Bachelor in Internationaal Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

BEURZEN TOT USD 25.000 VOOR INTERNATIONALE STUDENTEN.

Moravian College biedt een International Student Merit Award, voornamelijk gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de kracht van je academische opleiding, je TOEFL- of IELTS-scores en je SAT-scores indien ingediend.
Neem contact op met de Executive Director of International Enrollment via het vragenformulier op deze pagina voor meer informatie over de International Student Merit Award.

INTERNATIONAAL MANAGEMENT MAJOR

De major in International Management wordt aangeboden in samenwerking met het departement Economie en Bedrijfskunde. International Management majors nemen Accounting 157, Economics 152 en 236; Management 223 en 333; en één keuze uit Management 231, 251 of 253. Moderne taalvereisten omvatten zes cursussen boven de 105, waaronder twee van de volgende - 210, 215 of 241 of gelijkwaardig - plus ten minste één cursus met 300 niveaus in het laatste jaar .

Dit programma vereist een semester in het buitenland, waarin een bedrijfsgerelateerde cursus en een moderne taalcursus moet worden gevolgd. Alle studenten die geïnteresseerd zijn in deze major moeten overleggen met professoren James P. West en Carmen Ferrero (Spaans), Jean-Pierre Lalande (Frans) of Axel Hildebrandt (Duits).

Toelatingseisen

undergraduate

Eerstejaars internationale studenten moeten het volgende indienen:

  1. Online applicatie van Moravian College of de Common Application. (U kunt gratis een online aanvraag indienen.)
  2. Officiële secundaire academische records. (originele en beëdigde vertalingen)
  3. Officiële testscores (SAT of ACT.) Als Engels niet uw moedertaal is, moet u TOEFL-scores (test van het Engels als vreemde taal) of IELTS-scores (International English Language Testing Scores) indienen. Dit is vereist voor alle eerstejaarsstudenten. Van transferstudenten kan worden afgeweken afhankelijk van de transcripties van de universiteit of de universiteit. Let op: het Moravian College biedt geen Engels als tweede taal (ESL) -programma.
  4. "Certificering van financiën" -formulier dat bevestigt dat u en uw sponsor de totale kosten van het onderwijs begrijpen en dat er voldoende geld is om uw educatieve uitgaven onder normale omstandigheden te dekken via het volledige programma.
  5. Een brief van een bankmedewerker of bankafschriften moet ter informatie worden vergezeld van alle cijfers die op het formulier "Certificering van financiën" worden vermeld . Alle documenten moeten echter binnen 6 maanden na aanmelding worden gedateerd.
  6. Bewijs van financiële ondersteuning. De student moet bewijzen dat ze ten minste het equivalent van $ 59,664.00 (VS) beschikbaar hebben voor educatieve uitgaven. De gelden kunnen in elk land en in elke valuta zijn. Aanvaardbare bronnen van financiële middelen zijn het opslaan van rekeningen, het controleren van rekeningen, geldmarktrekeningen en depositocertificaten. Als Moravian je een verdienstenbeurs toekent, mag je het bedrag van de beurs aftrekken van het totaal van $ 59,664.00 (VS).
  7. Een aanbevelingsbrief van een studieadviseur.
  8. Een persoonlijke verklaring of een essay.
  9. Om in aanmerking te komen voor acceptatie aan het Moravian College , moeten aanvragers een beoordeling hebben van het gemiddelde van een 3,0 (80% van de 100,) en een IELTS-score van 5 of hoger of een TOEFL-score van 80 of hoger.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and ... Lees meer

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and explore. Plus, we’re ranked among the “best colleges in the U.S.” and the “best college campuses in PA.” Lees Minder