Bachelor in Levensmiddelentechnologie

Wageningen University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Levensmiddelentechnologie

Wageningen University

Bachelor's Food Technology

De voedingsmiddelenindustrie is de grootste zakelijke sector ter wereld. Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten is belangrijk om een ​​effectieve concurrentiepositie te behouden en in te spelen op de vraag van de consument. De studie van voedingstechnologie levert de kennis op voor dit doorlopende proces.

Programma

De bachelor in Levensmiddelentechnologie is een driejarig full-time programma. Het eerste jaar omvat vier vakken die specifiek zijn voor voedingstechnologie, en de rest zijn meestal kernvakken in wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie. Het tweede jaar bestaat voornamelijk uit specialistische onderwerpen in de levensmiddelentechnologie. Het derde jaar omvat slechts één verplicht vak en de rest van het jaar bestaat uit keuzevakken en de BSc-thesis.

Elk jaar van het programma is verdeeld in zes lestijden, meestal van elk acht weken. Tijdens de eerste zes weken voltooien de studenten twee onderwerpen (een ochtend en een middag onderwerp), gevolgd door een week privéstudie. De laatste week van elke periode is meestal wanneer de examens worden gehouden.

Periodes 3 en 4 hebben een andere structuur: ze bestaan ​​elk uit vier weken en bevatten meestal slechts één onderwerp. De lessen worden gegeven gedurende de eerste drie weken en examens worden gehouden in de laatste week.

Alle vakken in de bachelor totaal 180 credits onder de ECTS. De meeste vakken zijn elk 6 EC waard.

Toekomstige loopbaan - Food Technology

Afgestudeerden vinden met relatief gemak banen, vooral in Nederland en West-Europa. Pas afgestudeerden hebben wereldwijd posities gevonden, van kleine en middelgrote bedrijven tot grote multinationals, universiteiten als promovendi en onderzoeksinstituten. Afgestudeerden werken ook op het gebied van procestechnologie in innovatiecentra, innovatieve voedingsbedrijven of overheidsinstellingen.

Toelating en toepassing

Wilt u weten of uw diploma voldoende is om toegelaten te worden tot de bacheloropleiding Food Technology? Je moet het juiste pre-universitaire diploma hebben om toegelaten te worden tot het programma en specifieke vakken gevolgd hebben. Om toegelaten te worden tot de bacheloropleiding Food Technology, had je wiskunde, scheikunde en biologie of natuurkunde moeten studeren.

Meer informatie op: https://www.wur.nl/Education-Programmes/Bachelor/BSc-programmes/BSc-Food-Technology.htm

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Nederlanden - Wageningen, Gelderland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Wageningen, Gelderland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan