalisering op verschillende gebieden van menselijke activiteit: recht, politiek, economie, geschiedenis, sociale relaties, cultuur en communicatie. Studenten verwerven kernkennis van de fenomenen globalisering en internationale ontwikkeling en zijn gespecialiseerd in hun verschillende aspecten en invloed die ze hebben op de hedendaagse wereld. Het programma is op zo'n manier gestructureerd dat studenten zich kunnen concentreren op een geselecteerd deel van de wereld of op specifieke mondiale problemen en uitdagingen.

Profiel van de afgestudeerde

Programma afgestudeerden verkrijgen kennis van de belangrijkste traditionele en hedendaagse trends in de mondiale sociologie, filosofie, politiek en economie. Dit programma dient ook als de eerste stap naar voortzetting van de academische opleiding van de student op gradueel en postdoctoraal niveau op het gebied van internationale betrekkingen, gebiedsstudies, politieke wetenschappen of economie. Afgestudeerden zijn bereid om werk te vinden in het openbaar bestuur, nationale en internationale instellingen en organisaties, niet-gouvernementele organisaties, internationale bedrijven, culturele instellingen, massamedia en uitgeverijen.

Kwalificatieresultaat

Kandidaten worden op de ranglijst geplaatst op basis van hun registratiedatum en -tijd binnen de geplande registratieperiode.

Aanvraagkosten

De aanvraagkosten bedragen 20 USD (of 75 PLN, of 18 EUR). De vergoeding wordt apart betaald voor elke registratie en elke registratie heeft zijn eigen bankrekeningnummer toegewezen voor de betaling.

Collegegeld:

  • collegegeld voor het eerste jaar: 4 000 EUR (ongeveer 5000 USD)
  • collegegeld voor het tweede jaar: 4 000 EUR (ongeveer 5 000 USD)
  • collegegeld voor het derde jaar: 4 000 EUR (ongeveer 5 000 USD)

Het collegegeld wordt betaald voor een semester, niet later dan op de eerste lesdag.

Neem contact met ons op:

Telefoon: 48 12 664 74 09

E-mail: glad@uj.edu.pl

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Jagiellonian University

Zie 2 andere vakken van Jagiellonian University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
12,000 EUR
4.000 EUR per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019