Read the Official Description

Korte introductie

Het Software Technology Engineering Program is een 3½-jarige volledige opleiding in het Engels. Het is het onderwijs van de toekomst en biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig is om informatiesystemen te beheren in bedrijven van vandaag en morgen. Dit programma geeft je kennis van informatietechnologie, microprocessors en webtechnologieën, evenals de manier waarop bedrijven vandaag de dag met IT werken. Het programma vindt plaats op Campus Horsens.

Inhoud en structuur

Het programma is een combinatie van theoriecolleges en projectwerk binnen Software Development in het algemeen, het programmeren van elektronische apparaten, real-time programmeren, computernetwerken, internet-of-things, gameontwerp, webontwerp, augmented en virtual reality, databasetechnologie, groot data en cloud computing.

Afhankelijk van de keuze van keuzevakken, zullen studenten zich specialiseren in een van de vier gebieden:

 • Internet van dingen
 • Cross Media
 • AR / VR (augmented en virtual reality)
 • Data Engineering

Als onderdeel van dit programma, ontwikkel je professionele en persoonlijke vaardigheden in informatietechnologie en krijg je kwalificaties voor verdere studies op masterniveau.

Na het derde semester kun je overstappen naar de AR / VR-specialisatie in Viborg om je studie af te ronden bij het Deense interactieve digitale centrum op Campus Viborg.

specialisaties

 • Data Engineering - Cursussen omvatten Data Warehousing en Machine Learning, Enterprise Resource Planning (ERP), business intelligence, data visualisatie en analyse.
 • Cross Media - Cursussen omvatten mobiele applicaties en serieuze games, die betrekking hebben op Unity, asset store, modellering en simulatie, evenals interfacing.
 • AR / VR - Cursussen omvatten Digital Animation Production, Basic AR / VR Technologies, sensoren en displays voor digitale onderdompeling, gameontwerp en -productie en andere cursussen van Cross Media-specialisatie.
 • Internet-of-things - Cursussen omvatten draadloos computergebruik, basiselektronica, realtime en ingebed programmeren, evenals elektronica die wordt gebruikt om micro-controllers met een aantal sensoren en actuatoren te koppelen.

Toelatingseisen

Vereisten voor internationale studenten:

 • Diploma's van het hoger secundair onderwijs Certificaten en diploma's van minstens 12 jaar gecombineerd basis- en voortgezet onderwijs (stuur ook een kopie van het transcript of records vertaald in het Engels)
 • De internationale en de Europese baccalaureaat
 • De bovenstaande certificaten moeten het bewijs leveren van wiskunde op hoog gevorderd niveau A, natuurkunde en Engels, overeenkomend met een Deens B-niveau (intermediair niveau met minimaal 2 jaar op hoger secundair niveau)
 • Een diploma hoger secundair onderwijs aangevuld met ten minste twee jaar universitaire studie over relevante onderwerpen; een bachelordiploma wordt aanbevolen door universiteiten in Afrika, Bangladesh, India, Pakistan, China en de Filippijnen
 • Documentatie van uw huidige Engelse taalniveau. We accepteren de TOEFL-test, de TOEIC-test, de IELTS-test of de Cambridge ESOL-test.
 • U kunt er ook voor kiezen om de Engelse taaltoetstoets (VIAT / e) van het VIA University College te nemen.

Kandidaten die moedertaalsprekers zijn of een bewijs van middelbare schoolopleiding hebben uit het VK, Australië, de VS, Canada en Nieuw-Zeeland zijn vrijgesteld van de toelatingseisen voor Engels.

14351_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_5.jpg

Program taught in:
Engels

See 10 more programs offered by VIA University College »

Last updated February 3, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3.5 jaar
Voltijd
Prijs
46,000 EUR
Collegegeld is van toepassing op niet-EU-burgers
Deadline
Vraag informatie aan
1 February - 15 March
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Vraag informatie aan
1 February - 15 March

Sept. 2019

Location
Application deadline
Vraag informatie aan
1 February - 15 March
Einddatum