Bachelor in International Business Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Lincoln's BA (Hons) International Business Management cursus heeft tot doel studenten de mogelijkheid te bieden een solide basis te ontwikkelen in bedrijfsprocessen en mechanica, de vaardigheden om te werken in een mondiale omgeving en een diepgaand begrip van de internationale marktplaats.

Vaardigheden in verschillende disciplines zijn vereist voor studenten die de bedrijfsvoering in een internationale context willen begrijpen. Het personeel van Lincoln biedt een ondersteunende en dynamische leeromgeving, die erop gericht is studenten te betrekken en te inspireren.

Studenten kunnen een scala aan onderwerpen bestuderen, waaronder bedrijfsanalyse, moderne talen, financiën, operations, human resources, management en marketing. Naar verwachting zullen studenten aan het einde van de cursus de gelegenheid hebben gehad om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen om door te groeien naar een carrière in een professionele bedrijfsomgeving.

Hoe je bestudeert

Deze cursus is verkrijgbaar met een drie of vier jaar Pathway .

Het eerste jaar introduceert de onderwerpen marketing, economie en internationale zaken, terwijl het ernaar streeft onafhankelijke en kritisch denkende vaardigheden te ontwikkelen. Het tweede jaar biedt studenten de mogelijkheid om aspecten te bestuderen zoals strategisch management, inzetbaarheid, onderzoeksmethoden en operationeel management. Studenten hebben dan de mogelijkheid om de tweede helft van het jaar in het buitenland te studeren. Vorige studenten hebben hun studie-stages doorgebracht in Noord-Amerika, Mexico, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Roemenië, Finland en China. Studenten die ervoor kiezen om in het buitenland te studeren, moeten betalen voor hun huisvesting, reis- en verblijfkosten.

In het laatste jaar is er de mogelijkheid voor studenten om uit een reeks modules te kiezen om hun eigen interesses te weerspiegelen. Specialisatiegebieden zijn onder meer het bedrijfsleven en de EU-markt, het bedrijfsleven en de natuurlijke omgeving, moderne talen, human resources, rampenbeheer, financieel beheer en wereldwijde marketingstrategie.

Er is ook de mogelijkheid om na het tweede jaar een jaar durende stage (Professional Practice) te volgen. De mogelijkheid om na het tweede jaar een stage van een jaar te volgen staat open voor alle voltijdstudenten in deze cursus. Studenten die ervoor kiezen stage te lopen, betalen voor dat jaar geen collegegeld maar moeten betalen voor hun reis-, verblijfs- en algemene kosten van levensonderhoud.

Een moderne taal bestuderen

Vanaf het begin van de cursus is er de mogelijkheid om moderne taal te leren door een reeks optionele taalmodules te selecteren. Beschikbare talen zijn onder andere Franse, Duitse, Spaanse, Mandarijn-Chinese en Business English-communicatie. Studenten hoeven de taal niet eerder te hebben gestudeerd, omdat ze de door hen gekozen taal helemaal opnieuw kunnen starten.

Hoe je wordt beoordeeld

Verwacht wordt dat studenten in een continu proces van een afhankelijke leerstaat naar een van onafhankelijkheid gaan. Aan het einde van de opleiding wordt van de studenten verwacht dat ze veel meer autonome en reflexieve personen zijn die zijn uitgerust met een reeks vaardigheden die hen in staat stellen succesvol te werken in de maatschappij en in de wereld van het werk.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over feedback op beoordeling heeft tot doel ervoor te zorgen dat academici de cursisten binnen de cursus snel feedback geven - meestal binnen 15 werkdagen na de datum van indiening (tenzij anders vermeld hierboven).

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder