Bachelor in Hospitality, Sport en Tourism Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De opleidingen die worden aangeboden aan Husson University 's School of Hospitality, Sport,

Of u nu geïnteresseerd bent in servicegerichte velden op het gebied van gastvrijheid en toerisme of sportmanagement, onze programma's hebben iets voor u. De volgende links naar rechts geven meer informatie over elk programma, inclusief mogelijkheden voor major, minor of concentreren op het gebied van uw interesse.

Onze flexibele curriculum- en multiple-degree-opties helpen je bij het kiezen van een studierichting die perfect is afgestemd op je unieke loopbaanambities in gastvrijheid, sport en toerismebeheer.

Missie

De missie van het Hospitality and Tourism Management-programma is om academische training te bieden die studenten voorbereidt om leiders, managers en professionals te worden in rollen die zijn gericht op het begrip en de waardering van de mondiale omgeving.

Career Pathways

Hospitality en Tourism majors zullen in staat zijn om een ​​breed scala aan carrièremogelijkheden na te streven die de opwinding en het potentieel van werkgelegenheid in 's werelds grootste industrie opleveren. HTM-afgestudeerden krijgen de mogelijkheid om hun klaservaring te verbeteren met een of meer stages tijdens het behalen van hun diploma. Deze ervaringsgerichte leermogelijkheden hebben een bewezen staat van dienst als het grootste pad naar werkgelegenheid en succes in de vroege carrière in de Hospitality-industrie.

Carrières in Hospitality Management

 • restaurants
 • Cruise Lines en toerisme
 • Clubs en casino's
 • Hotels, motels en pensions
 • Evenement en Conventie Management
 • Parken en recreatiebeheer
 • Golfbanen, jachthavens en skiresorts

Hospitality Management Industry Feiten

 • De $ 448 miljard restaurant- en foodservice-industrie is de grootste werkgever in de particuliere sector in de VS, en deze trend zal zich naar verwachting in de toekomst voortzetten. ( www.ahla.com )
 • Het Bureau of Labor Statistics voorspelde een toename van ongeveer 1,8 miljoen banen in de horeca in de periode 2005 - 2015; ongeveer 45.000 zullen managementposities zijn.
 • Lodging is een industrie met een omzet van $ 113 miljard en zal naar verwachting in de toekomst groeien. In Maine, gastvrijheid en toerisme, de grootste industrie met bijna 200.000 mensen en genereert meer dan $ 3 miljard aan lonen. ( www.maineinns.com )

Getuigenissen van het Hospitality Management Program

 • "Het Hospiton Management-programma bij Husson heeft mij de mogelijkheid geboden om goede verbindingen te leggen door middel van echte werkervaringen en door verschillende klassen met deskundige professoren die een record van succes hebben in de branche."
  Danielle Huchinson '09
 • "Mijn cursussen in Hospitality Management hebben de concepten van eten en drinken tot leven gebracht, we kunnen op een interessante en opwindende manier leren van industrieleiders."
  Beth McFarland '10
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a ... Lees meer

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a rewarding, successful career. Best of all, Husson’s reputation for a first-class education and affordability mean you’ll be making a smart investment. Husson University... our mission is your success. Lees Minder