Bachelor in Marketing Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De BA (Hons) Marketing Management-graad biedt studenten de mogelijkheid om inzicht te verwerven in marketingtechnieken en de processen die van toepassing zijn op een breed scala van bedrijfstypen en sectoren. Er is een internationale focus op ontwikkelingen in de industrie, zoals de opkomst van nieuwe technologieën en product- en diensteninnovatie. Het belang van digitale marketing wordt erkend doorheen het programma.

Een onderscheidend kenmerk van Lincoln's Marketing Management-programma is de nadruk op de praktische toepassing van vaardigheden, met mogelijkheden om te denken en te werken als een consultant voor live-opdrachten van echte bedrijven.

Hoe je bestudeert

Het eerste jaar behandelt de technieken die nodig zijn om de bedrijfsgegevens te interpreteren die de marketingstrategie bepalen. Studenten bestuderen de principes van marketing en adverteren en onderzoeken hoe ze passen in het bredere zakelijke landschap. Het tweede jaar bevat modules over kopersgedrag, mediaplanning, relationele strategieën en digitale media.

In het laatste jaar van de opleiding kunnen studenten leren over internationale marketing en over het verfijnen en aanpassen van communicatievaardigheden. Er is de mogelijkheid om een proefschrift te voltooien of een live consultancyproject uit te voeren.

De mogelijkheid om na het tweede jaar een stage van een jaar te volgen staat open voor alle voltijdstudenten in deze cursus. Meer informatie is te vinden op het tabblad Functies.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Examens zijn ontworpen om het vermogen van studenten te testen om onder tijdsdruk te werken en om kennis van basisprincipes te testen. Opdrachten worden gebruikt om studenten in de gelegenheid te stellen hun eigen tijd te beheren, hun onderzoeks- en analysevaardigheden te ontwikkelen en onderwerpen dieper te verkennen. Ze nemen een aantal vormen aan, inclusief essays, rapporten, portfolio's en mondelinge presentaties, individueel en in groepen voorbereid.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder