Bachelor in verkoop en logistiek management

Lithuania Business University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in verkoop en logistiek management

Lithuania Business University of Applied Sciences

Studieprogramma verkoop en logistiek management is bedoeld om gekwalificeerde professionele bachelorspecialisten in verkoop en logistiek management voor te bereiden om de grote nationale en internationale transport- en logistieke systemen te begrijpen, specialisten met relatieve en moderne kennis in transport en logistiek, ook wie zal zijn in staat zijn om continu werkproces te voorspellen, plannen, organiseren in logistieke bedrijven of afdelingen, om verkoop, productie of opslag te organiseren, om de kwaliteit van de activiteiten te waarborgen, om binnenlandse en internationale verkopen te coördineren via innovatieve verkoop, marketing, verkooplogistiek, managementmethoden, het vormen van een zakelijk verkoopbeleid, het regelen van handelstechnologie en voorraad, het implementeren van een advertentiecampagne, het toepassen van de nieuwste e-commerce- en communicatietechnologieën, het opzetten van een privébedrijf en het kunnen leiden en beheren ervan.

Mogelijke specialisaties:

 • Logistiek op zee
 • Waren Distribution Logistics
 • Verkoop management

De inhoud van het programma

Toekomstige managers studeren algemene universitaire vakken en vakken van studietak: professionele vreemde taal, documentenbeheer, economische theorie, informatietechnologie, onderzoeksmethoden en data-analyse, arbeidsveiligheid en -gezondheid, grondbeginselen van het recht, handels- en ondernemingsrecht, maatschappelijk verantwoord ondernemen, bedrijfsleven ethiek, Enterprise Economics, Personeelsmanagement, Basisbeginselen van Management, Accounting, Marketing en Logistiek, Ondernemerschap, Specialisatiecursussen, Totaal kwaliteitsbeheer, Transportlogistiek en -administratie, Douanerechten en verzekeringen, Verkooplogistiek. Onderwerpen van de gekozen specialisatie: maritieme transportlogistiek, verkoopbeheer en logistiek van productdistributie.

Studenten studeren in totaal 35 onderwerpen. De opleiding omvat drie stages: inleidende training, professioneel, die plaatsvindt in het bedrijf "Biurometa" dat praktische zakelijke training en finale biedt. Het totale aantal stages is 30 credits. Tijdens deze stages consolideren en verbeteren studenten hun vaardigheden in het organiseren van bedrijfswerk, marktonderzoeksprestaties, handelstechnologie en voorraadbeheer, implementatie van reclamecampagnes en andere activiteiten.

De opleiding wordt afgesloten met de verdediging van de professionele bachelorscriptie. De afgestudeerde krijgt een management professionele bachelordiploma.

Toelatingseisen

Kandidaten die geslaagd zijn voor het eindexamen en het volwassenheidscertificaat hebben behaald, kunnen een aanvraag indienen voor de niet-bekostigde plaats (VNF). Toelating tot de staat-niet-bekostigde studies vindt plaats rechtstreeks in de University of Applied Sciences.

Degenen die willen studeren in de Lithuania Business University of Applied Sciences volgens de niet-bekostigde plaats van de staat en een beurs krijgen (VNF / st) , moeten deelnemen aan de algemene toelating van 1 juni tot 21 juli tijdens de algemene toelating tot alle Litouwse instellingen van hoger onderwijs op www.lamabpo.lt Aanvragers maken verbinding met de LAMA BPO-website en vermelden: Lithuania Business University of Applied Sciences ; de opleiding; VNF / studiebeurs *

* Studiebeurs wordt gegeven aan studenten op alle niveaus, die een aanvraag indienen voor niet-bekostigde studieplaatsen met de hoogste scores. Studiebeurs wordt toegekend voor de hele onderzoeksperiode. Aan het einde van elk academiejaar kan een student ervoor kiezen om dezelfde studie te volgen in een andere instelling voor hoger onderwijs zonder de beurs te verliezen.

Onderwerpen van de competitieve score en gewogen coëfficiënt voor het aanvragen van de niet-bekostigde plaats bij de studiebeurs (VNF / st) en behaalde het rijpheidscertificaat in 2017:

 1. Wiskunde 0.4 (einde van de examens)
 2. De Litouwse taal en literatuur 0.2 (eindexamen staatsexamen)
 3. Vreemde taal (Engels, Duits of Frans) (staatsexamen verlaat)
 4. Geschiedenis of aardrijkskunde 0.2 (staatsexamen of laatste jaarcijfers)
 5. Vreemde taal / Informatietechnologie / Biologie / Aardrijkskunde / Geschiedenis / Kunst 0.2 (einde van staatsexamen of van school verlaten examen of laatste jaarlijks cijfer)

Careers

Na de studie zullen afgestudeerden kunnen werken:

 • Een logistiek bedrijf opzetten, plannen, de commerciële activiteiten van het bedrijf organiseren.
 • Neem zorgbedrijven in de groot- en detailhandel.
 • Om de kwaliteit van de prestaties te waarborgen, het handelsbeleid van het bedrijf te vormen, de markt te analyseren, de behoeften van de consument.
 • Afgestudeerden kunnen werken in logistiek, supply management, transport, opslag en overslag diensten bedrijven logistieke functie coördinatoren, bemiddelaars, vertegenwoordigers grote, middelgrote en kleine voertuigen, logistieke bedrijven, productie en handel, magazijnen en terminals, weg-, spoor-, zee-en luchtvervoer ( toeleverings- en marketingafdelingen), aanbieders van vervoersforwardingdiensten.

Na hun afstuderen in verkoop en logistiek management kunnen studenten verder studeren aan de universiteit en een hogere kwalificatie volgen op het gebied van sociale wetenschappen of management.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 19, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
per semester.
Locations
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan