Bachelor in Leisure and Events Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In deze branche is geen enkele dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor allerlei soorten taken, van het coördineren van evenementen tot het boeken van concerten voor een grote popmuzieklocatie, terwijl je op alle niveaus van de organisatie communiceert. Na je studie heb je een ticket verdiend voor management, beleidsvorming of consultancy in de wereld van sport, media, recreatie en kunst en cultuur.

Naast geweldige carrièremogelijkheden, kun je je ook specialiseren door een mastergraad in International Leisure, Tourism na te streven

De perfecte Leisure-student heeft inspirerende ideeën over de toekomst van duurzame recreatie, terwijl hij tegelijkertijd ook het strategische niveau begrijpt. Je werkt ook graag in multidisciplinaire teams, wat de aard van het spel is en ook terugkomt in het programma.

De cursus heeft een sterke focus op duurzaamheid en toekomstige ontwikkelingen in de industrie. Als koploper in de industrie hebben wij een kwaliteitslabel en onderscheidend vermogen voor duurzame ontwikkeling gekregen van de Nederlandse accreditatie-organisatie (NVAO).

Toelatingseisen

Academische vereisten

Om toegelaten te worden tot een van de bacheloropleidingen moet je aan bepaalde toelatingseisen voldoen. NHL Stenden University of Applied Sciences erkent de volgende algemene internationale kwalificaties:

  • International Baccalaureate (IB) Diploma of European Baccalaureate Diploma
  • Middelbare schooldiploma van een geaccrediteerde instelling
  • Vier GCSE / GCE 'O'-niveaupassen (eindcijfer A, B of C) en twee' AS'-niveaupassen. Deze zes gecombineerde passen moeten allemaal in verschillende onderwerpen zijn.
  • Associate, bachelor of master

Bovendien kunnen sommige van onze bacheloropleidingen aanvullende toelatingseisen eisen.

21

Ben je 21 jaar of ouder en wil je je inschrijven bij NHL Stenden Hogeschool, maar voldoe je momenteel niet aan de toelatingsvoorwaarden, dan wordt je uitgenodigd om je in te schrijven voor het toelatingsexamen .

Taalvereisten

Alle niet-EER-aanvragers zijn verplicht om een Engelse bekwaamheidstest in te dienen bij hun aanvraag. Uitzonderingen worden gemaakt voor studenten die hun voorbereidend onderwijs hebben gevolgd in een land waar Engels de officiële werk- en onderwijstaal is. De taalvereisten voor EER-studenten zijn dezelfde als voor Nederlandse studenten. Als uw diploma hier wordt vermeld , is de aanvullende Engelse taaltest niet vereist.

NHL Stenden Hogeschool aanvaardt vier soorten officiële taaltesten:

Let op: als u niet over het juiste niveau beschikt, kunt u zich inschrijven voor onze Engelse taalcursus Voorbereidende Taal .

Startdatum: februari of september

Duur: 4 jaar, voltijds

Collegegeld (jaarlijks):

Begin september: EU-studenten = € 2.143
Niet-EU studenten = € 8.350

Aanmeldingsdeadlines:

Start september: EU-aanvragers: 15 augustus
Niet-EU-aanvragers: 31 mei

Februari start: EU-aanvragers: 17 januari
Niet-EU-aanvragers: 1 november

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... Lees meer

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Lees Minder
Leeuwarden , Groningen , Emmen , Meppel , Assen + 4 Meer Minder