Bachelor in Materials Science and Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Loopt een carrière in digitale elektronica en materiaaltechnologie of -technologie jou in de smaak? Kijk naar het ABET Accredited Materials Science and Engineering-programma aan de Alfred University . Dit uitdagende programma zal blootstelling bieden aan de concepten met betrekking tot multi-materiële en samengestelde technologieën, evenals interacties tussen composietmaterialen met levende biologische systemen voor studenten die geïnteresseerd zijn in de focus van de biomedische materiaalwetenschap.

 • BEGIN NU

Een praktisch curriculum dat studenten in het eerste jaar kennis laat maken met materiaalkunde.

 • ONDERZOEKSGELEGENHEDEN

Volop mogelijkheden voor niet-gegradueerd onderzoek en toegang tot state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten.

 • SHOWCASE VAARDIGHEDEN

Een senior-scriptieproject waarmee je je onderzoeksvaardigheden kunt demonstreren en je creatieve talenten kunt demonstreren.

Wat doen materiaalwetenschappers en ingenieurs?

Geavanceerde materialen zijn essentieel voor bijna elke moderne technologie en spelen een belangrijke rol bij het oplossen van de meest uitdagende energie- en milieuproblemen van dit moment. Materials Science and Engineering is het brede interdisciplinaire veld dat de principes van chemie, fysica, engineering en biologie gebruikt om betere materialen te ontwikkelen. Materiaalwetenschappers en ingenieurs bestuderen de structuren en eigenschappen van alle soorten materialen - keramiek, glas, metalen, polymeren en halfgeleiders - en bedenken nieuwe manieren om ze te maken met behulp van nanotechnologie en geavanceerde productietechnieken.

Wat ga je studeren?

Tijdens je eerste jaar volg je Introductie in Engineering en twee Engineering Explorations Lab naast de basiscursussen in wiskunde, scheikunde en natuurkunde. In de komende paar jaar zal een mix van klaslokaal- en laboratoriumervaringen u helpen uw unieke interesses op dit zeer brede terrein te definiëren. In je laatste jaar doe je onafhankelijk onderzoek met een facultaire adviseur - over onderwerpen variërend van hoge sterkte metaallegeringen tot polymeerrecycling tot oxide-nanobladen voor het genereren van waterstof uit water.

Wat gaat u doen als u afgestudeerd bent?

Afgestudeerden zijn voorbereid op een carrière als ingenieur, wetenschapper en manager in een breed scala van materialen gerelateerde industrieën. Veel van onze afgestudeerden volgen hogere graden om te werken als onderzoekers in de industrie, overheidslaboratoria en de academische wereld.

ABET Accreditatie

De BS-opleiding in Materials Science and Engineering is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Onbeslist studenten

Als u uiteenlopende belangen in de techniek, maar niet zeker weet waar je uitblinken in of genieten van het werken met de meest, overweeg dan het verkennen van onze Undecided Techniek Pathway . De Inamori School of Engineering biedt deze optie aan studenten die onbeslist zijn als eerstejaarsstudenten en laat hen het vakgebied ontdekken dat het best bij hen past.

Wat ga je doen?

In de afgelopen jaren hebben afgestudeerden een baan gekregen als:
 • Process Development Engineer - Greatbatch Medical
 • Data Analytics Engineer - FacilityConnX
 • Projectingenieur - Kaman Composites
 • Lab Technician - Corning Incorporated
 • NDT-technicus - Pratt
 • Post-bachelor onderzoeksassistent - Nationaal laboratorium van Oak Ridge

Programma educatieve doelstellingen (of PEO's) zijn brede uitspraken die beschrijven wat we verwachten dat afgestudeerden van het materialenwetenschappelijk en ingenieursprogramma van de AU 3-5 jaar na afstuderen bereiken. PEO's worden regelmatig herzien en herzien om ervoor te zorgen dat de educatieve doelstellingen van het programma relevant zijn voor de behoeften van de hedendaagse werkgevers.

Programma educatieve doelstellingen

Tijdens de eerste paar jaar na het afstuderen zullen afgestudeerden:

 1. Werk in materiaalgerelateerde industrieën en zal doorgaan naar posities met zowel hogere technische vaardigheidseisen als verhoogde managementverantwoordelijkheden.
 2. Zich bezighouden met het voortzetten van hun opleiding en een leven lang leren op zowel technisch als niet-technisch gebied, met inbegrip van graduate studies in Materials Science and Engineering en andere wetenschappelijke en technische majors; MBA-programma's; medische school; rechtenstudie of korte cursus / workshops die van toepassing zijn op groei binnen een gekozen technisch gebied.
 3. Word leiders in de ontwikkeling van hun beroepen, waaronder activiteiten van de professionele samenleving, conferenties, wetenschappelijke publicaties en werving en mentoring van studenten.

Programma-uitkomsten (leerresultaten van studenten)

Afgestudeerden van het Materials Science and Engineering-programma aan de Alfred University hebben:

 • Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschappen en techniek toe te passen.
 • Een vermogen om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • Een mogelijkheid om een ​​systeem, component of proces te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen binnen realistische beperkingen zoals economische, ecologische, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, produceerbaarheid en duurzaamheid.
 • Een vaardigheid om te werken op multidisciplinaire teams.
 • Een bekwaamheid om technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen.
 • Een goed begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Een vermogen om effectief te communiceren.
 • De brede opleiding die nodig is om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Een erkenning van de behoefte aan en het vermogen om levenslang te leren.
 • Een kennis van hedendaagse kwesties.
 • Een vaardigheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk.
Laatst bijgewerkt op sep 2018

Over de school

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on ... Lees meer

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on your major, you’ll find opportunities to be in the field, the studio, the lab, the classroom, or engaging in simulated scenarios that give you a competitive edge when you enter the workforce or head to grad school. You’ll learn the concepts and then actively apply them through projects, field trips, site visits, internships, and interactions with professionals in the field. Lees Minder