Bachelor in International Business

Irkutsk National Research Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Business

Irkutsk National Research Technical University

Programma-overzicht en doelstellingen

De bachelor ' International business ' is gericht op het trainen van specialisten die bekwaam zijn in eigenaardigheden van business en management, het bezitten van kennis op het gebied van de wereldeconomie, het ondernemingsrecht en gespecialiseerd zijn in BRICS-landen - China, India, Brazilië of de Republiek Zuid-Afrika. Door middel van deze bacheloropleiding, onze studenten groeien diepgaande interdisciplinaire kennis, praktische vaardigheden waardoor ze zich met vertrouwen te oriënteren en beslissingen te nemen op verschillende gebieden van het internationale bedrijfsleven. Het programma omvat vooraanstaande wetenschappers en specialisten van de leidende buitenlandse universiteiten, bedrijven en analytische centra. Bachelorstudenten nemen deel aan academische mobiliteitsprogramma's die niet minder dan één semester opleiding bieden aan partneruniversiteiten van de BRICS-landen. Deze educatieve weg is toegankelijk tijdens het derde studiejaar. Elk van de studenten brengt een jaar van bedrijfsstudies door aan een van de toonaangevende universiteiten in het land dat ze hebben bestudeerd.

We trainen specialisten die een strategie kunnen ontwikkelen en implementeren; wie een internationaal bedrijf kan leiden of een effectieve vervoerder kan zijn bij transnationale bedrijven; goed onderbouwd in BRICS-landen, met betrekking tot de wet-, bedrijfs- en investeringsstructuur in een bepaald land; in staat om duurzame relaties op te bouwen die effectieve onderhandelingen met bedrijven en overheden van BRICS-landen mogelijk maken.

Het programma biedt om wiskunde en statistiek te leren; beheer; IT in management; strategisch management; marketing; project management; economie (micro- en macro-economie, economische theorie); politicologie; filosofie; wereldcultuur en kunstmarkt; regionale studies; BRICS-gebiedsstudies; internationale zaken; zakelijk Engels, BRICS zakelijke talen.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden zullen in staat zijn om een ​​carrière te maken bij de internationale multinationals, hun eigen bedrijf te openen en deze te ontwikkelen, alsook om voor de overheid te werken om investeerders uit de BRICS-landen aan te trekken. Ook zullen ze joint-enterprises kunnen starten met partners uit de BRICS-landen en optreden als consultants voor de grootste bedrijven.

In het buitenland studeren

Studenten moeten een semester of een jaar stage lopen bij een van de partneruniversiteiten van de BRICS-landen. Ze zullen zaken, bedrijfsethiek, onderhandelingsaspecten en het ondernemingsrecht van het land bestuderen.

Verder biedt het programma de mogelijkheid om een ​​andere vreemde taal te leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
150,000 RUB
Locations
Rusland - Irkutsk, Oblast Irkoetsk
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Irkutsk, Oblast Irkoetsk
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan