Bachelor in Smart Management

Lithuania Business University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Smart Management

Lithuania Business University of Applied Sciences

Smart management studieprogramma ontworpen om gekwalificeerde professionele bachelor in business management professionals voor te bereiden die in staat zijn zich aan te passen aan de veranderende zakelijke omgeving, de hedendaagse arbeidsmarktvereisten, het opzetten van een zakelijke onderneming en het beheren, marktonderzoek, analyse en controle van het bedrijf uitvoeren situatie, management van verandering, om een ​​contract voor investeringsprojecten te creëren om een ​​reclamecampagne te implementeren om de aankoop, het transport, de opslag, de verkoop en de afwikkeling te organiseren met leveranciers, klanten, zorg te dragen voor de bedrijfsontwikkeling, om het personeel te leiden om te kunnen werken in informatie technologie om financiële informatie met betrekking tot het bedrijf te verzamelen, documentatie in de staat en vreemde talen te beheren.

Mogelijke specialisaties:

 • Financieel management
 • Marketing Management

De inhoud van het programma

Toekomstige managers studeren algemene universitaire vakken en vakken van de studietak: vreemde taal, inleiding tot filosofie, wiskunde, communicatiepsychologie, consumentengedrag, ondernemerschap, arbeidsveiligheid en gezondheid, onderzoeksmethodologie en data-analyse, activiteitendocumentatie, economische theorie, informatietechnologie, onderneming economie, basisprincipes van boekhouding, basisprincipes van communicatie, gedrag in organisaties, basisprincipes van management, marketing, logistiek, verkooporganisatie.

De aard van het werk van de bedrijfsmanager is rechtstreeks afhankelijk van de verworven specialisatie: financieel en marketingbeheer, leiderschap en verandermanagement. Managers voeren lokaal en buitenlands marktonderzoek uit en analyseren de resultaten ervan. Geeft het prijsbeleid van het bedrijf vorm, verzamelt gegevens over nieuwe diensten en producten enz. Ze onderzoeken klantgroepen, voorspellen diensten en maken bedrijfsplannen.

Manager na beoordeling van de bedrijfsomgeving plant de activiteiten en ontwikkeling van het bedrijf, bereidt de ontwikkelingsstrategie en -tactiek van het bedrijf voor, bouwt een team, selecteert en huurt vereist personeel in en begeleidt hen, organiseert het werk van de onderafdeling en zoekt zakenpartners die bepaalde goederen leveren , diensten, etc.

Studenten studeren in totaal 35 onderwerpen.

De opleiding omvat drie stages: introductietraining, die plaatsvindt in het bedrijf "Biurometa" dat praktische bedrijfstraining en finale biedt. Het totale aantal stages is 30 credits. Tijdens deze stages consolideren en verbeteren studenten hun vaardigheden in: het organiseren van bedrijfswerk, marktonderzoeksprestaties, handelstechnologie en voorraadbeheer, implementatie van reclamecampagnes en andere activiteiten.

De opleiding wordt afgesloten met de verdediging van de professionele bachelorscriptie. De afgestudeerde wordt verleend met management Professional Bachelor's degree.

Toelatingseisen

Kandidaten die geslaagd zijn voor het eindexamen en het volwassenheidscertificaat hebben behaald, kunnen een aanvraag indienen voor de niet-bekostigde plaats (VNF). Toelating tot de staat-niet-bekostigde studies vindt plaats rechtstreeks in de University of Applied Sciences.

Degenen die willen studeren in de Lithuania Business University of Applied Sciences volgens de niet-bekostigde plaats van de staat en een beurs krijgen (VNF / st) , moeten deelnemen aan de algemene toelating van 1 juni tot 21 juli tijdens de algemene toelating tot alle Litouwse instellingen van hoger onderwijs op www.lamabpo.lt Aanvragers maken verbinding met de LAMA BPO-website en vermelden: Lithuania Business University of Applied Sciences ; de opleiding; VNF / studiebeurs *

* Studiebeurs wordt gegeven aan studenten op alle niveaus, die een aanvraag indienen voor niet-bekostigde studieplaatsen met de hoogste scores. Studiebeurs wordt toegekend voor de hele onderzoeksperiode. Aan het einde van elk academiejaar kan een student ervoor kiezen om dezelfde studie te volgen in een andere instelling voor hoger onderwijs zonder de beurs te verliezen.

Onderwerpen van de competitieve score en gewogen coëfficiënt voor het aanvragen van de niet-bekostigde plaats bij de studiebeurs (VNF / st) en behaalde het rijpheidscertificaat in 2017:

 1. Wiskunde 0.4 (einde van de examens)
 2. De Litouwse taal en literatuur 0.2 (eindexamen staatsexamen)
 3. Vreemde taal (Engels, Duits of Frans) (staatsexamen verlaat)
 4. Geschiedenis of aardrijkskunde 0.2 (staatsexamen of laatste jaarcijfers)
 5. Vreemde taal / Informatietechnologie / Biologie / Aardrijkskunde / Geschiedenis / Kunst 0.2 (einde van staatsexamen of van school verlaten examen of laatste jaarlijks cijfer)

Careers

Na de studie zullen afgestudeerden kunnen werken:

 • Bedrijven creëren
 • Bedrijfsactiviteiten organiseren en analyseren
 • Zorgen voor bedrijfsontwikkeling
 • Leid personeel
 • Ontwikkel investeringsprojecten, contracten
 • Beheer zakelijke documentatie

Na hun afstuderen in slim management kunnen studenten verder studeren aan de universiteit en een hogere kwalificatie volgen op het gebied van sociale wetenschappen of management.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 19, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
per semester.
Locations
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan