Bachelor in Internationale Bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

ixcuOFBen je een geboren organisator ?, Heb je ondernemersbelangen, ben je niet bang voor verantwoordelijkheden en ben je op zoek naar een managementprogramma dat een schat aan professionele kansen biedt?

Dan is International Business Administration perfect voor jou! Uitstekende banenvooruitzichten op de Indonesische en internationale banenmarkt


Verschillende specialisatiemogelijkheden

Marketingcommunicatie, e-business, verandering

57698_ScreenShot2017-10-02at11.55.16.png

Carrièremogelijkheden

Met uw professionele kennis, managementvaardigheden en organisatietalent, zorgt u ervoor dat organisaties goed werken en dat de organisatiedoelstellingen worden bereikt. Je adviseert het management of neemt zelf strategische of tactische beslissingen en zorgt ervoor dat werknemers en afdelingen goed samenwerken, en lost effectief alle problemen op die je tegen kunt komen. Afgestudeerden in International Business Administration hebben uitstekende carrièremogelijkheden op het door hen gekozen gebied, werk vinden in de bedrijfssectoren, adviesbureaus en niet-gouvernementele organisaties. Je training biedt je de tools die je nodig hebt om succesvol uit te groeien tot een strategische managementpositie. Loopbanen staan voor u open na het afstuderen:

  • Branchemanager
  • Projectleider
  • Relatiemanager
  • Bedrijfseigenaar
  • Hoofd van de interne organisatie
  • Bedrijfsadviseur
  • Export Manager

Ondernemingen voor stage- en carrièreperspectieven zijn Unilever, Sinar Mas Group, HSBC Bank PLC, PT Senayan Trikarya Sempana, Procter

57697_ScreenShot2017-10-02at11.55.32.png

Over het programma

Op onze campus in Bali voeren we hetzelfde curriculum uit als op onze moedercampus in Nederland, leidend tot de NVAO (Nederlands Vlaanderen Accreditatie Organisatie) geaccrediteerd Nederlands Bachelor's Degree (formeel geregistreerd bij het Centraal Register Hoger Onderwijs (CROHO)). Je krijgt een Bachelor of Business Administration na het voltooien van het programma.

Als onderdeel van het double degree-programma ontvangt u ook de Sarjana Ekonomi, toegekend door onze partnerende universiteit, STIE (Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Triatma Mulya) en geaccrediteerd door de nationale accreditatiecommissie voor hoger onderwijs, de ban-pt.

Belangrijke vakgebieden in dit programma zijn bedrijfseconomie, zakelijk Engels, bedrijfsinformatiesystemen, verandermanagement, bedrijfscommunicatie, creatief en conceptueel denken, human resource management, recht, management en leiderschap, marketing, moderne vreemde talen, professionele ontwikkeling, professionele oriëntatie, Projectmanagement, onderzoek en strategisch management.

In de loop van het vierjarige programma wordt u opgeleid tot specialist op deze gebieden. Je leert zowel theorie als praktische opdrachten van nationale en internationale bedrijven en leert adviezen opstellen, evenementen organiseren, actieplannen opstellen en deelnemen aan een managementteam.

Alle vakken worden in het Engels gegeven door docenten uit verschillende delen van de wereld. Op dezelfde manier vertegenwoordigen onze studenten een mix van nationaliteiten, waardoor een werkelijk multiculturele studieomgeving ontstaat.

57696_ScreenShot2017-10-02at11.55.00.png

Eerste jaar

Ontdek internationale bedrijven

Het eerste jaar is ontworpen om u een solide basis te bieden in International Business Administration: u zult ontdekken hoe bedrijfsprocessen werken en leren over verschillende managementstijlen. Je gaat ook nader in op klanten en hun identiteiten, behoeften en vereisten.

Tweede jaar

Hogerop in de organisatie

In je tweede jaar ontwikkel je meer gerichte en gedetailleerde kennis, voortbouwend op wat je tot nu toe hebt geleerd. Je vertaalt deze kennis om taken uit te voeren en problemen op te lossen die je als manager tegenkomt. Praktische simulaties, games en een managementfunctie op onze trainingslocatie geven u een voorproefje van uw toekomstige carrière, zodat u uw kennis van de bedrijfsactiviteiten van een organisatie kunt uitbreiden.

Derde jaar

Strategisch denken en handelen

Je zult geleidelijk een aantal managementvaardigheden ontwikkelen: je leert op een strategisch niveau te werken en je te richten op zaken als financiën, human resource management en klantenrelaties. In het tweede semester neem je twee keuzevakken *. Je zult dit hele jaar op onze moedercampus in Nederland doorbrengen.

Vierde jaar

Laatste stadium

Als je klaar bent om het programma te voltooien, neem je deel aan een uitgebreide stage en voer je een onafhankelijk afstudeerproject uit bij een bedrijf of organisatie, hetzij in Indonesië of ergens anders in de wereld. Er wordt van u verwacht dat u advies geeft over actuele kwesties, en als u en het bedrijf goed bij elkaar passen, kan het bedrijf u uiteindelijk een positie binnen hun gelederen bieden.

57690_57623_study2yearsinBali1yearinNL1onInternship.JPG

Praktische informatie

Geaccrediteerde dubbele graad

  • Bachelor of Business Administration (BBA)
  • Sarjana Ekonomi (SE)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our aim is to develop young professionals to become authentic leaders and problem solvers, prepared to take part in multicultural environments and fast changing market places.

Our aim is to develop young professionals to become authentic leaders and problem solvers, prepared to take part in multicultural environments and fast changing market places. Lees Minder