Bachelor in Renewable Energy Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Word expert in een sector die de manier waarop de samenleving energie gebruikt, verandert met onze major Renewable Energy Engineering. Dit programma, een van de weinige echte programma's voor duurzame energie, geplaatst in een sterke technische basis, geeft je de tools, technologie en knowhow die je nodig hebt om de groeiende markt voor hernieuwbare energie banen met ontelbare mogelijkheden te betreden.

 • EXCLUSIEF PROGRAMMA

Een van de weinige echte ingenieursdiploma's die gespecialiseerd is in duurzame energietechniek.

 • MODERNE FACILITEITEN

Nieuwe laboratoriumfaciliteiten voor het ontwerpen en testen van technologieën voor hernieuwbare energie.

 • SHOWCASE TALENTS

Een senior-designproject dat je creatieve talenten laat zien voor het oplossen van echte technische problemen.

Wat doen Renewable Energy Engineers?

Hernieuwbare energie-ingenieurs zijn energie-ingenieurs die gespecialiseerd zijn in hernieuwbare en alternatieve energietechnologieën. Experts op het gebied van hernieuwbare energie ontwikkelen systemen voor hernieuwbare energie, verbeteren energie-efficiëntie en passen wetenschap en engineering toe met een economisch gevoel voor een duurzamere toekomst voor onze planeet. Als voorbeelden kunnen ingenieurs voor hernieuwbare energie werken aan elektrische systemen, geavanceerde regelingen, groene gebouwen, energie-efficiënte verlichting, brandstofcellen en batterijen, windturbines en zonnestroomsystemen.

Wat ga je studeren?

In je eerste jaar volg je Introductie tot Engineering, Computer-aided Design, Computer-aided Engineering, en het Renewable Energy Engineering Explorations Lab, evenals basiscursussen in wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Praktische praktijkervaringen worden tijdens het hele programma voortgezet naarmate u meer leert over werktuigbouw, elektrotechniek en bedrijf, aangezien deze betrekking hebben op de opwekking, levering en consumptie van energie uit hernieuwbare bronnen. Als senior voer je een jaar lang senior ontwerpproject uit om te leren functioneren als een effectief groepslid in een realistische, werkvriendelijke omgeving.

Wat gaat u doen als u afgestudeerd bent?

Afgestudeerden van ons programma kunnen uitkijken naar het werken in energie-industrieën die gespecialiseerd zijn in hernieuwbare systemen. Je zou in de industrie kunnen werken als een professional die is opgeleid in overheidsregulering, of zelf een regulator kan worden. U kunt bedrijven helpen bij het verbeteren van transmissie- en netintegratie, vermogensmarkten, gebruik van nutsvoorzieningen en planningsmethoden en productbeheer. Bovendien kunt u resultaten communiceren naar een breed publiek, waaronder de industriële, overheids- en publieke sector.

ABET Accreditatie

De BS-opleiding in Renewable Energy Engineering is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Onbeslist studenten

Als u uiteenlopende belangen in de techniek, maar niet zeker weet waar je uitblinken in of genieten van het werken met de meest, overweeg dan het verkennen van onze Undecided Techniek Pathway . De Inamori School of Engineering biedt deze optie aan studenten die onbeslist zijn als eerstejaarsstudenten en laat hen het vakgebied ontdekken dat het best bij hen past.

Wat ga je doen?

In de afgelopen jaren hebben afgestudeerden een baan gekregen als:
 • Ingenieur - NYISO
 • Technisch Product Manager voor Power Film - AVX Corp.
 • Solartechnicus - SunBug Solar
 • Glass Engineer - Owens Illinois
 • Process Engineer - AVX Corp.

Programma educatieve doelstellingen (of PEO's) zijn brede uitspraken die beschrijven wat we verwachten afgestudeerden van AU's programma voor duurzame energie engineering te bereiken 3-5 jaar na het afstuderen. PEO's worden regelmatig herzien en herzien om ervoor te zorgen dat de educatieve doelstellingen van het programma relevant zijn voor de behoeften van de hedendaagse werkgevers.

Programma educatieve doelstellingen

Tijdens de eerste jaren na het afstuderen, kunnen afgestudeerden bereiken:

 1. Vooruitgang binnen een multidisciplinaire carrière binnen de context van hernieuwbare energie in de industrie, of vooruitgang in postuniversitaire studies, of in een gerelateerd vakgebied.
 2. Een vermogen om actief deel te nemen aan teams die problemen oplossen met onafhankelijk denken met een streven naar uitmuntendheid in hun baan / studieprestaties.
 3. Goedkeuren van de engineeringmethode met hun vaardigheden van een leven lang leren met begrip van complexe sociale problemen waarbij hernieuwbare systemen een sleutelrol zullen spelen.

Programma-uitkomsten (leerresultaten van studenten)

Afgestudeerden van het Renewable Energy Engineering-programma aan de Alfred University hebben:

 • Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschappen en techniek toe te passen.
 • Een vermogen om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • Een mogelijkheid om een ​​systeem, component of proces te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen binnen realistische beperkingen zoals economische, ecologische, sociale, politieke, ethische, gezondheids- en veiligheidsmaakbaarheid en duurzaamheid.
 • Een vaardigheid om te werken op multidisciplinaire teams.
 • Een bekwaamheid om technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen.
 • Een goed begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Een vermogen om effectief te communiceren.
 • De brede opleiding die nodig is om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Een erkenning van de behoefte aan en het vermogen om levenslang te leren.
 • Een kennis van hedendaagse kwesties.
 • Een vaardigheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on ... Lees meer

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on your major, you’ll find opportunities to be in the field, the studio, the lab, the classroom, or engaging in simulated scenarios that give you a competitive edge when you enter the workforce or head to grad school. You’ll learn the concepts and then actively apply them through projects, field trips, site visits, internships, and interactions with professionals in the field. Lees Minder