Bachelor in Internationaal Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor in International Management aan is een driejarig programma (100% in het Engels onderwezen) dat studenten een solide basis biedt in de belangrijkste gebieden van management, evenals praktische praktische training . Het eerste jaar is bedoeld voor het verkrijgen van de basisconcepten van management, het tweede en derde jaar consolideren de opgedane bedrijfskennis en stellen de studenten in staat zich te specialiseren op een specifiek gebied.

Studenten zullen ook een stage van drie maanden uitvoeren tijdens hun eerste jaar en een stage van vijf maanden in hun tweede jaar. Een dual-degree programma is beschikbaar in het derde jaar.

Het programma is volledig geaccrediteerd door het Franse ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek .

Het programma heeft ook een zeer internationaal curriculum . Studenten krijgen de nodige kennis op het gebied van management om de bedrijfswereld te betreden en worden blootgesteld aan vele professionele situaties in verschillende contexten om de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om de uitdagingen aan te gaan waarmee de wereldwijde zakelijke markt van vandaag wordt geconfronteerd.

Voor wie?

Voor studenten die hun High School Diploma hebben behaald en geïnteresseerd zijn in een internationale carrière in management.

Sterke punten

  • Volledig in het Engels gegeven .
  • Gelegenheid om dual-degree te behalen .
  • Praktische training en real-life cases studies.
  • Beroepsspoor (verschillende stages).
  • Internationaal milieu.
  • Loopbaanbegeleiding.

Toelating

Toelatingsvoorwaarden voor internationale studenten:

  • Middelbare school diploma
  • Vaardigheid in het Engels (officiële TOEFL-score van minimaal 550 of IELTS 6.0)

* Vrijstelling van de taalvereiste voor studenten die hun bachelor in het Engels hebben afgerond

Alle aanvragen moeten online op onze website worden ingediend.

Na het invullen van het aanvraagformulier worden kandidaten uitgenodigd om een korte video-aanvraag in te dienen die onderworpen is aan de evaluatie van het hoofd van het programma.

Voor meer informatie Internationale toelating - Neem contact op met Mohamed ELZAYADI - mohamed.el-zayadi@esc-clermont.fr

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1919, ESC Clermont Business School is a ‘Grande Ecole’ business school in France. The business school offers undergraduate and postgraduate programmes that train and prepare business leade ... Lees meer

Founded in 1919, ESC Clermont Business School is a ‘Grande Ecole’ business school in France. The business school offers undergraduate and postgraduate programmes that train and prepare business leaders evolving an in international context. The school is committed to its slogan of being a ‘School For Life’, the distinctive positioning of the school is highlighted through its innovative pedagogic approaches, national and international recognitions, strong corporate network and proximity to companies. Lees Minder
Clermont-Ferrand