Read the Official Description

Bachelor in International Business

Je kijkt over grenzen heen en bent geïnteresseerd in economie, marketing en business. TheInternational Business study programmewill bereid je voor op een leidinggevende rol in een internationale organisatie.

Een grote multinational wil een nieuwe markt aanboren in Brazilië. U geeft het management advies over marketing. Of een fabrikant van mobiele telefoons wil een deel van zijn productie verplaatsen naar Oost-Europa. Je onderzoekt de opties en schrijft een businessplan.

Als internationaal bedrijfsmanager kunt u advies geven over allerlei zakelijke aangelegenheden. Zoals communicatie, marketing, handel, verkoop of financiën. Je benadert internationale zakelijke problemen vanuit verschillende perspectieven en lost ze op.

1279_rsz_1240384_519265794829560_1994600738_n.png

U

Je bent ruimdenkend over andere culturen. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd een teamspeler. En je bent avontuurlijk en gemotiveerd. Je interesseert je in internationale bedrijven, hoe ze zijn georganiseerd en hoe ze kunnen verbeteren.

Het programma International Business

Je verwerft een brede kennis van internationaal management, marketing, handel en financiën. En je ontwikkelt relevante professionele vaardigheden, zoals intercultureel teamwerk, planning, leiderschap en zakelijke communicatie. We onderhouden nauw contact met de professionele wereld. De gehele opleiding wordt in het Engels gegeven.

Na afronding van de cursus wordt u de graad Bachelor of Business Administration (BBA) verleend.

Kenmerken van deze opleiding

Onze gemeenschap is echt internationaal. Zowel studenten als docenten komen uit Nederland en het buitenland. Onze aanpak is persoonlijk. Je zult in kleine groepen werken en je hebt een persoonlijke coach.

Je leert een tweede vreemde taal en brengt minstens een jaar in het buitenland door. Je kunt ook een double degree behalen, je specialiseren in Azië (Aziatische bedrijfskunde), in Latijns-Amerika (Latijns-Amerikaanse bedrijfskunde) of je richten op non-profitorganisaties en talen (intercultureel management en talen).

Deze opleiding is verkozen tot beste International Business (voorheen International Business and Management Studies) -studie in Nederland door de Optimalistengids voor voltijd hoger beroepsonderwijs 2015.

Toelatingseisen

Lees de onderstaande toelatingseisen zorgvuldig door voordat u zich aanmeldt voor de Avans Hogeschool.

Engelse vereisten voor internationale studenten

Examen - Minimale score:

  • IELTS totale band: 6
  • IELTS luisteren: 6
  • IELTS-waarde: 6
  • IELTS schrijven: 6
  • IELTS aan het woord: 6
  • TOEFL-computer gebaseerd. 213
  • TOEFL internet gebaseerd: 80

Aanvullende eisen

Het niveau van je vooropleiding moet gelijk zijn aan het Nederlandse havo-, vwo- of mbo 4-niveau. Engels moet een van je cursussen zijn geweest. Als we niet bekend zijn met uw buitenlandse diploma, zal NUFFIC, de Nederlandse organisatie voor internationale erkenning van diploma, het niveau voor ons controleren.

Start van het studieprogramma

Maand: september

Deadline EU: 01 juni

Deadline niet-EU: 01 augustus

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs »

Last updated December 12, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum