Bachelor in Software Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Invoering

Het Software Engineering-programma dat is opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan professionals in dit geavanceerde vakgebied. Afgestudeerden van dit programma zullen werken met de engineering van software, met speciale aandacht voor grote en kritieke systemen.

Recente enquêtes en gegevens van het Bureau of Labor Statistics geven aan dat de behoefte aan getrainde software-engineers aanzienlijk zal toenemen in het komende decennium.

Dit programma behandelt zowel analytische als praktische vaardigheden die studenten nodig hebben om robuuste en efficiënte computersoftwaresystemen te ontwikkelen voor industriële, medische, overheids- en bedrijfstoepassingen. Zij zullen individuele en team hands-on ervaring hebben met tijdige, kosteneffectieve en state-of-the-art processen, methoden en hulpmiddelen.

Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in software engineering, software project management, en software ontwikkeling en integratie. Software engineering omvat de kernprincipes bij het bouwen en onderhouden van software. Dit omvat voornamelijk de fundamentele softwareprocessen en levenscycli, de mathematische grondslagen van software-engineering, requirementsanalyse, software-engineeringmethodieken en standaardnotaties, principes van software-architectuur en hergebruik, frameworks voor softwarekwaliteit en validatie, softwareontwikkeling en onderhoud die nodig zijn om te voldoen aan de eisen mogelijke toekomstige software-engineeringaccreditatie of -vereisten.

Visie

We willen een van de toonaangevende afdelingen van Software Engineering worden, die academische en onderzoeksprogramma's aanbiedt die nationaal en internationaal worden erkend en hoogwaardige, innovatieve en goed voorbereide afgestudeerden produceren.

Missie

De missie van Software Engineering Program is om studenten te voorzien van up-to-date educatieve programma's en hen uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden om leiders en innovators op het gebied van Software Engineering te worden, en om afgestudeerden te produceren die succesvolle professionals zullen zijn, betrokken zijn bij levenslang leren, en die zich inzetten voor hun gemeenschap.

Doelen

  • Het vermogen om kennis, vaardigheden en basisbeginselen van software-engineering toe te passen om deel te nemen aan de ontwikkeling van uitgebreide software-oplossingen die organisaties helpen bij het bereiken van hun zakelijke doelstellingen en doelstellingen.
  • Zich kunnen aanpassen aan nieuwe technologieën en aan de voorhoede van de praktijk van Software Engineering kunnen blijven, en in staat zijn om geavanceerde onderwijs- en onderzoeksmogelijkheden na te streven.
  • In staat zijn om effectieve communicatieve vaardigheden, innovatief denken en technische achtergrond te gebruiken om zich op een professionele en ethische manier te gedragen om diensten te verlenen die de gemeenschap en de regio ondersteunen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

AUT is the first private university in the south of Jordan with an ambitious vision to be a distinguished university that catches the eyes of students and a favorite choice for students from Jordan an ... Lees meer

AUT is the first private university in the south of Jordan with an ambitious vision to be a distinguished university that catches the eyes of students and a favorite choice for students from Jordan and the region. The university is situated about fifteen kilometers to the south of the city of Aqaba on the hills, overlooking the Gulf of Aqaba on a huge land of five hundred Km2. Lees Minder