Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Business

Een Nederlands bedrijf produceert granen voor mensen met voedselallergieën en exporteert zijn producten naar verschillende landen in Europa. Helaas groeit zijn marktaandeel in Oost-Europa niet zoals gepland. Als internationale market intelligence officer analyseer je de huidige markt, de graanindustrie en het economische klimaat om factoren te identificeren die mogelijk de groei van je bedrijf kunnen beperken.

U

Als een ondernemend individu, stel je graag je eigen leerdoelen vast. Je bent ruimdenkend, onafhankelijk en avontuurlijk, een wereldburger die graag andere manieren van werken, wonen en zakendoen wil ontdekken. Je werk maakt indruk met respect voor mens en planeet. Onderscheidend en creatief, je bent een geboren communicator en taalliefhebber. Je omarmt uitdagingen en vindt het leuk om als een team te werken.

1278_rsz_omslagmap_fiets_klein.jpg

Het programma International Business

International Business helpt u een succesvolle professional te worden. Je wordt een wereldburger met een solide kennisbasis, vaardigheid in moderne talen en een hoog ontwikkelde interculturele gevoeligheid en globale mindset. Je culturele bewustzijn helpt je om met respect impact te maken. Je studeert af met een Bachelor of Business Administration diploma. Dit programma is NVAO-geaccrediteerd.

Kenmerken van deze opleiding

Je krijgt de unieke kans om je eigen leerpad te creëren doorheen het studieprogramma. Omdat uw persoonlijke en professionele ontwikkeling de kern vormt van ons onderwijs, maakt het programma gebruik van verschillende leermethoden. Lezingen fungeren als coaches: sparringpartners die je helpen problemen op te lossen, antwoorden vinden, creatief zijn en out-of-the-box denken. Dit programma heeft een sterke focus op internationale marketing

Toelatingseisen

Lees de onderstaande toelatingseisen zorgvuldig door voordat u zich aanmeldt voor de Avans Hogeschool.

Engelse vereisten voor internationale studenten

  • Examen: minimum score
  • IELTS totale band: 7
  • TOEFL-computer gebaseerd: 250
  • TOEFL internet gebaseerd: 100

Start van het studieprogramma

Maand: september

Deadline EU: 01 juni

Deadline niet-EU: 01 augustus

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs »

Laatst bijgewerkt op December 12, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
2,083 EUR
Deadline
Juni 1, 2019
For non-EU: 01 August
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Juni 1, 2019
For non-EU: 01 August

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Juni 1, 2019
For non-EU: 01 August
Einddatum