Bachelor in International Business and Trade

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In lijn met de wereldwijde trends, heeft MCU sinds 1999 gespecialiseerde divisies opgericht die belast zijn met het bevorderen van internationaal onderwijs om ons wereldwijde concurrentievermogen te bevorderen.

Om te voldoen aan de bloeiende ontwikkeling van het internationale bedrijfsleven en om een ​​basis te leggen voor internationaal zakelijk management voor de toekomst, is het koesteren van internationale bedrijfsmanagers een belangrijke drijfveer geworden voor elke overheid en onderneming.

Na goedkeuring door MOE hebben we in 2006 het International Business and Management-programma opgezet.

Missie

De missie van het International Business and Trade-programma in International College is om mondiale visie te bevorderen bij zowel lokale als internationale studenten.

Bovendien ontwikkelen we expertise in het internationale bedrijfsleven door studenten kwaliteitsonderwijs te bieden in professionele disciplines die streven naar een balans tussen theorieën en werkwijzen.

Ons programma is ook gewijd aan het cultiveren en verbeteren van de perspectieven van studenten op bedrijfsethiek en sociale verantwoordelijkheid.

Goals

International Business and Trade Program biedt studenten een gevarieerde leeromgeving, met de levering van elementaire bedrijfskennis en -vaardigheden, voor de koestering van professionele internationale zakelijke vaardigheden, gekoppeld aan humaniora en technologische cursussen, om toekomstige professionele managers en goede bijdragende burgers te cultiveren de gemeenschap.

  1. Om studenten te helpen bij het begrijpen en ontwikkelen van expertise in zowel basis- als professionele kennis van de internationale zakelijke discipline
  2. Het cultiveren en verbeteren van het perspectief van studenten op bedrijfsethiek en sociale verantwoordelijkheid
  3. Om studenten te helpen mondiale inzichten te ontwikkelen

Functies van het programma

Ons doel van het onderwijs is om de vakkennis van studenten in zakelijke disciplines te cultiveren met wereldwijde mobiliteit. Om mondiale mobiliteit te cultiveren, benadrukken we de ontwikkeling van de taalvaardigheid, vakbekwaamheid en aanpassingsvermogen van studenten.

  • Als een Engelstalig programma bieden we intensieve cursussen Engels en cross-culturele communicatiecursussen om studenten te helpen de Engelse communicatievaardigheden te verbeteren.
  • Wat betreft het cultiveren van de professionele competentie van de student, hebben we concentraties ontworpen in drie professionele gebieden, die elk praktijk en theorie bevatten om professionele competentie te ontwikkelen.
  • Wat betreft het verbeteren van het aanpassingsvermogen van de student, bieden we een multiculturele leeromgeving.

Bovendien breiden de uitwisselingsprogramma's en dual-degree programma's van de universiteit de geïnternationaliseerde leerervaringen van studenten uit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As Taiwan’s top international university, MCU welcomes students from all over the world. Whether you are interested in pursuing a degree in Communications, Design, Management, Technology, Languages, L ... Lees meer

As Taiwan’s top international university, MCU welcomes students from all over the world. Whether you are interested in pursuing a degree in Communications, Design, Management, Technology, Languages, Law, or Tourism, MCU offers a unique world class educational experience. Here, we believe in building creative and innovative global citizens who are ready to become world leaders of tomorrow. Lees Minder
Saginaw , Taipei , Taoyuan , Taipei , Jinsha Township + 4 Meer Minder