Lees de Officiële Beschrijving

Over de afdeling:

Cankaya University 's Department of Management biedt een undergraduate-programma dat leidt tot een bachelor-opleiding in aanvulling op vier afzonderlijke graduate-programma's (MBA, MSc in Human Resources Management en MSc in Marketing en Brand Management, samen met een PhD-programma in Management.) Management is toegewijd aan excellentie in onderwijs en onderzoek.

De afdeling werkt voortdurend aan het verbeteren van de cursusinhoud en de lesmethodologie om dit doel te bereiken. Studenten die deelnamen aan deze programma's krijgen actuele kennis van bedrijfstheorie en -praktijk. Studenten hebben ook de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de andere disciplines door middel van een groot aantal keuzevakken.

Doel / Doelstellingen:

Management is een kritieke functie voor elke organisatie en mensen die zijn opgeleid in management spelen deze belangrijke rol in organisaties van elke grootte en soort. Daarom is het hoofddoel van het niet-gegradueerde programma om zijn studenten uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden zodat ze toekomstige leiders in de bedrijfswereld kunnen worden.

In het bijzonder worden de studenten geleerd om informatie te evalueren, analyseren en interpreteren om gemotiveerde zakelijke beslissingen te nemen in alle functies van het management, om aan te tonen dat ze in staat zijn om een ​​organisatie te leiden, zowel op nationaal als op mondiaal niveau.

De belangrijkste doelstellingen voor elk van de ingeschreven studenten in het niet-gegradueerde programma zijn:

  • anderen motiveren, leiden en ontwikkelen
  • structuurorganisaties die in staat zijn om zowel winst- als sociale verantwoordelijkheidsdoelen te behalen
  • werk goed in het bereiken van werk, individueel en via anderen
  • nauwkeurig communiceren
  • een strategisch perspectief ontwikkelen op de organisatie en haar onderdelen

Looptijd:

De normale duur van het undergraduate-programma is 4 jaar (of 8 semesters) exclusief de Engelse voorbereidingscursus.

cursussen:

Het cursusschema van het programma bestaat uit verplichte en keuzevakken . Moet cursussen vooral gericht zijn op de onderwerpen met betrekking tot Strategisch Management, Marketing, Accounting, Finance, Operations Research, Economics en Quantitative Methods.

Aan de andere kant bestaan keuzevakken uit technische en meer gedetailleerde afdelings- en niet-departementale cursussen. Deze brede waaier van cursussen geeft studenten concentratiemogelijkheden en helpt hun opleiding te verbreden. ( Bezoek voor details: href = "http://en.man.cankaya.edu.tr/elective-courses/ ).

Studenten moeten zowel de must als de keuzevakken van het programma met succes voltooien om te slagen voor een Bachelor's Degree (ga voor details naar: href = "http://en.man.cankaya.edu.tr/curriculum-2/ curriculum / ).

Personeel:

Cankaya University Department of Management biedt zijn studenten het voordeel van samenwerking met een breed scala aan uitstekende medewerkers die zijn uitgerust met een sterke en succesvolle academische achtergrond met specialisatie in verschillende disciplines van management (ga voor details naar: href = "http: // en .man.cankaya.edu.tr / staff / ).

Samenwerking met publieke en private sectoren:

Departement Management stelt haar personeel en studenten in staat om verschillende soorten projecten uit te voeren om de kloof tussen theorie en praktijk te overbruggen en te werken aan reële problemen in de publieke en private sector door cursussen en certificaatprogramma's aan te bieden, zoals ondernemerschap en innovatie. Studenten worden aangemoedigd om te werken en samen te werken met bedrijven die actief zijn in verschillende industrieën in het uitwisselen van informatie en ervaringen.

Daarnaast worden vergaderingen georganiseerd en worden rondleidingen gepland voor studenten om de bedrijven zoals Coca-Cola, IKEA, Arcelik, enz. Te bezoeken en te observeren.

Double Major en Minor Degree:

Cankaya University Department of Management geeft haar studenten de mogelijkheid om een ​​tweede undergraduate degree (double major) te behalen en / of diepgaande kennis te verwerven over een bepaald vakgebied (minorprogramma) in een ander programma aangeboden aan de andere afdelingen van de universiteit.

Internationaal Double Degree-programma:

Cankaya University Department of Management heeft een samenwerkingsovereenkomst met de Business School aan de Rutgers University in New Jersey, VS. Dit uitwisselingsprogramma biedt niet-gegradueerde en afgestudeerde (MBA) studenten de mogelijkheid om hun opleiding aan de Rutgers University voort te zetten en / of af te ronden.

Toelating tot het uitwisselingsprogramma tussen de twee universiteiten is mogelijk voor een semester of een heel academisch jaar. Het programma stelt echter ook studenten op Cankaya in staat om alleen de zomerschoolprogramma's bij Rutgers bij te wonen. (Ga voor meer informatie naar: href = "http://rutgers.cankaya.edu.tr/ )

Beurzen:

De beurzen worden toegekend aan studenten op basis van het niveau van academische verdiensten en deze beurzen zijn continu gedurende de duur van de reguliere studie van een student.

Stage / Traning:

Stage is niet verplicht bij de Afdeling Management. Studenten zijn niet verplicht, maar worden aangemoedigd om verschillende trainings- / stageprogramma's bij te wonen. In het geval van een officiële stage worden de socialezekerheidsbijdragen van de stagiair gefinancierd door de Cankaya University .

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op April 16, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum