Bachelor in International Business and Trade (Engels)

Thomas More University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Business and Trade (Engels)

Thomas More University of Applied Sciences

  • Verschillen en overeenkomsten tussen internationale culturen hebben de neiging jou te triggeren.
  • Je hebt ondernemerschap in je bloed en je ziet wereldwijde zakelijke kansen.
  • Tijdens je studie ben je bereid om je koffer te pakken en in het buitenland te gaan studeren.
  • Met veel tools, modellen en veel oefenen kun je overal ter wereld commerciële activiteiten ontplooien.
  • Uniek in deze studie is dat je Chinees aan je curriculum kunt toevoegen.
  • Is Azië niet jouw belangrijkste focus? Waarom dan niet kiezen voor Duits, Spaans, Frans of Nederlands?

Fase 1

Tijdens het eerste jaar zal onze focus liggen op het opbouwen van uw bedrijfsfundamentals door middel van cursussen zoals internationale handel, interculturele communicatie, mondiale economie, marketing en opkomende markten. Bovenop deze verplichte vakken kiest u een vreemde taal: Duits, Frans, Spaans, Chinees of Nederlands.

Wij bieden niet de taal van uw dromen aan? Geen probleem, je kunt een taal van je keuze studeren bij een andere gecertificeerde taalinstelling en we voegen deze toe aan je diploma.

Fase 2

Het eerste semester van uw tweede jaar concentreert zich op managementvaardigheden, financieel management, ondernemerschap en opkomende markten. Tijdens de cursus 'Internationaal project' gaan tweedegraads studenten naar een dynamische stad om de lokale cultuur te analyseren, aan een grensoverschrijdend project te werken en te kijken naar mogelijkheden om een ​​uniek bedrijfsmodel te exporteren. In het tweede semester studeer je een semester in het buitenland aan een van onze partneruniversiteiten over de hele wereld.

Fase 3

Je derde jaar bestaat uit eerste semester cursussen met een focus op oefenen en cases voor echte bedrijven, gevolgd door een tweede semester in het buitenland voor je traineeship. Tijdens deze 3 maanden durende stage in het buitenland werk je aan verschillende internationale projecten voor echte klanten.

Praktische cursussen

Tijdens het eerste jaar is de businessgame uw eerste test om de theoretische kennis in de praktijk te brengen. In het tweede jaar krijgt u een voorproefje van hoe zaken in het buitenland worden gedaan. Eindelijk, wanneer je in het laatste jaar in het buitenland studeert, word je ondergedompeld in een heel andere omgeving.

In het derde jaar ben je 12 weken in het buitenland tijdens een internationale stage. Sommige van onze partners in het onderwijs bieden geweldige stagemogelijkheden in Europa en Zuid-Afrika. Flanders Investment

Persoonlijke coaching

Je kunt altijd rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching bij Thomas More. De programmamanager Astrid Druyts helpt je om al je vragen over je vakgebied te beantwoorden. Alle vragen met betrekking tot uw individuele studieprogramma, vrijstellingen of studiepunten kunnen worden gericht aan de studieadviseur Pierre Vermeulen.

Ook zijn uw docenten altijd beschikbaar om advies te geven of uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om hen via e-mail te contacteren.

Go International

Bij International Business

Onze business school werkt samen met verschillende topuniversiteiten wereldwijd. Enkele van de mogelijkheden zijn: Quimper en Parijs (Frankrijk), Sevilla (Spanje), Eindhoven (Nederland), Vilnius (Litouwen), Boedapest (Hongarije), Bloemfontein (Zuid-Afrika), Daejeon (Zuid-Korea), Chili, Mexico, China, Taiwan of Kuala Lumpur (Maleisië).

Waarom kiezen voor International Business and Trade (Engels)

100% Engels: Ja dat kan!

Thomas More heeft 5 Engelstalige bacheloropleidingen om ons kwalitatief hoogwaardige onderwijs toegankelijk te maken voor (buitenlandse) studenten met hoge ambities. Je kunt deelnemen aan onze Engelse programma's nadat je hebt bewezen dat je redelijk bekwaam bent in het spreken en schrijven van Engels (niveau B2, Europees Framework).

Internationalisering @ Thomas More

Thomas More neemt actief deel aan internationale netwerken in overeenstemming met zijn verschillende studiegebieden. Dit is een ideaal forum voor betrouwbare partnerschappen. Soms worden deze partnerschappen voorgesteld door gemeenschappelijke partners of via projectsamenwerking. Thomas More streeft naar partnerschappen in alle Erasmus-deelnemende landen.

@ werk

Praktijk is de sleutel tijdens uw training. Met uitgebreid projectwerk, businesscases tijdens de cursussen en deelname aan congressen dompelen wij u volledig onder in de bedrijfswereld. Tijdens je laatste jaar ga je zelfs een stap verder en werk je gedurende vier maanden voor een internationaal bedrijf.

Een baan zoeken

Na het afstuderen staat de wereld voor je klaar. Zowel kmo's als multinationals met internationale ambities zijn potentiële werkgevers. Met een goede opleiding in internationaal ondernemerschap, starten sommige van onze studenten zelfs een eigen bedrijf. Vorig jaar won een Thomas More-alumnus een prijs voor de beste start-up van het jaar.

Advies- of adviesfuncties voor bedrijven die investeerders verbinden met verschillende culturen zijn ook binnen handbereik. Een paar voorbeelden van potentiële werkgevers: Brussels airport, DB Schenker, DHL, Flanders Investment

Aanvullende studies

Tweede verkorte bachelor

  • extra specialisatie binnen Business Management (in één of twee jaar)

Meester

  • In België of in het buitenland
  • Via uitwisselingsprogramma: Zakelijk
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 26, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Belgiƫ - Mechelen, Vlaanderen
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Belgiƫ - Mechelen, Vlaanderen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan