Bachelor in Molecular Biology and Genetics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Moleculaire biologie en genetica

De wetenschap van de genetica verbetert elke dag meer en meer met de introductie van nieuwe onderzoeksterreinen die leiden tot codering van de genetische codes die de vorming van levende organismen programmeren en het gebruik van deze codes voor andere gebieden zoals geneeskunde, biotechnologie en landbouw . In navolging van de vooruitgang op het gebied van de genetica en het proces dat begon met de karakterisering van het menselijk genoom, hebben we een ongekende verzameling gegevens gezien op het gebied van de levenswetenschappen. Met technologische vooruitgang neemt deze datapool elke dag exponentieel toe. De wetenschap van Bio-informatica is opgedoken om deze enorme verzameling gegevens te verzamelen, te interpreteren, op te slaan, te visualiseren en optimaal te benutten, als een synthese van wiskunde, statistiek, informatica, moleculaire biologie en genetica. In veel ontwikkelde landen is deze afdeling beschikbaar op zowel undergraduate als graduate niveau, terwijl voor het eerst in ons land undergraduate-level onderwijs wordt gegeven aan de Bahcesehir University .

In het kader van Afdeling Moleculaire Biologie en Genetisch worden fundamentals en discipline van engineering onderwezen. Op basis hiervan worden verplichte vakken zoals genetica, computationele biologie, programmeren, het algoritme gegeven en ook voor de bepaling van de specialisatiegebieden, worden technische keuzevakken op speciale gebieden zoals vergelijkende genomica, plantengenetica, menselijke genetica, datamining gepresenteerd. Afdeling Moleculaire biologie en genetisch onderzoek is gericht op het opleiden van mensen die de kennis, concepten en theorieën op hun gebied hebben geleerd, zijn gedomineerd op onderzoeksmethoden, vaardigheden hebben opgedaan op het gebied van toegepaste wetenschappen, voltooid leren en die in staat zijn om de vereiste taken uit te voeren voor hun beroep.

Binnen dit programma zullen er specifieke samenwerkingsverbanden zijn op het gebied van genetische bioinformatica-programma's met Amerikaanse universiteiten waarmee we gezamenlijke programma-afspraken hebben getekend. Onze universiteit heeft momenteel 21 samenwerkingsovereenkomsten met andere universiteiten, waaronder twaalf in de VS, vier in het Verre Oosten en vijf in Europa en Azië. Daarnaast zullen de succesvolle studenten de kans krijgen om rotaties te doen aan Amerikaanse universiteiten die Bahcesehir University samenwerkt. Met ons videoconferentiesysteem krijgen onze studenten de kans om verschillende evenementen te bekijken en bij te wonen via live-verbindingen van en naar de VS. Bahcesehir University organiseert Bahcesehir University programma's met Amerikaanse en Europese universiteiten.

Genetic Bioinformatics Sciences heeft een buitengewoon mooie toekomst in de wereld en in ons land. Het heeft een primaire prioriteit binnen onderzoekondersteunende programma's. Het is een van de bedrijven met een groot potentieel. In ons land neemt de vraag naar afgestudeerden toe, de kwaliteit van gecreëerde banen neemt toe en de voorgestelde werkkwaliteit verbetert elk jaar. Onze afgestudeerden krijgen de kans om te werken voor publieke en private sectoren (zoals de farmaceutische, biomedische, biotechnologische, landbouw- en voedingssector, de onderzoek-ontwikkelingseenheden, milieubescherming, kwaliteitscontroleafdelingen), voor onderzoeksinstituten als onderzoekers of als administratief medewerker. rollen, voor de medische sector als genetische specialisten (zoals onderzoekslaboratoria in ziekenhuizen, afdelingen klinische genetica, afdelingen pediatrische genetica, in-vitrofertilisatie-eenheden). Een andere optie voor onze afgestudeerden is de academische carrière waarvoor zij de kans zullen hebben om gemakkelijk hun postacademische opleiding aan buitenlandse of Turkse universiteiten voort te zetten.

Cursusstructuur diagram met credits

  • TR-gemarkeerde cursussen worden in het Turks gegeven.
  • EN gemarkeerde cursussen worden in het Engels gegeven.
  • Daar markeerde TR-EN een deel van cursussen in zowel het Engels als het Turks.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Lees meer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Lees Minder
Istanbul , Turkije online + 1 Meer Minder