Lees de Officiële Beschrijving

Dubai, Botswana, New York, Venetië; de hele wereld staat voor je klaar. De reisindustrie is op zoek naar jou! Na het behalen van de bachelorgraad International Tourism Management, verkoopt u de wereld online en offline. Je ontwerpt reizen, koopt scherpe tarieven en legt contacten over de hele wereld.

Je zou kunnen werken als, bijvoorbeeld, een productmanager, een evenementenmanager, een reisadviseur of een stadsverkopers. U kunt ook uw eigen bedrijf beginnen.

Is dit bachelorprogramma geschikt voor jou?

Het bachelorprogramma van het International Tourism Management van Tio combineert kennis van de toeristische wereld met aspecten van e-commerce. Dit betekent dat u zich meteen thuis zult voelen in de online wereld. Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Ben jij:

Wil je reizen?

Wil je meer van de wereld zien? Verpak de nieuwste Lonely Planet-lijst en ga op pad? Met dit bachelorprogramma kun je meer van de wereld zien! Als toekomstige reisprofessional organiseer je je eigen studiereizen. Daarnaast kun je internationale stages kiezen of enige tijd studeren in het buitenland aan een van de partneruniversiteiten van Tio.

Op zoek naar de beste deals?

Ben je altijd op zoek naar de beste deals online? Als dat zo is, is Tio naar jou op zoek! Tio wil mensen met een scherp oog voor detail en - vooral - om de beste waar voor uw geld te krijgen. Na deze bacheloropleiding kun je de reizen die je ontwerpt, online tegen een scherpe prijs op de markt brengen.

Geïnteresseerd in andere culturen

De wereld is jouw speelveld als je in de toeristische sector werkt. Zelfs tijdens je studie kom je tijdens de verschillende studiereizen, je internationale stage of tijdens je studie in het buitenland in contact met verschillende culturen. Dit is de perfecte gelegenheid om in contact te komen met verschillende manieren van leven!

Geïnteresseerd in het samenstellen van vakantie?

Ben je dol op het samenstellen van vakantie? In plaats van voor de standaardvakantie te gaan, ga je de uitdaging aan om je eigen reis te maken. Dit is het perfecte bachelorprogramma voor jou. Wanneer u voor een touroperator werkt, kiest u niet alleen de bestemming, maar koopt u ook vliegtuigstoelen, hotelbedden en excursies. Je maakt de reis zoals je wilt!

Onder controle?

Ben je graag de baas? Wil je je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Tijdens deze bacheloropleiding worden deze vaardigheden verder ontwikkeld tijdens de Management Vaardigheden-cursus. Natuurlijk kunt u de leiding nemen over de verschillende projecten waaraan u werkt.

Een organisatietalent?

Houd je van evenementen organiseren en kun je anderen motiveren? Je kunt leren excelleren bij het organiseren van evenementen - van festivals en sportevenementen tot congressen en beurzen. Het organiseren van evenementen leer je in de praktijk tijdens de Incentive

Een taalgoeroe?

Hallo, hola, hallo, bonjour? Ben je dol op andere talen spreken? Kennis van vreemde talen is een belangrijk aspect van elk toeristisch programma. Naast Engels kun je je verdiepen in het Duits, Frans en / of Spaans.

Nieuwsgierig?

Heb je een scherp oog voor detail, ben je altijd up-to-date en wil je achter de schermen van de toeristische wereld gaan werken? De onderzoeker in jou krijgt alles wat hij wil. Tijdens het studieprogramma bezoekt u touroperators en beurzen en gaat u elk jaar op studiereis. Je bevindt je in de perfecte positie om alles te leren wat er te weten valt over het organiseren van (studiereizen).

Herken je jezelf door deze beschrijvingen? Bekijk het curriculum voor meer informatie over dit bachelorprogramma of woon een open dag bij om de sfeer te ervaren en studenten en docenten te ontmoeten.

Waarom kiezen studenten voor International Tourism Management?

 1. Tio biedt de mogelijkheid tot versneld studeren: een bachelordiploma behalen in slechts drie jaar.
 2. De toerismesector heeft een sterke behoefte aan jonge professionals met diepgaande kennis van e-commerce. Dat is de reden waarom Tio-afgestudeerden veel vraag hebben.
 3. Vorig jaar boekten Nederlandse toeristen 78% van hun reizen online. De reisindustrie heeft specialisten op dit gebied nodig. Het programma International Tourism Management combineert daarom kennis van toerisme met e-commerce.
 4. Je studeert in het beste toerismeprogramma van Nederland. Acht jaar achtereen, zoals gekozen door de gids voor hoger onderwijs.
 5. Toerisme gaat veel meer dan alleen het boeken van een reis. MICE is een integraal onderdeel van de toeristische sector geworden en daarom is eventmanagement een belangrijk onderdeel van het studieprogramma International Tourism Management.
 6. Na het voltooien van deze cursus heb je veel carrièremogelijkheden.
 7. Bij Tio ben je geen nummer; er is een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling en supervisie.

Studieprogramma

Praktisch is het sleutelwoord: leren door te doen! Bijna 60% van de bacheloropleiding International Tourism Management heeft een praktische focus. Het curriculum is ontworpen in samenwerking met branchevereniging ANVR, de Fellowship voor Event Managers en Thuiswinkel.org en experts uit het veld. Dit zorgt ervoor dat de studieloopbaan goed aansluit op de behoeften van de sector en de nieuwste trends.

leerplan

Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen en projecten die u bij de bacheloropleiding TIO's International Tourism Management zult volgen. Het curriculum is onderverdeeld in vijf componenten: internationaal toerisme, evenementenbeheer, e-commerce

Gezien het belang van internationale ervaring, voltooi je ten minste één onderdeel van je studieprogramma in het buitenland (bijv. Een stage, afstudeerproject of een internationaal uitwisselingsprogramma).

Internationaal toerisme

Reisbestemmingen, touroperating en tourmanagement: expertise is de basis die nodig is om oplossingen op maat te bieden. Je leert alles wat er te weten valt over toerisme, vrije tijd en zakenreizen en je zult gerenommeerde organisaties in de industrie bezoeken. Je zet je kennis in de praktijk tijdens het Tourism Business Innovation-project dat wordt georganiseerd in samenwerking met de branchevereniging ANVR.

Je zult meteen je kennis van tourmanagement en bestemmingsbeheer in de praktijk brengen. Samen met een team van medestudenten stel je twee reizen samen: een incentivereis en een groepsreis. Het team met de beste reis krijgt de kans om daadwerkelijk op die reis te gaan. Als toekomstige reisprofessional organiseer je ook je eigen studiereizen in het eerste en tweede studiejaar. Elke groep krijgt een budget om de reis samen te stellen, te boeken en uit te voeren.

Evenementmanagement

Toerisme gaat veel meer dan alleen het boeken van een reis. MICE is een onlosmakelijk onderdeel geworden van de toeristische sector. Eventmanagement is daarom een belangrijk aspect van de bacheloropleiding International Tourism Management.

E-commerce

Als gevolg van belangrijke veranderingen in de toeristische sector, richt International Tourism Management zich sterk op e-commerce. Je leert een reis online te promoten en een website te optimaliseren zodat bezoekers snel en gemakkelijk hun vakantie kunnen boeken.

Interculturele communicatie

Deze bacheloropleiding richt zich intensief op leren communiceren. Met behulp van rollenspelscenario's leert u hoe u klachten moet behandelen, vakanties moet verkopen en producten kunt presenteren. Je oefent je taalvaardigheden en leert zaken te doen met mensen uit andere culturen.

Stage

Tijdens de twee (internationale) stages ga je toepassen wat je hebt geleerd. Alles komt samen in je afstudeerscriptie.

facultatief

Sommige vakken en vakken zijn optioneel en daarom niet verplicht. Uitzondering is de Inleiding tot Financiën

Na afstuderen

Je bacheloropleiding International Tourism Management opent vele deuren voor je. Hoe zit het met het leiden van duurzaam toerisme bij TUI of werken als projectmanager bij Zoover? Wilt u meer weten over uw potentiële carrièrepaden?

Bekijk uw loopbaanperspectieven

Deze bacheloropleiding International Tourism Management is geaccrediteerd door de NVAO en leidt studenten in drie of vier jaar op voor het professionele competentieniveau in toerisme

Toelating

Hieronder vindt u een overzicht van de toelatingsvoorwaarden voor de bacheloropleiding International Tourism Management, waarmee u kunt bepalen of u aan deze unieke bacheloropleiding kunt beginnen.

Toelatingseisen

 • Havo, vwo (elk profiel), mbo4-diploma.
 • Vergelijkbaar diploma, bijvoorbeeld: Duits Fachhochschulreife of Abitur (Algemeine Hochschulreife), Brits GCE A-niveau, Frans Baccalaureat, Amerikaans middelbaar onderwijs (inclusief een voorbereidend college) of secundair toeristisch onderwijs.
 • CEFR: ≥ B2. TOEFL: iBT ≥ 75-80 punten (Institutionele TOEFL-code Tio: 4764). IELTS academisch: ≥ 6.0. Cambridge-examen: ≥ 160 punten / Cambridge First-certificaat.
 • Voor studenten die nog niet eerder Management hebben gestudeerd
 • Studenten van wie de vooropleiding geen tweede vreemde taal heeft gevolgd, kunnen kiezen voor Duits 1 of Spaans 1.

Toelatingsprocedure

Nadat we uw registratie hebben ontvangen, stuurt Tio u een schriftelijke bevestiging van uw toelating (op voorwaarde dat u voldoet aan de vereisten voor vooropleiding en dat er geen wachtlijst is). Als je vooropleiding onvoldoende is voor het programma dat je wilt volgen, plannen we een interview en een beoordeling. De evaluatie kost € 80. De toelatingscommissie beslist of je toegelaten kunt worden tot het programma.

Registreer op tijd
Tio's programma's zijn populair en het aantal beschikbare posities is beperkt. Elk jaar leidt dit tot wachtlijsten. Als u zeker bent van uw keuze, moet u zich zo snel mogelijk aanmelden. Posities worden toegewezen in de volgorde waarin studenten zich registreren.

Selectie en gelijkspel
Het selectieproces van Tio is gebaseerd op de vraag of studenten voldoen aan hun vooropleidingseisen en tijdig worden geregistreerd. Tio selecteert studenten niet per kavel.

Inleidend interview
Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met je studiocoach voor de start van je opleiding bij Tio.

Opleiding te volgen in:
Engels
Nederlands

Zie 2 andere vakken van Tio University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op March 8, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 26, 2019
Jan. 6, 2020
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
18,500 EUR
Collegegeld EU per jaar. Inschrijfgeld (eenmalig) € 250. Pakketkosten (eerste jaar) voor niet-EU / EER-student: € 30.000.
Deadline
Mei 1, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 26, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Begindatum
Jan. 6, 2020
Einddatum
Aug. 31, 2023
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019
Begindatum
Aug. 26, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Begindatum
Jan. 6, 2020
Einddatum
Aug. 31, 2023
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019
Begindatum
Aug. 26, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Begindatum
Jan. 6, 2020
Einddatum
Aug. 31, 2023
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019
Begindatum
Aug. 26, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Begindatum
Jan. 6, 2020
Einddatum
Aug. 31, 2023
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019
Begindatum
Aug. 26, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Begindatum
Jan. 6, 2020
Einddatum
Aug. 31, 2023
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019

Aug. 26, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022
Location
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022
Location
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022
Location
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022
Location
Aanmeldingslimiet
Mei 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2022

Jan. 6, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2023
Location
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2023
Location
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2023
Location
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2023
Location
Aanmeldingslimiet
Oct. 1, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2023