Read the Official Description

Management Information Systems

Opgericht Department of Management Informatie Systemen in het academisch jaar 2003/2004, zoals dit deel heeft als doel om deze systemen te bouwen en competenties te ontwikkelen op het gebied van management informatie systemen en hoe te beheren door middel van het verstrekken van de kwaliteit van het universitair onderwijs met kwaliteit en zeer efficiënt in dit gebied voor studenten aan de behoeften van de lokale markt en de Arabische voldoen en globale. Sectie heeft een leer die doctoraat graden in de disciplines van management informatie systemen, informatietechnologie en business management systemen medewerkers vast te houden.

bericht

Bereid gekwalificeerde afgestudeerden met de kennis en professionele vaardigheden op het gebied van management informatie systemen door het bijhouden van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, aan de nieuwe behoeften van de arbeidsmarkt

doelstellingen

  • Geef de leerlingen basiskennis en vaardigheden op het gebied van management informatie en business management systemen.
  • Studenten in staat stellen om business management concepten te passen in het ontwerp, de ontwikkeling en toepassing van management informatie systemen.
  • De ontwikkeling van de analytische mogelijkheden van studenten.
  • De ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten van de faculteit leden om gelijke tred te houden met nieuwe ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek.
  • De aanpassing aan de eisen van de arbeidsmarkt en gelijke tred houden met de ontwikkeling van kennis door voortdurende modernisering en ontwikkeling van academische programma's.
  • Goedkeuring van de projecten en partnerschappen met plaatselijke gemeenschap instellingen.
Program taught in:
Engels
Arabisch

See 21 more programs offered by Al-Ahliyya Amman University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum