Bachelor in Management

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bachelor in Management

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Management is het proces waarbij ervoor wordt gezorgd dat een organisatie of bedrijf in de nabije en nabije toekomst kan opereren. Managers zijn belast met het nemen van beslissingen die een impact hebben op een organisatie op elk niveau. Deze beslissingen variëren van het inhuren van een nieuwe medewerker tot het openbaar maken van een bedrijf. Management is geen gemakkelijk veld, en goede managers zijn zeer gewild.

Het managementprogramma van RIT Dubai leidt studenten op over de vele facetten van management, terwijl ze ook hun vermogen om collega's te motiveren verbetert, met anderen communiceren en een team leiden, wat allemaal essentiële vaardigheden zijn voor goede managers.

Het programma bereidt studenten voor op management en gespecialiseerde loopbanen in een verscheidenheid van bedrijven en organisaties. Studenten ontwikkelen de vaardigheden en concepten die nodig zijn om effectieve leiders, ethische beslissers en creatieve innovators te worden.

Het managementcurriculum biedt zowel diepte als flexibiliteit in het aanbod, zodat studenten hun educatieve ervaring kunnen maximaliseren. Management studenten ontwikkelen een goed begrip van de bedrijfsvoering door middel van de core business cursussen die worden aangeboden in alle programma's van RIT Dubai. Deze lessen bieden de basis voor studenten om hun vaardigheden te ontwikkelen als capabele managers die in staat zijn om goede beslissingen te nemen, werknemers te motiveren en duidelijk te communiceren.

Over Management

Een management is een individu of een groep individuen die de uitdaging aangaan om een ​​organisatie te runnen. Het gaat over het plannen, organiseren, regisseren en controleren van alle essentiële activiteiten van de organisatie. Effectieve managementprofessionals nemen actief en effectief belangrijke bedrijfsbeslissingen en zijn bedreven in het delegeren en coördineren van verantwoordelijkheden voor het werk om de doelstellingen van de organisatie te bereiken.

Mogelijke carrièremogelijkheden

Studenten in ons managementprogramma studeren af ​​met de vaardigheden om managementfuncties op hoog niveau aan te nemen. Sommige studenten gaan door met hun opleiding via onze graduate-programma's terwijl anderen beginnen aan een loopbaan in consulting, hospitality administration, marketing of hun eigen onderneming beginnen. Afstudeerders zijn goed afgerond en beschikken over kennis op gebieden zoals motivatie, onderhandeling en leiderschap, waardoor ze goed geschikt zijn voor elke branche.

leerplan

Cursus

Coöperatief onderwijs

Coöperatief onderwijs is een voltijdse betaalde werkervaring op het studiegebied van de student. Managementstudenten moeten 16 weken coöperatief onderwijs volgen, waarvan er een een internationaal onderdeel moet hebben.

Accreditaties

Het programma Bachelor of Science in Management is geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs - Hoger Onderwijs (MOE-HEA) en heeft een licentie van de KHDA. Het programma is ook geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 25, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,973 USD
per jaar
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2022
Dates
Sept. 2019
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2022