Bachelor in International Business

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De bacheloropleiding in International Business (ook wel het BScBA-programma genoemd) biedt studenten een uitgebreid scala aan vaardigheden en kennis om bedrijven wereldwijd op te bouwen, te ontwikkelen en te leiden. Een bachelor's degree in het bedrijfsleven met een internationale focus opent een breed scala aan carrièremogelijkheden in de private en publieke sector, in alle sectoren en continenten. Als je wereldwijde ambities hebt in welke vorm dan ook (bijv. Studeren of werken in het buitenland), is de bacheloropleiding in International Business iets voor jou.

Georganiseerd op de Mikkeli Campus van Aalto University , wordt u lid van een hechte gemeenschap van wereldwijd georiënteerde en ambitieuze Finse en internationale studenten. Na de intensieve bachelorstudies, waaronder een semester in het buitenland aan een van de vele topuniversiteiten van het programma, ben je verzekerd van de studie direct aan een masterprogramma aan de Ottoiem Campus in Aalto University .

Doelstellingen van studies

Tegenwoordig is de wereld kleiner dan ooit. Voor de beste bedrijven is wereldwijd georiënteerd de nieuwe standaard geworden. Dit vereist brede internationale zakelijke vaardigheden en kennis van hun werknemers. Om ervoor te zorgen dat je aan die eisen kunt voldoen, biedt de bacheloropleiding in International Business haar afgestudeerden:

 • Internationale competentie. Afgestudeerden hebben een uitgebreid begrip van de internationale zakenwereld en beschikken over sterke vaardigheden in intercultureel teamwerk, communicatie en talen om erin succesvol te navigeren.
 • Zakelijke kennis. Afgestudeerden beschikken over een brede knowhow over kernelementen van het bedrijfsleven, zoals boekhouding, economie, financiën, informatiesystemen, management en marketing.
 • Probleemoplossende gereedschapskist. Afgestudeerden zijn goed voorbereid op het beantwoorden van zowel tactische als strategische uitdagingen, dankzij hun hoge capaciteit voor onafhankelijk, wetenschappelijk en analytisch denken.
 • Leiderschap en communicatieve vaardigheden. Afgestudeerden beschikken over uitstekende sociale en presentatievaardigheden om hun teams vooruit te helpen als benoemd teamleider en als teamlid.
 • Veelzijdige projectmanagement- en teamworkvaardigheden. Afgestudeerden kunnen projecten leiden van initiatie en planning tot prioritering en uitvoering - binnen de gegeven tijd en verwachtingen.
 • Handig netwerk. Afgestudeerden van langdurige relaties en herinneringen met lokale en buitenlandse vrienden, professoren en samenwerkende bedrijven.

Na hun afstuderen van het International Business-programma hebben afgestudeerden een solide basis van werken in een veeleisende en internationale zakelijke omgeving over de hele wereld.

Taal van instructie

De bacheloropleidingen op de Mikkeli Campus worden aangeboden in het Engels.

Collegegeld en beurzen

Collegegeld betreft diplomastudenten in Engelstalige programma's die geen burgers zijn van de EU / EER-regio.

Het collegegeld bedraagt € 12.000 per academiejaar voor de graad Bachelor of Science in Economics and Business Administration in het Engels op de Mikkeli-campus.

Aankomende studenten met collegegeld komen in aanmerking voor het aanvragen van Aalto University Scholarship.

Post-graduate studie-opties

Na het behalen van het BScBA-programma kunnen studenten doorgaan met studies in verschillende masterprogramma's aan de School of Business Otaniemi-campus.

Structuur van studies

De bacheloropleiding International Business aangeboden aan de School of Business op de campus Mikkeli omvat in totaal 180 ECTS-credits. Het driejarige programma bestaat uit:

 • Vereiste kerncursussen (60 sp.)
 • Methodologische studies (12 sp.)
 • Internationale grote bedrijven (42 sp.)
 • Taal- en communicatiecursussen (18 sp.)
 • Minorstudies, voltooid in het buitenland (30 sp.)
 • Keuzevakken (18 sp.)

De leerervaring is module-gebaseerd, toenemende interactie, intensiteit en focus:

 • Het academisch jaar bestaat uit cursussen georganiseerd in 15 modules van drie weken, ook tijdens de zomer
 • In de meeste modules verdienen studenten 6 ECTS-credits; lessen zijn gepland voor drie uur per dag, vijf dagen per week, voor 45 contacturen inclusief examens
 • Vereist actieve deelname en aanwezigheid

Inhoud van studies

De aard van studies in de bacheloropleiding in International Business is zeer actief en intensief. Studies zijn verdeeld in modules van drie weken, waarbij een snel tempo en een scherpe focus worden gehandhaafd. De uitgebreide onderwijsmethoden omvatten interactieve lezingen, groepswerk, videopresentaties en bedrijfsprojecten, evenals onafhankelijk en theoretisch academisch werk. Verschillende lesmethoden bieden een interessante, uitdagende en motiverende leeromgeving.

Veel vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de publieke sector, waaronder alumni, dienen als gastsprekers in de cursussen. Studenten nemen excursies en voltooien projecten voor bedrijven in verschillende cursussen. De samenwerking met lokale en internationale bedrijven gaat ook buiten de lezingen door: op carrièredagen, excursies en excursies.

De bacheloropleiding in Mikkeli richt zich op een enkele major: International Business. De domeinspecifieke specialisatie hangt af van de cursussen die u kiest - of het nu gaat om boekhouding, economie, financiën, informatiesystemen, management of marketing, het perspectief blijft altijd internationaal.

Jaar 1: studenten voltooien de vereiste kerncursussen, bedrijfscommunicatie en taalcursussen.

Jaar 2: Naast enkele verplichte vakken, kunnen studenten hun favoriete keuzevakken kiezen, bijvoorbeeld:

 • Merkmanagement
 • Bedrijfsfinanciën
 • Social Media Analytics
 • Wereldwijde game-industrie
 • Groene ondernemingen
 • Tools voor data-analyse
 • Gender en communicatie op de internationale werkplek

Studenten krijgen ook een inleiding tot onderzoeksmethoden waarna ze beginnen met het schrijven van hun bachelorscriptie. Het doel van de bachelorscriptie is het ontwikkelen van het vermogen van studenten om onafhankelijk onderzoek op het gebied van internationaal zakendoen uit te voeren. De Capstone-cursus vat het leren samen in een uitgebreid pakket als een overzicht en samenvatting van de twee jaar en is gebaseerd op een bedrijfsstrategiespel.

Jaar 3: studenten studeren in het buitenland en voltooien hun minor tijdens een uitwisselingssemester aan een van de vele partneruniversiteiten over de hele wereld. Cursussen kunnen flexibel worden gekozen op basis van de interesse van de student.

Over het proefschrift

 • De bachelorscriptie is een formeel document dat zowel een formeel voorstel als een verdediging in het bachelorscriptieseminar vereist (10 2 studiepunten). Het doel van de bachelorscriptie is het ontwikkelen van het vermogen van studenten om onafhankelijk onderzoek op het gebied van internationaal zakendoen uit te voeren. Het proces is ontworpen om vaardigheden te ontwikkelen zoals het opstellen van een onderzoeksplan, inclusief het onderzoeksprobleem, vragen en doelstellingen. Het proefschrift moet een theoretisch referentiekader bevatten met een kritisch literatuuroverzicht en de student moet geschikte methoden gebruiken om de relevante gegevens te verkrijgen en te interpreteren.

Na het voltooien van de bachelorstudies in Mikkeli, profiteren de meeste studenten van hun automatische studierecht om door te gaan naar het masterprogramma van een Aalto University School of Business (meestal op het gebied waarop ze zich hebben gericht in hun opleidingsselecties). De aangeboden masterprogramma's zijn:

 • Accounting
 • Creatieve duurzaamheid
 • Economie
 • Ondernemerschap en innovatiemanagement
 • Financiën
 • Wereldwijd management
 • Informatie- en servicebeheer
 • Internationaal ontwerp bedrijfsmanagement
 • Management en internationale zaken
 • afzet
 • Yritysjuridiikka (ondernemingsrecht, alleen aangeboden in het Fins)

Levendige campus

De Mikkeli-eenheid van de Aalto University School of Business bevindt zich in het Mikkeli University Consortium in het hart van de regio Zuid-Savo, op 230 km van Helsinki. De campus ligt in het centrum van Mikkeli - een compacte stad dicht bij de natuur. De campus zelf heeft uitstekende leerfaciliteiten en een bemoedigende sfeer voor interessante ontmoetingen tussen studenten, professoren en medewerkers.

Dankzij een relatief kleine gemeenschap en een intensieve leerervaring is de geest sterk en duurt het een leven lang. De vele verschillende studentenclubs en -verenigingen met betrekking tot cultuur, sport en andere hobby's garanderen dat er buiten de studie iets voor iedereen is. Je kunt bijvoorbeeld lid worden van BaBa's Kitchen, een internationale keukenclub of de sportclub SkiBBA.

De samenwerking tussen zakelijke studenten in Mikkeli en Otaniemi is actief en onderhoudt nauwe banden met Probba (Mikkeli Campus studentenvereniging), KY (School of Business studentenvereniging) en AYY ( Aalto University Student Union), om ervoor te zorgen dat de geest van Aalto sterk blijft in Mikkeli. Wanneer je naar Otaniemi verhuist om je masterprogramma te voltooien, heb je al een netwerk van vrienden en andere connecties.

Internationale kansen

Aalto University is van nature internationaal en bovenop internationale studenten verwelkomt de Mikkeli Campus elk jaar ongeveer 70 uitwisselingsstudenten uit het buitenland. Deze studenten sluiten zich aan bij de diverse Aalto gemeenschap, niet alleen via studies, maar ook via meerdere vrijetijdsevenementen, activiteiten en feesten rond de campus. Programmabeheerders, actieve studentleraren en studentenondersteunende diensten helpen internationale studenten te integreren in de Noordse cultuur en zich thuis te voelen in Finland.

Ook komen veel professoren uit het buitenland. Elk jaar worden 60-70 hoogleraren uit de hele wereld aangeworven om les te geven op de Aalto University Mikkeli Campus. Deze vooraanstaande en internationaal gerespecteerde instructeurs zijn topwetenschappers in hun vakgebied en komen van enkele van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld en integreren wereldwijd competitieve kennis in onderwijs en opdrachten.

Een semester, meestal het laatste, wordt doorgebracht in het buitenland aan een van de partneruniversiteiten waar studenten de minorvakstudies voltooien als onderdeel van de BScBA-graad. Het BScBA-programma heeft meer dan 50 partneruniversiteiten in veel regio's in de wereld. Naast universiteiten werkt het programma ook samen met lokale en internationale bedrijven, waardoor de internationale kansen van de studenten verder worden uitgebreid.

Multidisciplinaire mogelijkheden

De bacheloropleiding in International Business richt zich sterk op bedrijven die wereldwijd actief zijn, maar biedt de flexibiliteit om iets bijzonders te combineren. Het programma omvat keuzevakken met elementen uit andere studiegebieden, bijvoorbeeld Global Supply Networks van industriële engineering, Green Ventures van duurzaamheid en ondernemerschap, en de Business and Management van digitale mediaproductie van kunst. Bovendien kunnen de 30 ECTS die in het buitenland zijn gestudeerd vrij worden gekozen om de eigen belangen van de student te ondersteunen.

Eenmaal afgestudeerd om het masterprogramma op de Otaniemi Campus te studeren, kunnen BSc-afgestudeerden genieten van de beroemde multidisciplinariteit. Aalto University staat bekend om het overbruggen van disciplines van bedrijfsleven, kunst, technologie en wetenschap. De levendige campus en de vrijheid om keuzevakken aan de hele universiteit te kiezen, brengen studenten uit verschillende vakgebieden onder één dak. Deze spontane multidisciplinariteitsomgeving leidt tot nieuwe ideeën, verzamelt enthousiasten om hen heen en baart vriendschappen, netwerken en zo nu en dan startups.

Carrièremogelijkheden

Na hun afstuderen kiezen de meeste studenten ervoor om te profiteren van hun automatische studierecht op een masterprogramma aan de Aalto University School of Business op de Otaniemi Campus. Studenten zijn echter ook volledig uitgerust om meteen na het afronden van de bacheloropleiding de wereldwijde arbeidsmarkt te betreden. De afgeronde opleiding biedt een breed scala aan internationale loopbaanopties, zowel in Finland als in het buitenland. De alumni van het programma werken internationaal in vele functies die verband houden met hun studies als managers, experts, consultants in marketing, financiën, handel, technologie of als ondernemers.

Om de overgang van school naar werk te vergemakkelijken, nodigt het programma uit dat we veel vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de publieke sector hebben om als gastsprekers in de cursussen te dienen. Alumnirelaties zijn hecht en fungeren als een belangrijk werkkanaal voor afgestudeerden van de Mikkeli Campus.

Aalto University heeft gevestigde carrièrediensten die u helpen een baan te vinden in Finland en in het buitenland. Aalto studenten vinden bij het afstuderen vaak een goede functie. Een actieve gemeenschap voor ondernemerschap is ook aanwezig bij Aalto , die kan helpen als springplank voor het oprichten van uw bedrijf. Tot slot, als een academische carrière interessant is, is elk masterprogramma bij Aalto een geweldige basis voor doctoraatsstudies en post-doc posities.

Toegangsdata

De aanmeldingsperiode voor studies die in de herfst van 2020 beginnen (toelatingsgroepen I-III) is van 8 januari tot 22 januari 2020. De aanmeldingsperiode voor Open University Track is van 18 maart - 1 april 2020. De aanmeldingsperiode voor transferstudenten is 4 Mei - 18 mei 2020.

Hier zijn de belangrijkste data om te onthouden (toelatingsgroepen I-III):

 • 8 jan 2020 - Aanvraagperiode begint, het online aanvraagsysteem wordt geopend
 • 22 jan 2020 - Aanvraagperiode eindigt, het online aanvraagsysteem wordt gesloten
 • 5 jun 2020 - Toelatingsresultaten worden gepubliceerd
 • 10 jul 2020 - Deadline voor het accepteren van de aangeboden studieplaats

Programmaspecifieke toelatingsvoorwaarden

In 2020 worden 82 graden studenten formeel toegelaten tot de bacheloropleiding International Business aan de Aalto University School of Business, Mikkeli Campus. Studenten die zijn toegelaten tot het programma, krijgen na hun afstuderen aan Mikkeli een recht op studie aan de Master of Science in Economie en Bedrijfskunde aan de Aalto University School of Business.

Bovendien kunnen 3 nieuwe studenten worden toegelaten tot het BScBA-programma op basis van hun studies aan de Open Universiteit en kunnen 2 nieuwe studenten worden toegelaten als transferstudenten van andere instellingen voor hoger onderwijs in Finland. Er zijn afzonderlijke toelatingsprocessen van de Aalto University School of Business voor Open University Track en transferaanvragers.

Taalvereisten

Omdat Engels de instructietaal is in het BScBA-programma, is het essentieel dat alle deelnemers bereid zijn om snel, idiomatisch Engels te begrijpen, zoals gesproken tijdens lezingen en groepsdiscussies. Van studenten wordt ook verwacht dat ze gemakkelijk Engels kunnen lezen en hun gedachten duidelijk kunnen uiten in gesproken en geschreven Engels.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... Lees meer

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Lees Minder
Espoo , Helsinki , Pori , Mikkeli + 3 Meer Minder