Bachelor in International Hospitality Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Droom je ervan om een ​​internationale opleiding te volgen die zich richt op management binnen toerisme, hotels en restaurants?

Droom je van een opleiding die een schat aan mogelijkheden biedt om te werken in concept en bedrijfsontwikkeling in een internationaal perspectief binnen die beroepen?

Dan is het Bachelor Degree-programma in International Hospitality Management het spul waar je dromen van gemaakt zijn!

Het International Hospitality Management-programma biedt u kennis die u in staat stelt om complexe en praktische taken uit te voeren in de marketing, het beheer en het runnen en ontwikkelen van bedrijven op het gebied van ervaringseconomie, toerisme, hotels en reizen die allemaal centraal staan ​​in de gastvrijheid. industrie.

Met andere woorden, het International Hospitality Management-programma richt zich niet alleen op toerisme, hotels of restaurantbeheer, het dekt en combineert de transacties in een gezamenlijke hospitalityopleiding.

Start van de studie

Het programma start in september en is gevestigd aan het University College of Northern Denmark , Hobrovej 85, 9000 Aalborg.

4

Toelatingseisen

Een AP-graad in Marketing Management, Service, Hospitality

Als u een AP-diploma in financieel beheer hebt, kunt u zich ook aanmelden voor het International Hospitality Management-programma. De AP-graad in Financieel Management maakt je niet in aanmerking voor toelating, maar je wordt uitgenodigd voor een interview waarin je motivatie en voorwaarden voor het studeren in dit specifieke programma zullen worden geïdentificeerd.

Engelse testen:

 • IELTS Totaal cijfer van 6.5
 • TOEFL Internet-gebaseerde test: minimum score van 83
 • Cambridge ESOL-examens:
  • C1 Gevorderd (CAE): klasse C, B of A
  • C2 Proficiency (CPE): rang C, B of A
  • B2 First (FCE): rang A
 • Online Oxford plaatsingstest: minimale score van B2 = een minimum score van 75 in elk van de subtests - alleen geldig indien deze via een UCN-partnerorganisatie wordt gedaan
 • Pearson PTE Academic: minimale score van 58

Deense kwalificatieniveaus

Al onze studieprogramma's vereisen dat aanvragers / studenten een Engels niveau hebben dat overeenkomt met een Deens B-niveau, en sommige programma's hebben ook eisen aan de niveaus van studenten in andere vakken. Maar wat is precies een Deens B-niveau enz.? Hier kunt u de antwoorden vinden.

Individuele beoordeling van eerdere leerervaringen

Dispensatie met betrekking tot toelating tot het academieberoep en het bachelorprogramma.

Een individuele beoordeling voorafgaand aan het leren is een ontheffing voor aanvragers die niet voldoen aan de formele toelatingseisen. Een individuele beoordeling voorafgaand aan het leren geeft u een individuele beoordeling van uw verzamelde kennis, vaardigheden en competenties.

De beoordeling zal worden gebruikt in relatie tot de toelatingseisen voor de opleiding waar je op wilt solliciteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University College of Northern Denmark (UCN) is a Danish Higher Educational Institution working in the fields of education, development, applied research and innovation. UCN is active in healthcare an ... Lees meer

University College of Northern Denmark (UCN) is a Danish Higher Educational Institution working in the fields of education, development, applied research and innovation. UCN is active in healthcare and wellness, social studies and education, technology and business, training and lifelong learning. Lees Minder