Bachelor in International Business

Je kijkt over de grenzen en bent geïnteresseerd in economie, marketing en business. Het International Business-studieprogramma bereidt je voor op een leidinggevende rol in een internationale organisatie.

Een grote multinational wil een nieuwe markt aanboren in Brazilië. U geeft het management advies over marketing. Of een fabrikant van mobiele telefoons wil een deel van zijn productie verplaatsen naar Oost-Europa. Je onderzoekt de opties en schrijft een businessplan.

Als internationale bedrijfsmanager kunt u adviseren over allerlei zakelijke aangelegenheden. Zoals communicatie, marketing, handel, verkoop of financiën. Je benadert internationale zakelijke problemen vanuit verschillende perspectieven en lost ze op.

U

Je bent ruimdenkend over andere culturen. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd een teamspeler. En je bent avontuurlijk en gemotiveerd. Je interesseert je in internationale bedrijven, hoe ze zijn georganiseerd en hoe ze kunnen verbeteren.

Het programma International Business

Je verwerft een brede kennis van internationaal management, marketing, handel en financiën. En u zult relevante professionele vaardigheden ontwikkelen, zoals intercultureel teamwerk, planning, leiderschap en zakelijke communicatie. We onderhouden nauw contact met de professionele wereld.

De hele opleiding wordt in het Engels gegeven. Je leert een tweede vreemde taal en brengt minimaal een jaar in het buitenland door. Je kunt ook een dubbele graad behalen. Na afronding van de cursus krijgt u de graad van Bachelor of Business Administration (BBA).

Kenmerken van deze opleiding

Onze gemeenschap is echt internationaal. Zowel studenten als docenten komen uit binnen- en buitenland. Onze aanpak is persoonlijk. Je werkt in kleine groepen en hebt je eigen persoonlijke coach.

Toelatingseisen

Het niveau van je vooropleiding moet gelijk zijn aan het Nederlandse havo, vwo of mbo 4 niveau. Engels moet een van je cursussen zijn geweest. Als we niet bekend zijn met uw buitenlandse diploma, controleert NUFFIC, de Nederlandse organisatie voor internationale diploma-erkenning, het niveau voor ons.

Engelse vereisten voor internationale studenten

Examen - Minimale score:

  • IELTS totale band: 6
  • TOEFL-papier: 550
  • TOEFL internetgebaseerd: 80

Belangrijke data:

Start van het programma: september

Aanmelddeadline EU: 1 augustus
Aanmelddeadline niet-EU: 1 juni

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Avans University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op September 7, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 1, 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
8,332 EUR
€ 2.083 Lokale / EU-studenten. € 7.969 internationale / niet-EU-student
Deadline
aug 1, 2020
Application deadline EU: August 1st. Application deadline non-EU: June 1st
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 1, 2020
Einddatum
aug 31, 2024
Aanmeldingslimiet
aug 1, 2020
Application deadline EU: August 1st. Application deadline non-EU: June 1st

sep 1, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
aug 1, 2020
Application deadline EU: August 1st. Application deadline non-EU: June 1st
Einddatum
aug 31, 2024