Bachelor in Management (3 accreditaties)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is ontworpen door professionele en industriële experts en is de ideale ervaring voor toekomstige managers

Onze uitgebreide graad biedt u de essentiële vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijf te beheren en bouwt een solide basis voor een succesvolle carrière.

Dit curriculum combineert academische uitmuntendheid geleverd door een deskundige faculteit. Studenten ontwikkelen een diepgaand inzicht in de structuur, rol, activiteiten en omgeving van bedrijven. Cursussen geven eersteklas kennis op het gebied van economie, bedrijfskunde, marketing, boekhouding, financiën, management, onderhandelen en leiderschap. Je bent bereid om financiële middelen, menselijke hulpbronnen en technologieën te beheren. De specialisatie ontwikkelt sterke vaardigheden in bedrijfsfinanciering, internationaal en MKB-management. Het programma biedt de mogelijkheden om een efficiënte, verantwoordelijke, disruptieve manager te worden die projecten kan overzien, bedrijfsstrategieën kan maken, cruciale beslissingen kan nemen, problemen kan oplossen en de prestaties van een bedrijf kan verbeteren.

Deze BBA bereidt afgestudeerden voor op carrières van topmanagement in verschillende bedrijfstypen en -groottes, van consumptiegoederen tot consulting en van kleine bedrijven tot internationale bedrijven.

Inzetbaarheid: onze bachelor combineert academische excellentie, praktische vaardigheden, technologie en inzetbaarheid. Onze innovatieve benadering van studies omvat voorbeelden uit de industrie, discussies, case studies, projecten, groepswerk en digitaal platform.

Over IFM University, Genève Zwitserland

IFM University - Institute of Finance and Management, opgericht in 1971, is een erkende business school in het hart van Genève, Zwitserland. We profiteren van een halve eeuw onderwijsexpertise en uitstekende zakelijke knowhow die een centrale nadruk leggen op inzetbaarheid.
Ons geavanceerde curriculum is ontworpen door onze experts met inbreng van de bedrijfsleider om de carrière van afgestudeerden een echt concurrentievoordeel te geven. Onze passie voor innovatie wordt weerspiegeld in onze unieke onderwijsstijl die academische excellentie, praktische vaardigheden en technologie combineert. De excellentie van IFM in bedrijfseducatie wordt erkend en IFM profiteert van een topreputatie bij recruiters.

Feiten en cijfers

 • Lengte: 3 jaar
 • Drievoudige accreditatie: ACBSP, IACBE, EDUQUA
 • Toegekende graad: Bachelor in de bedrijfskunde (met specialisatie in International Business)
 • 41 cursussen: inclusief een breed scala aan onderwerpen
 • Studiemodus: voltijds
 • Kleine klassen: 15-20 studenten
 • Verhouding uitstekend professor tot student: 1 tot 6
 • Taal: cursussen gegeven in het Engels
 • 2 innames per jaar in oktober en maart.
 • meer

Wat onze alumni zeggen

“Tijdens mijn universitaire studies op IFM waardeerde ik vooral dat ik les kreeg van professoren met praktijkervaring die klaarstond om ons uit te rusten met de vaardigheden om echte situaties in onze professionele carrière aan te kunnen. IFM biedt een geweldige omgeving waar teamwork in praktijk wordt gebracht. ”
Achraf Goneid, Senior Hedge Fund Analyst, UBS Bank

“Mijn ervaring bij IFM was zeer bevredigend, niet alleen met betrekking tot de cursusinhoud maar ook met betrekking tot de netwerkmogelijkheden die ik kreeg. Onze professoren waren echte professionals die hun ervaring en kennis met enthousiasme deelden . ”
Ioana Steinmann, Communication Executive, Philip Morris International

Toelatingsvoorwaarden

 • Een inschrijfformulier
 • Een motivatiebrief van 300-400 woorden
 • Middelbaar onderwijs, Baccalaureate, A-niveaus, Maturite of gelijkwaardig
 • Kopieën van academische transcripties en certificaten (in het Engels)
 • Informeer voor uw Engels als moedertaalspreker met een moedertaalspreker
 • Een aanbevelingsbrief van uw school of een van uw professoren (indien mogelijk)
 • Een kopie van uw pasfoto (ID) -pagina
 • Eén recent paspoortformaat, kleurenfoto, jpeg-formaat (van jezelf)
 • Een niet-terugbetaalbare aanvraagkosten van CHF / EUR 150
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutti ... Lees meer

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutting-edge curriculum, unique teaching style and focus on employability are recognized by 3 major accreditation bodies, rankings and one innovation award. Lees Minder