Bachelor in de natuurkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Natuurkunde majors bestuderen de fundamentele aard van de realiteit met behulp van wiskundige modellen op basis van experiment, observatie en intuïtie. Als je natuurkunde studeert, bestudeer je een breed scala aan onderwerpen, variërend van de kleinste subatomaire deeltjes tot de grootste: het universum zelf. Je zult concepten verkennen die zo simpel lijken als het gooien van een bal, en zo geheimzinnig als hoe het universum eruit ziet als je met de snelheid van het licht reist. Als natuurkunde-majoor is je zoektocht naar het leren van de wiskundige onderbouwing van de aard van de realiteit de eerste stap naar het begrijpen en uiteindelijk verklaren van dit vreemde en mooie bestaan dat we allemaal bewonen.

Wat zal je leren?

De faculteit Scheikunde, Biochemie en Natuurkunde van de UT biedt studenten een uitgebreid studieprogramma in natuurkunde en astronomie. De BS in de natuurkunde is bedoeld om studenten niet alleen voor te bereiden op geavanceerde studies op het niveau van afgestudeerden, maar ook om belangrijke probleemoplossende en onderzoeksvaardigheden en ervaring te bieden die nodig zijn voor werk in de natuurkunde en andere wetenschappelijke en technische disciplines.

Natuurkunde majors bestuderen de fundamentele aard van de realiteit met behulp van wiskundige modellen op basis van experiment, observatie en intuïtie. Het curriculum omvat onderwerpen variërend van de kleinste subatomaire deeltjes tot de grootste - het universum - en omvat cursussen in klassieke mechanica, elektromagnetisme, kwantummechanica, nucleaire fysica, relativiteit, astrobiologie en astrofysica.

In cursussen op het hoogste niveau daalt de gemiddelde groepsgrootte tot ongeveer 10, waardoor frequente, directe interactie met de faculteit mogelijk is en studenten de kans krijgen om te werken met apparatuur die niet vaak beschikbaar is voor studenten aan grotere instellingen.

Een minor natuurkunde is een nuttige toevoeging voor studenten met een hoofdvak in biologie, scheikunde of wiskunde, of voor diegenen die interdisciplinaire studies in biofysica of geofysica willen volgen.

Voorbeeldcursussen

 • Moderne natuurkunde
 • astrofysica
 • Wiskundige methoden voor natuurkunde
 • Klassieke mechanica
 • Elektriciteit en magnetisme
 • Inleiding tot de sterrenkunde
 • Kwantummechanica
 • Advanced Physics Lab
 • Thermodynamica en statistiek
 • Mechanica
 • Differentiaalvergelijkingen
 • Algemene natuurkunde met Calculus
 • astrobiologie
 • Physics Research

Onderzoeksmogelijkheden

Studenten worden aangemoedigd om te helpen met lopende projecten of om hun eigen onafhankelijk onderzoek voort te zetten onder begeleiding van de faculteit. Studenten die werken met de faculteit hebben projecten voltooid in de astrochemie, exoplanetonderzoek, stellaire spectrale analyse en meer. Ze ontvangen niet alleen academisch krediet, maar velen hebben hun bevindingen gepresenteerd in wetenschappelijke publicaties en op nationale conferenties.

Geautomatiseerde telescopen

UT heeft onlangs zes Celestron Nexstar 8SE geautomatiseerde telescopen gekocht voor gebruik door studenten. Deze geavanceerde, draagbare apparaten zorgen voor een superieure weergave van sterrenclusters, planetaire nevel, dubbele sterrenstelsels, de maan en planeten. Hoogleraren natuurkunde leiden veldtochten naar prime nachtelijke kijkgebieden in de hele staat.

Carrière voorbereiding

Een opleiding in natuurkunde legt speciale nadruk op probleemoplossing en out-of-the-box abstract denken - vaardigheden die draagbaar zijn in vele disciplines. Natuurkunde majors zijn met name geschikt voor een loopbaan in engineering of laboratoriumwetenschappen, maar een groot aantal kan worden gevonden in financiën, onderwijs, informatica en andere hightechindustrieën. Afgestudeerden zijn ook goed voorbereid op master- of doctoraatsstudies in een breed scala van subspecialiteiten op het gebied van natuurkunde en astronomie, evenals wiskunde en techniek.

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

Met studenten die uit meer dan 100 landen zijn ingeschreven, beschouwt de UT trots studenten van over de hele wereld voor toelating tot eerstejaarsstudent of overdracht. Een bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten solliciteren via de online applicatie van UT. Om de aanvraag van een student te beoordelen, moet de universiteit het volgende ontvangen:

 • Officiële transcripties voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ("Official" betekent dat je je school moet vragen om je transcript rechtstreeks naar het toelatingsbureau van de UT te sturen. Stuur als dat niet mogelijk is een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig voorbeeld van 500 woorden
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Internationale studenten die voldoen aan de toelatingseisen, maar extra Engelstalige training nodig hebben voordat ze als voltijdstudent kunnen beginnen, kunnen zich inschrijven voor een van de verschillende ESL-programma's.

Internationale studenten moeten ook het bewijs leveren van beschikbare middelen om hun eerste studiejaar en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe studenten met uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4.000 - $ 7.000 per academisch jaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekken. Studenten kunnen tot 20 uur per week op de campus werken.

Na toelating tot de universiteit en een bevredigende afronding van de financiële staat, wordt een I-20-formulier gestuurd naar aanvragers van het toelatingsbureau van de UT. Aanvragers moeten het I-20-formulier, een kopie van hun acceptatiebrief en financiële verklaring naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat brengen. Na een interview beslist de ambassade of het consulaat of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Om de Verenigde Staten binnen te komen, hebben studenten dit visum nodig in hun paspoort en het I-20-formulier. Studenten mogen het land niet binnen met een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programs helpt studenten met informatie, oriëntatie en advies bij aankomst over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidsaangelegenheden.

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - deadline voor vroege actie I; beslissing uiterlijk 15 december.
 • 15 januari - deadline voor vroege actie II; beslissing uiterlijk 15 februari.
 • 1 maart - Termijn voor een regelmatige beslissing; beslissing vóór 1 april.
 • 2 maart - Aanvragen voltooid na 1 maart worden steeds geëvalueerd.

Gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester):

Totaal:

$ 19.584
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With ... Lees meer

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With the challenges the world faces, there has never been a better time to pursue an education in the sciences, health care or sport studies. Lees Minder