Bachelor in Internationale Bedrijfskunde

Vrije Universiteit Amsterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Internationale Bedrijfskunde

Vrije Universiteit Amsterdam

ONTWIKKELEN VAN EEN GEÏNTEGREERD PERSPECTIEF

We nemen een echt geïntegreerde benadering van de wereldwijde markt van vandaag. IBA combineert een uitgebreide studie van alle essentiële zakelijke disciplines in een echt internationale context met een sterke focus op mensen. Je leert cross-culturele uitdagingen in het wereldbedrijf begrijpen en beheersen. Naast een grondig begrip van professionele theorie en praktijk, ontwikkel je sterke academische en onderzoeksvaardigheden en de persoonlijke kwaliteiten die een moderne wereldburger vereist.

IBA is een driejarig programma dat volledig in het Engels wordt gegeven. Na inschrijving word je lid van een multiculturele gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers van elk continent. Terwijl u leert om internationale bedrijfs- en maatschappelijke uitdagingen op te lossen, krijgt u een grondige basis in de bedrijfstheorie en in de praktische onderwerpen die centraal staan ​​in de bedrijfsadministratie, waaronder strategie, marketing, financiën, boekhouding, organisatie, personeel, logistiek en technologie. Je ontwikkelt ook je sociale en kwantitatieve vaardigheden, een belangrijk onderdeel van de persoonlijke vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de zakelijke omgeving van vandaag.

De internationale dimensie van IBA wordt verder weerspiegeld in keynote cursussen over onderwerpen als mondiale economie, interculturele marketing, opkomende economieën en wereldwijd supply chain management. Het programma bevat een verplicht semester van studie in het buitenland, bij een van onze vele partneruniversiteiten over de hele wereld. En een ruime keuze aan keuzevakken en specialisatie modules geeft je veel vrijheid om vorm te geven je eigen leerproces Pathway naar succes.

Toekomstperspectieven

Afgestudeerd aan dit programma verdien je de titel van Bachelor of Science (BSc) in International Business Administration. Onze faculteit biedt je een breed scala aan mogelijkheden om je studie voort te zetten nadat je je bachelor hebt afgerond.

Je kunt er ook voor kiezen om meteen naar de arbeidsmarkt te gaan; je hebt een ruime keuze. Waarschijnlijk zult u werk vinden in elke organisatie die processen beheert of werkt aan prestatieverbeteringen. U kunt werken in de profit- of non-profitsector, voor een bedrijf dat diensten of producten levert, voor een kleine of grote organisatie, hetzij aan de eigenaarzijde of aan de organisatiekant van het bedrijf. Je kunt werk vinden in verschillende disciplines waarin je bent opgeleid, zoals Strategie, Marketing, Financiën, Accounting, Organisatie, Human Resource Management, Supply Chain Management en Technologie.

Het IBA-programma is ook een uitstekende start voor diegenen die een eigen bedrijf willen starten, omdat u een goed begrip hebt gekregen van organisaties, bedrijfsprincipes en hun onderliggende structuur.

Studieprogramma

De IBA is een voltijds Engelstalig programma dat drie jaar in beslag neemt. Een jaar heeft zes perioden. Tijdens de meeste periodes zult u gelijktijdig intensief aan twee cursussen werken. Buiten de klas werk je aan opdrachten in studententeams. Je combineert diepgaande zakelijke onderwerpen met academische vaardigheden, onderzoeksmethoden en persoonlijke ontwikkeling, allemaal met een internationale oriëntatie. Voor alle derdejaars IBA-studenten die voldoen aan de uitwisselingscriteria is er in de herfst een verplicht uitwisselingssemester.

Toelatingseisen

Het doel van de VU Amsterdam is om de IBA-studentenpopulatie een uitgebalanceerde mix van internationale en Nederlandse studenten te maken. Je hebt een A-diploma nodig dat gelijkwaardig is aan een Nederlands VWO-diploma;

  • Bewijs van voldoende vaardigheid in het Engels;
  • Internationale ervaring (niet verplicht);
  • Motivatiebrief, CV en referentiebrief.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,083 EUR
voor EER-studenten; € 9.000 voor niet-EER
Locations
Nederlanden - Amsterdam, Noord-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates