Bachelor in International Business Administration en vreemde talen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Opmerking: het is een vereiste dat u Duits of Deens spreekt, maar ook Engels.

Interculturele studieomgeving in Flensburg


BSc in internationale bedrijfskunde en moderne talen is opgericht in samenwerking met de universiteit van Flensburg en wordt in Flensburg bestudeerd. Dit betekent dat het een uitgesproken internationaal profiel heeft, zowel wat betreft de vakken die worden aangeleerd als wat betreft de studieomgeving, waar je deel van gaat uitmaken. En last but not least, het gemarkeerde internationale profiel wordt weerspiegeld in de dubbele graad die je verkrijgt bij het afstuderen: een Deens en een Duits bachelordiploma.

Breed scala aan onderwerpen


BSc in internationale bedrijfskunde en moderne talen in Flensburg is de studie voor u als u studies in bedrijfstaal wilt combineren met studies in bedrijfseconomie. Geconfronteerd met groeiende politieke, economische, culturele en sociale globalisering, zullen bedrijven steeds hogere eisen stellen aan hun werknemers, die over de nationale en taalgrenzen heen moeten werken.

Deze BA zal u kwalificeren voor het analyseren, evalueren en oplossen van de taken die betrokken zijn bij de internationale activiteiten van zakelijke ondernemingen, en het zal u kwalificeren voor het uitvoeren van de communicatie- en bemiddelingstaken die voortvloeien uit dergelijke activiteiten. Je krijgt de competenties die je nodig hebt via een vreemde taalopleiding, via kennis van sociale omstandigheden, en via kennis van de sociologische en economische factoren die van invloed zijn op de besluitvormingsprocessen in verschillende culturen.

Programmastructuur


Gemiddeld worden er 15-20 lezingen per week aangeboden. Studieactiviteiten zullen bestaan uit een mix van lezingen, oefeningen, cases en projecten / seminars.

Merk op dat het voorbereiden van een lezing de meeste tijd kost die je aan je studie besteedt. We raden u aan deel te nemen aan een studiegroep, omdat u dan kunt bespreken wat u hebt gelezen en u kunt voorbereiden op de manier waarop u later met uw collega's samenwerkt aan gezamenlijke projecten in een zakelijke context.

Toelatingseisen


Vanwege de samenwerking met Universität Flensburg wordt u gevraagd om deze procedure te volgen:

Kandidaten met een Duits middelbare school / middelbare school examen of equivalent moeten solliciteren bij Universität Flensburg voor de opleiding B.Sc.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder