Bachelor In Management

Cankaya University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Management

Cankaya University

Welkom bij Management Department van Cankaya University

Çankaya University Department of Management biedt een undergraduate programma dat leidt tot Bachelor's Degree en twee graduate programma's (Business Administration en Human Resources Management) die leiden tot Master's Degree. Het Department of Management zet zich in voor excellentie in onderwijs en onderzoek. De afdeling is continu bezig met het upgraden van de cursusinhoud en de lesmethodologie om dit doel te bereiken. Studenten die zich inschrijven voor de programma's ontvangen actuele kennis van bedrijfstheorie en -praktijk. Studenten hebben ook de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de andere disciplines via de keuzevakken.

Deze pagina geeft informatie over het bachelorprogramma. Ga naar de pagina's met afgestudeerden voor informatie over de graduate-programma's.

De normale duur van het undergraduate-programma aangeboden door Çankaya University Department of Management is 4 jaar (exclusief Engelse Voorbereidende Klasse) en 8 semesters (met uitzondering van de Engelse Voorbereidende Klasse). Het undergraduate-programma wordt uitgevoerd in overeenstemming met Çankaya University Regulation on Undergraduate Degree Programs. U kunt de verordening bereiken door op de onderstaande link te klikken.

http://kutuphane.cankaya.edu.tr/hakkimizda/yonergeler-yonetmelikler/

Het doel van het Undergraduate-programma is om:

Rust de afgestudeerden uit met de kennis en vaardigheden zodat ze een bedrijf kunnen opzetten en / of professioneel het hele bedrijf of een afdeling / functie in een bedrijf kunnen beheren, zowel op nationaal als internationaal niveau, en haar afgestudeerden kunnen motiveren om een ​​leven lang leergedrag aan te nemen.

De doelstellingen van het Undergraduate-programma zijn:

  • Voorzie zijn afgestudeerden van ondernemerskennis en -vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijf op te richten,
  • De afgestudeerden vertrouwd maken met de economische en juridische omgeving waarin de bedrijven opereren,
  • Laat haar afgestudeerden voldoende kennis en vaardigheden opdoen in elementaire zakelijke functies,
  • Laat afgestudeerden meer specifieke kennis opdoen in een van de bedrijfsfuncties die zij kiezen,
  • Rust de afgestudeerden uit met de vaardigheden om teamwerk te doen,
  • Stel zijn afgestudeerden in staat om Engels te gebruiken, dat is het medium van instructie, een internationale omgeving,
  • Stel zijn afgestudeerden in staat om informatietechnologieën in bedrijfsapplicaties te gebruiken.

Undergraduate curriculum van het departement van management is gebouwd op drie pijlers om deze doelstellingen te bereiken. De eerste pijler is University must courses. Studenten in alle programma's moeten deze cursussen volgen, die de beginselen van Atatürk en de geschiedenis van de Turkse revolutie, Turks, ethiek en sociale verantwoordelijkheid, en academische cursussen Engels zijn.

De tweede pijler van het programma zijn departementale must-cursussen (kernbedrijfscurriculum). Het doel van afdelingsgerichte cursussen is om de studenten vertrouwd te maken met de basisprincipes van bedrijfskunde. Departementale must-cursussen bestaan ​​uit Introductie tot Bedrijf, Introductie tot Management, Wiskunde voor Bedrijfskunde en Economie, Economie, Rechten enz. Die achtergrondkennis bieden voor andere bedrijfscursussen. De meeste cursussen bevatten ook cursussen die de studenten vertrouwd maken met de elementaire zakelijke functies zoals organisatie en management, boekhouding, financiën, marketing, operaties en kwantitatieve methoden. Het kernprogramma (afdelings moet cursussen) is ontworpen als een uitgebalanceerd programma dat alle functies gelijk behandelt en er wordt voldoende aandacht besteed om geen functie te bevoordelen en er meer nadruk op te leggen. Het programma legt evenveel nadruk op elke zakelijke functie.

De derde pijler van het programma is keuzevakken. De meeste must-cursussen (universiteit en departement) worden gedurende de eerste twee jaar afgelegd. Het derde en vierde jaar worden toegewezen aan keuzevakken. Studenten die deelnemen aan het programma moeten 15 keuzevakken volgen om te kunnen afstuderen en een bachelordiploma te behalen. Het aantal keuzevakken is hoog om de studenten de mogelijkheid te bieden hun eigen studieprogramma te ontwerpen in overeenstemming met hun interesses. Keuzevakken zijn gegroepeerd in drie categorieën. De eerste groep bestaat uit twee keuzevakken die je kunt volgen bij het Office of Basic en Elective Courses. Office of Basic and Elective Courses biedt cursussen met betrekking tot sport, kunst, vreemde talen en andere gebieden. De tweede groep keuzevakken bestaat uit facultaire keuzevakken. Studenten verwerven gedetailleerde kennis van de bedrijfsfuncties die zij kiezen door departementale keuzevakken te volgen. De derde groep bestaat uit niet-departementale keuzevakken. Studenten hebben de mogelijkheid om keuzevakken te nemen van andere afdelingen waarin zij geïnteresseerd zijn en hun intellectuele capaciteiten te verbeteren door deze cursussen te volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 5, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan