Bachelor in Internationale Economie en Handel

Algemeen

Beschrijving van opleiding

(GEEN HSK VEREIST)

Overzicht

Economie is de motor van onze moderne samenleving. Het doel van de major International Economy and Trade is het cultiveren van internationale zakelijke talenten om te voldoen aan de vraag naar internationale handel en sociale ontwikkeling.

Hierin leren studenten de basis van de internationale handelstheorie, verwerven ze inzicht in de huidige trends van internationale handelsontwikkeling en raken ze vertrouwd met de conventies en praktijken van internationale handel, traditionele handelsmodellen en grensoverschrijdende e-commerce.

Afgestudeerden zullen gemakkelijk werk vinden in ondernemingen die te maken hebben met buitenlandse handel, logistiek en import en export. Andere populaire keuzes met betrekking tot deze major zijn financiële instellingen en de banksector.

Hoofdvakken:

Internationale handelstheorie en -beleid, internationale financiën, internationale investeringen, internationale handelspraktijken, correspondentie met buitenlandse handel, internationale handelssimulatie, grensoverschrijdende e-commerce, praktijk
Internationale handelsregeling en documentaire, praktijk internationale marketing

Programma collegegeld: raadpleeg onze website voor actuele informatie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Xi'an International University (XAIU) is a private institution of higher education with the accreditation of China's Ministry of Education for four-year baccalaureate programs.

Xi'an International University (XAIU) is a private institution of higher education with the accreditation of China's Ministry of Education for four-year baccalaureate programs. Lees Minder