Bachelor in Management Human Factor

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

waardepapieren


tussen-/>

Analist University Human Resources Management (3 jaar)


einde/>

Bachelor in Management van Human Factor (4 jaar)

Curriculum bij ministeriële resolutie goedgekeurd 227/14 Opmerking ME NO-2017-025.452.896-APN-DNGU # ME

Modaliteit. carrière Grade

EAN toegang niet aan beperking, hoewel de aanvrager moet voldoen aan de volgende toelatingseisen:

 • Interview met educatieve consultant.
 • Professionele incumbencies hulp te praten met de directeur van de Race.
 • Assist institutionele presentatie door de kanselier.
 • Deelname ingang cursus: Inleiding tot Management Science
 • In aanvulling op de in de voorschriften gestelde documentatie-eisen


overwegingen/>

Corporate Human Factor Het management moet de gevoeligheid voor de diagnose van organisatiecultuur en het klimaat; mogelijkheid om de institutionele beleid te begrijpen op zijn menselijk kapitaal, het niveau van het vermogen, de mogelijkheden en behoeften veranderen; mogelijkheid om acties die de deelname en inzet van de menselijke factor voor de groei van de organisatie te versterken genereren.

EAN biedt een curriculum voor technici en afgestudeerden in Management van Human Factor gelegitimeerd door een Raad van Advies van de bedrijven die zich inzetten om de institutionele project. Leerkrachten hebben een uitgebreide opleiding en ervaring en worden getraind in het omgaan met het onderwijs strategieën om het verwerven van vaardigheden te bevorderen. Praktische opleiding van studenten wordt in werking gezet door het analyseren van echte cases van bedrijven in verband met EAN, het blootstellen van hun problemen voor de behandeling in het kader van de proefpersonen.

pre ateneos professionals in bedrijven en gesprekken met experts van het Management Sciences praktijken worden uitgevoerd.


Werkingssfeer van titel/>


Werkingssfeer van titel: UNIVERSITEIT ANALIST Human Resource Management/>

 • Interpreteren en toe te passen arbeid, conventionele en interne wettelijke normen met betrekking tot het arbeidsrecht, sociale zekerheid en arbeidsomstandigheden en milieu, zoals administratieve voorschriften noodzakelijk zijn om de middelen te beheren in organisaties.
 • Implementeer registraties en juridische bestuurlijke circuits in verband met de werving en betaling van de salarissen van het personeel als de werknemers.
 • Gestional informatie uit gegevens met betrekking tot het beheer, de planning en ontwikkeling van menselijk kapitaal te genereren.
 • Inventarisatie van de behoeften, het ontwerp, te coördineren en trainingsprogramma's human resources te evalueren.
 • Voer functiebeschrijvingen en de ontwikkeling van beroepsprofielen.
 • Intern of extern aan organisaties op positionering en herpositionering van human resources volgens de vereiste voor het bereiken van zakelijke doelstellingen vaardigheden te adviseren.
 • Het ontwerpen en beheren van een passende vergoeding systemen en extra voordelen voor de organisatie strategie, human resource development en het bedrijfsleven.
 • Neem deel aan de ontwikkeling van de carrièreplanning in organisaties.
 • Conflicten te voorkomen en in individuele en collectieve arbeidsverhoudingen in de organisatorische omgeving op te lossen.


Werkingssfeer van titel: Gediplomeerde in beheer van de menselijke FACTOR/>

 • Selecteer, organiseren en beheren van human resources in organisaties van verschillende types, de activiteiten en de grootte, integreren in zijn schilderijen rijden of personeel.
 • Betrokken vanuit menselijke hulpbronnen in de ontwikkeling van nieuwe ondernemingen, zowel in de productie en diensten, als deel van dezelfde of een lid van die organisatie of zelfstandig consultant.
 • Leid de bestaande bedrijven in de richting van de groei, de ontwikkeling ervan in het vinden van nieuwe zakelijke kansen door middel van strategische betrokkenheid van de menselijke factor, als lid van dergelijke organisaties of als zelfstandig consultant.


studieplan/>

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Lees meer

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Lees Minder
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Meer Minder