Bachelor in Microelectronics Engineering

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Microelectronics Engineering

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

De fabricage van halfgeleiderelementen en -systemen door middel van micro-elektronica-technologie is een belangrijke motor voor de wereldeconomie en de halfgeleiderindustrie is een lichtend voorbeeld van de Amerikaanse productiemogelijkheden.

De RIT NY-campus ontwikkelde de eerste bachelorgraad in de micro-elektronische techniek in de VS, en het college blijft hoogopgeleide en bekwame ontwerp-, proces-, opbrengstverbetering- en testengineers leveren voor de halfgeleiderindustrie. RIT Dubai biedt dit programma aan haar studenten in twee jaar academici in Dubai twee jaar academici op de NY campus van RIT 1 jaar Co-op onderwijs. In dit format voltooien de studenten hun inleidende cursus in de eerste twee jaar bij RIT Dubai voordat ze naar de RIT New York-campus overstappen om de laatste drie jaar te voltooien.

Wetenschappers en ingenieurs die op het gebied van halfgeleiders werken, hebben een brede kennis van en het vermogen nodig om ideeën uit vele disciplines op te sporen, te integreren en te gebruiken. Het programma biedt een uitgebreide interdisciplinaire achtergrond in elektrische en computertechnologie, solid-state elektronica, fysica, chemie, materiaalkunde, optica en toegepaste wiskunde en statistiek die nodig zijn voor succes in de halfgeleiderindustrie.

Onze faculteit is toegewijd aan hoogwaardig technisch onderwijs, ultramoderne laboratoria, sterke industriële ondersteuning, coöperatiemogelijkheden met nationale bedrijven en kleine klassen, waardoor dit een van de meest waardetoevoegende programma's in de wereld is. natie.

Mogelijke carrièremogelijkheden

De fabricage van micro-elektronica maakt tegenwoordig waarschijnlijk gebruik van de meest hooggeschoolde technische werknemers van elke verwerkende industrie. Naarmate de dichtheid van geïntegreerde schakelingen stijgt (en daarom de omvang van de apparaatkenmerken afneemt) en de industrie verschuift naar grote waferformaten, creëert de complexiteit van micro-elektronische fabricageprocessen een vraag naar steeds hoger geschoolde en opgeleide arbeidskrachten. Het bachelorprogramma in de micro-elektronische techniek aan het Rochester Institute of Technology is ontworpen om aan deze kritieke behoefte te voldoen.

leerplan

Elektrotechniek, BS-graad, typische cursusreeks (semesters), effectieve herfst 2013

Cursus

1 Microelectronic Engineering-studenten die hun diploma bij RIT Dubai bekijken, kunnen EEEE-220 Digital Systems II gebruiken in plaats van MCEE-101 Inleiding op nano-elektronica.

2Microelectronic Engineering studenten die hun diploma op RIT Dubai studeren kunnen EEEE-260 halfgeleiderapparaten (3) en EEEE-105 EE Practicum (1) nemen in plaats van MCEE-360 halfgeleiderinrichtingen voor micro-elektronische engineering.

Coöperatief onderwijs

Coöperatief onderwijs is een voltijds betaald werk op het studiegebied van de student. Het coöperatieprogramma Microelectronic Engineering vereist de voltooiing van 50 weken coöpwerk verdeeld over twee blokken van 25 weken; elk blok is een zomer en een vast semester. Coöperatief onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om de kennis en de vaardigheden die ze in de klas leren op de werkplek toe te passen. Op de werkplek verwerven studenten ook waardevolle expertise op gebieden zoals mondelinge en schriftelijke communicatie, bedrijfsethiek en etiquette, en werken ze in een team, waardoor ze verschillende carrièremogelijkheden kunnen uitvoeren en hen kunnen helpen bij het nemen van langetermijnbeslissingen.

Accreditaties

De Bachelor of Science in Microelectronics Engineering-programma is geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van de VAE-Hoger Onderwijs en heeft een vergunning van de KHDA.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,973 USD
per jaar
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2023
Dates
Sept. 2019
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2023