Bachelor in Management Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engineering Management

Engineering Management Program is bedoeld om studenten op te leiden als leidende ingenieurs die in staat zijn kennis te ontsluiten om de toekomst op internationaal niveau vorm te geven, en hen ook te voorzien van kennis, technieken en benaderingen van Engineering Management, zodat ze creatief, onderzoeksgericht en zeer bezorgd zijn over beroepsethiek, en een vragende benadering en een begrip van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De afgestudeerden van Engineering Management Program zijn in staat om concepten en basis te bouwen in methoden van de Engineering Management-problemen om oplossingen te creëren voor echte problemen. Ze vertonen hun vaardigheden op het gebied van teamwork, communicatie, leiderschap en creativiteit voor problemen met Engineering Management. Ze bieden bewustzijn voor de professionele ethiek en impact van Engineering Management-oplossingen op de maatschappij en het milieu.

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar bekwame professionele managers in de dienstensector, zijn de afgestudeerden van Engineering Management uitgerust met capaciteiten om gegevens te manipuleren en numerieke modellen voor problemen te bouwen, de omgevingscondities van de organisatie te evalueren en zo haalbare oplossingen aan te reiken en in dienst te nemen.

Ze worden effectieve ingenieurs om projecten te leiden in onderzoek en modelleringsstudies die de intellectuele capaciteit van dienstverlenende industrieën zouden vergroten.

Als leider-ingenieurs creëren ze allerlei soorten informatie en bouwen ze projecten om menselijk kapitaal en middelen in dienstverlenende industrieën te vergroten.

Cursusstructuur diagram met credits

  • TR-gemarkeerde cursussen worden in het Turks gegeven.
  • EN gemarkeerde cursussen worden in het Engels gegeven.
  • Daar markeerde TR-EN een deel van cursussen in zowel het Engels als het Turks.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Lees meer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Lees Minder
Istanbul , Turkije online + 1 Meer Minder