AACSB Accredited

Het Department of Management leidt potentiële managers op om de uitdagingen aan te gaan die worden veroorzaakt door de concurrentievoorwaarden van de internationale zakenwereld. Het curriculum is gericht op zowel kennis als vaardigheden, met name analytische methoden, kritisch denken en creatieve probleemoplossing, evenals de mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden die nodig zijn voor succes in de ondernemingen die zijn afgestudeerden zullen dienen. Het programma is de eerste business school in Turkije geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Waarom studeren aan Bilkent University


Bilkent University werd opgericht om een ​​omgeving te bieden voor leren en intellectuele groei die de wetenschappen, technologie, menswetenschappen en kunst omvat.


Bilkent biedt een stimulerende leeromgeving en een kleurrijke sociale sfeer. De uitgebreide campus biedt een comfortabele basis voor academische studies en buitenschoolse betrokkenheid terwijl het de voordelen heeft dicht bij een bloeiende metropool te zijn. Studenten kunnen pendelen naar de campus via het gratis shuttle-systeem.


Bilkent University is onlangs gerangschikt als 54ste in de 2018 Times Higher Education (THE) Asia University Rankings. Volgens ISI Citation Indexes blijft Bilkent hoog scoren in Turkije in een aantal gepubliceerde artikelen per lid van de faculteit en internationaal hoog genoteerd.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 21 andere vakken van Bilkent University »

Laatst bijgewerkt op Oktober 22, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
14,500 USD
per jaar.
Deadline
Juli 17, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Einddatum
Mei 2024
Aanmeldingslimiet
Juli 17, 2020

sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Juli 17, 2020
Einddatum
Mei 2024