Bachelor in International Business

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Programma Objetives

Ons bachelorprogramma (BIB) is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in management en internationale handel. Ze zullen worden geleerd projecten te beheren voor internationale bedrijven en op een ethisch verantwoorde en duurzame manier in complexe bedrijfsomgevingen te werken. Door een mix van theoretische en toegepaste kennis biedt de BIB studenten een goed begrip van de internationale economische omgeving, een eerste kennismaking met het bedrijfsleven, met zijn verschillende elementen, en een sterke basis in de managementdisciplines.

Tijdens hun 3e jaar krijgen studenten de mogelijkheid om gespecialiseerde cursussen te kiezen op verschillende gebieden, zoals: Finance

Programmavoordelen

 • Het programma is geaccrediteerd door de Université Catholique de Lille als een "diplôme universitaire" en is geaccrediteerd door het Franse ministerie van Hoger Onderwijs (VISA BAC 3).
 • Een globale en praktische benadering van internationale zakelijke en aanverwante onderwerpen.
 • Cursussen gegeven door internationale professoren en ervaren professionals.
 • Dankzij 7 maanden stage kunnen studenten hun cursussen in de praktijk brengen, praktijkervaring opdoen en nieuwe contacten leggen om hun professionele netwerk uit te breiden.
 • 3 maanden (minimaal) internationale academische of professionele ervaring zijn vereist.
 • In kleine klassen kan elke student persoonlijke aandacht krijgen.

accreditatie

De BIB ('Diplôme d'Études Supérieures en Affaires Internationales') is geaccrediteerd door het Franse ministerie van Hoger Onderwijs (VISA BAC 3). Door dit label erkent de overheid de strengheid en de vereisten van dit programma, de kwaliteit van de faculteit en de inhoud van het curriculum.

Toelatingsprocedure

Studenten met een Frans baccalaureaat moeten zich aanmelden via Parcoursup. Alle andere studenten moeten de onderstaande internationale procedure volgen.

Het aanvraagproces is volledig online. Studenten moeten een account aanmaken op ons applicatieplatform en de instructies online volgen. Dit is toegankelijk via de volgende link: https: // apply. IESEG .fr

Application checklist

 • Online aanvraagformulier
 • Afschriften en diploma secundair onderwijs (indien nodig officieel vertaald)
 • Engelse vaardigheidstest (IELTS 6.5, TOEFL IBT 85, TOEIC 4 skills 800, Duolingo 105 - studenten met IELTS 6.0, TOEFL IBT 75, TOEIC 720 worden ook overwogen als ze slagen voor het skype-interview met de recruiter)
 • Syllabus secundair onderwijs (algemene cursusbeschrijving)
 • CV / Resume
 • Kopie van paspoort
 • 100 € inschrijfkosten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and m ... Lees meer

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and member of the Conférence des Grandes Écoles, IÉSEG is part of the most prestigious higher education institutions in the country. Lees Minder
Lille , Parijs + 1 Meer Minder

Accreditaties