Bachelor in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De bacheloropleiding International Business geeft studenten een overzicht van de verschillende aspecten van internationale markten en grensoverschrijdende zakelijke transacties. Het hoofddoel van het programma is om hoog- en multidisciplinair opgeleide, kritisch denkende professionals te voorzien van goede analytische, probleemoplossende en taalkundige vaardigheden, klaar om te werken in flexibele omstandigheden van snel veranderende internationale markten. Het programma is ontworpen om inzicht te krijgen in de economische, sociale, culturele en politieke dimensies van internationale betrekkingen en studenten te voorzien van diepgaande, relevante en up-to-date kennis van economie en handel, financiën, management, marketing en statistiek in een internationaal perspectief geplaatst.

Studentenprofielen

Het programma bereidt studenten voor op het starten en exploiteren van hun eigen bedrijf dat zich bezighoudt met grensoverschrijdende transacties, evenals werk in operationele, analytische en leidinggevende functies voor bedrijfsorganisaties (incl. Multinationale ondernemingen), openbare en non-profitorganisaties in een verscheidenheid van landen en industrieën. Afgestudeerden zijn uitgerust met kennis van internationale economische betrekkingen en kernvaardigheden die nodig zijn om de uitdagingen van de internationale, dynamische multiculturele bedrijfsomgeving goed aan te kunnen.

137508_137479_WUEB-08.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Carriere vooruitzichten

 • Operationele en analytische functies in ondernemingen die actief zijn op internationale markten of samenwerken met buitenlandse klanten.
 • Operationele en analytische functies bij internationale organisaties en instellingen.
 • Specialist in buitenlandse handel (export en import).
 • Specialist in douanekantoren, ambassades en consulaten.
 • Specialist in internationale handelsfinanciering en schikkingen.
 • Specialist in internationale logistiek.
 • Specialist in internationaal management.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Planning

Inschrijving is van 1 juni 2020 tot 16 augustus 2020.

Binnen deze data zijn kandidaten verplicht om:

 1. Registreer u in het inschrijvingssysteem.
 2. Betaal het inschrijvingsgeld 85 PLN op de individuele bankrekening vermeld in het inschrijvingssysteem (IRK).
 3. Vul het formulier in met gegevens, download foto's, kies een studieprogramma, voeg de vereiste documenten bij.
 4. Na ontvangst van informatie over het positieve resultaat van de verificatie van het document, betaal je het collegegeld voor het eerste semester van de studie op een speciale rekening die is aangewezen door de wervingscommissie.
 5. Lever alle documenten met fotokopieën en beëdigde vertalingen in het Pools aan het wervingscomité. De deadline is 28 september 2020, om 15.00 uur. De datum van levering van documenten is belangrijk, niet de datum van verzending.

Let op: De documenten moeten per post of koeriersdienst worden bezorgd.

Stuur geen documenten voordat de wervingscommissie heeft beslist over je toelating tot studie.

Cursusleider

Magdalena Myszkowska, Ph.D.

e-mail: magdalena.myszkowska@ue.wroc.pl

Laatst bijgewerkt op jul 2020

Over de school

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Lees meer

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Lees Minder