Bachelor in Materials Science Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Korte introductie

De bacheloropleiding Materials Science Engineering is een 3½-jarig full-time programma in het Engels, waarmee je kunt werken met materialen en productieprocessen in de mode- en meubelindustrie. Je krijgt vakkennis van nieuwe en innovatieve materialen en inzicht in moderne verwerkingstechnologie.

Daarnaast krijgt u inzicht in de moderne verwerkingstechnologie, waardoor u deel kunt uitmaken van het optimaliseren van aspecten als het gaat om technieken, productontwerp, productontwikkelingsproces, economie en productie in productiebedrijven.

Het programma vindt plaats in Herning in samenwerking met de technische trainingsprogramma's van VIA en de Universiteit van Aarhus in Herning (AU Herning).

Inhoud en structuur

De studies zijn gebaseerd op zowel theorie als projecten. Door verschillende projecten ontwikkel je je vermogen om samen te werken en projecten te ontwikkelen en te beheren. Onze workshops en laboratorium bieden de mogelijkheid om je theoretische competenties op een praktische manier te testen.

Tijdens je studie zul je nauw contact ervaren met bedrijven uit de textiel- of meubelindustrie, dat wil zeggen door gastcolleges, bedrijfsbezoeken, een stageperiode en projecten.

Het programma strekt zich uit over zeven semesters. De cursusstructuur is gebaseerd op algemene onderwerpen en een reeks onderwerpen op basis van uw specialiteit, zoals textiel of meubilair. Verder kun je je vaardigheden testen in een stageperiode in het vijfde semester. Hieronder ziet u een lijst van vakgebieden die over de semesters lopen.

In het vijfde semester van dit programma, heb je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen tijdens een stageperiode, terwijl de 7e zich vooral zal richten op je laatste bachelorproject.

Carrièremogelijkheden

Als Material Technology Engineer beschikt u over de competenties om een breed scala aan klussen aan te boren. Je kunt bijvoorbeeld werken met productontwikkeling, financieel management, ontwikkeling en onderzoek naar nieuwe materialen, de aankoop van nieuwe materialen en producten, en desinvesteringen en advies over materialen en processen.

Uw functie kan een meubelingenieur, textielingenieur, productontwikkelaar, controller, bron of materiaal, procesadviseur enz. Zijn

Toelatingseisen

VIA University College accepteert aanvragen van internationale studenten met een:

  • Upper Secondary School-onderzoek
  • De internationale en de Europese baccalaureaat
  • Beroepsonderwijs binnen het bedrijfsleven
  • Andere gelijkwaardige certificaten of beroepskwalificaties

De bovenstaande certificaten moeten het bewijs leveren van:

  • Wiskunde komt overeen met een Deens B-niveau (intermediair niveau)
  • Natuurkunde die overeenkomt met een Deens B-niveau (intermediair niveau) of Aardwetenschappen op Deens A-niveau
  • Chemie overeenkomend met een Deens C-niveau (voorlopig niveau) of Biotechnologie overeenkomstig een Deens A-niveau (gevorderd niveau)
  • Engels taalvaardigheid die overeenkomt met een Deens B-niveau (intermediair niveau
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Lees Minder
Herning , Horsens , Aarhus + 2 Meer Minder