Bachelor in International Hospitality Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Maak je klaar voor een van de meest internationale velden in een cursus die de echte wereld weerspiegelt. Nadrukkelijke mensen met een servicegerichte instelling zullen zeker gedijen in deze opwindende en dynamische omgeving. De Hotel Management School van NHL Stenden is een van de grootste van Europa en stelt u in staat mensen van over de hele wereld te ontmoeten .

Verken een wereld van kansen terwijl u praktische werkervaring opdoet in het 4-sterren Stenden Hotel in Leeuwarden, tot managementniveau . Kies je eigen weg door je te specialiseren in gebieden zoals Event Management, Cruise Management, Gastronomie, Food and Beverage Management of Advanced Wine Studies.

Als u internationaal georiënteerd bent, zult u genieten van ons multi-campus concept, de 'Grand Tour' genoemd. Je kunt een deel van je studie doorbrengen op een van onze campussen in Bali, Nederland, Qatar, Zuid-Afrika of Thailand. Daarnaast kun je ervoor kiezen om te studeren aan een van de meer dan 150 partner-hogescholen over de hele wereld.

De kennis en vaardigheden die je door de jaren heen opdoet, leiden tot een betaalde stage van tien maanden in het laatste jaar, die uitstekende kansen op werk biedt na het afstuderen. Je kunt zelfs stage lopen bij een van onze 600 industriële connecties in 40 landen over de hele wereld.

Een bachelordiploma van International Hospitality Management brengt je op de goede weg naar een carrière in de wereldwijde horeca. Je carrièremogelijkheden variëren van het managen van een restaurant of hotel, het coördineren van een internationaal evenementenbureau of het managen van een financieel team. Je zult genieten van een hoge verantwoordelijkheid, in een baan die elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt .

Toelatingseisen

Academische vereisten

Om toegelaten te worden tot een van de bacheloropleidingen moet je aan bepaalde toelatingseisen voldoen. NHL Stenden University of Applied Sciences erkent de volgende algemene internationale kwalificaties:

  • International Baccalaureate (IB) Diploma of European Baccalaureate Diploma
  • Middelbare schooldiploma van een geaccrediteerde instelling
  • Vier GCSE / GCE 'O'-niveaupassen (eindcijfer A, B of C) en twee' AS'-niveaupassen. Deze zes gecombineerde passen moeten allemaal in verschillende onderwerpen zijn.
  • Associate, bachelor of master

Bovendien kunnen sommige van onze bacheloropleidingen aanvullende toelatingseisen eisen.

21

Ben je 21 jaar of ouder en wil je je inschrijven bij NHL Stenden Hogeschool, maar voldoe je momenteel niet aan de toelatingsvoorwaarden, dan wordt je uitgenodigd om je in te schrijven voor het toelatingsexamen .

Taalvereisten

Alle niet-EER-aanvragers zijn verplicht om een Engelse bekwaamheidstest in te dienen bij hun aanvraag. Uitzonderingen worden gemaakt voor studenten die hun voorbereidend onderwijs hebben gevolgd in een land waar Engels de officiële werk- en onderwijstaal is. De taalvereisten voor EER-studenten zijn dezelfde als voor Nederlandse studenten. Als uw diploma hier wordt vermeld , is de aanvullende Engelse taaltest niet vereist.

NHL Stenden Hogeschool aanvaardt vier soorten officiële taaltesten:

Let op: als u niet over het juiste niveau beschikt, kunt u zich inschrijven voor onze Engelse taalcursus Voorbereidende Taal .

Startdatum: februari of september

Duur: 4 jaar, voltijds

Collegegeld (jaarlijks):

Begin september: EU-studenten = € 2.143
Niet-EU studenten = € 8.350

Aanmeldingsdeadlines:

Start september: EU-aanvragers: 15 augustus
Niet-EU-aanvragers: 31 mei

Begin februari: EU-aanvragers: 15 januari
Niet-EU-aanvragers: 1 november

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... Lees meer

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Lees Minder
Leeuwarden , Groningen , Emmen , Meppel , Assen + 4 Meer Minder