Bachelor in Internationaal land- en waterbeheer

Wageningen University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Internationaal land- en waterbeheer

Wageningen University

Bachelor Internationaal land- en waterbeheer

Droogte, erosie, overstromingen en slecht land- en waterbeheer vormen grote bedreigingen voor de voedselproductie in grote delen van de wereld. Het BSc-programma Internationaal land- en waterbeheer lost deze problemen op. Studenten combineren kennis van engineering, milieu- en sociale wetenschappen, bestuderen de rollen van verschillende betrokken stakeholders en ontwerpen verbeteringsplannen voor land en waterbeheer. De gevolgen van interventies zoals dammen, terrassen of irrigatiesystemen op relevante belanghebbenden worden onderzocht in regio's over de hele wereld: van Thailand tot Ethiopië en van Peru tot Nederland.

Programma

Het bachelorprogramma (BSc) in International Land and Water Management is een driejarig programma. Er wordt een verscheidenheid aan lesmethoden gebruikt, variërend van hoorcolleges, tutorials en computergebaseerd leren tot praktisch veldwerk en excursies in binnen- en buitenland. Studenten werken vaak in kleine groepen over bepaalde onderwerpen. Het programma biedt daarom praktische, toegepaste en fundamentele (theoretische) kennis.

Het eerste jaar is een introductie in karakter en biedt een verscheidenheid aan onderwerpen zoals agronomie, bodem en water, sociologie, economie en milieuwetenschappen. Tweede- en derdejaarsstudenten introduceren specialisaties en studenten leren over de technische, socio-economische en administratieve aspecten van land- en waterbeheer. Het derde jaar van het programma omvat ook een internationale stage - hoe klinkt zes maanden in India, Malawi, Australië of Bolivia?

Toekomstige carriëre

De meeste afgestudeerden van de bacheloropleiding blijven studeren om een ​​master te voltooien, wat hen kwalificeert om overal ter wereld te werken. Ze kunnen hun expertise gebruiken in ontwikkelingsprojecten in Afrika, Zuid-Amerika of Azië, of bijdragen aan oplossingen voor land- en waterbeheer in Nederland en andere Europese landen.

Potentiële werkgevers zijn grote en kleine adviesbureaus, universiteiten en onderzoeksinstituten, publiek-private hulporganisaties en overheden in binnen- en buitenland.

Toelating en toepassing

Wil je weten of je diploma voldoende is om toegelaten te worden tot het bachelorprogramma International Land and Water Management? Je moet het juiste pre-universitaire diploma hebben om toegelaten te worden tot het programma en specifieke vakken gevolgd hebben. Om toegelaten te worden tot de bacheloropleiding International Land and Water Management, had je wiskunde en natuurkunde moeten studeren.

Meer informatie op: https://www.wur.nl/Education-Programmes/Bachelor/BSc-programmes/BSc-International-Land-and-Water-Management.htm

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Locations
Nederlanden - Wageningen, Gelderland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Wageningen, Gelderland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan