Lees de Officiële Beschrijving

Verbind je passie voor buitenleven en toerisme met een carrière. Word lid van cultuur met een visie om het leven van mensen te veranderen.

Faculteit: sportonderwijs
Taal: Engels of Litouws
Credits: 180 credits (ECTS)
Begint: 1 september
Studie type: Full-time (3 jaar); parttime (4 jaar)
Duur: 3 jaar; 4 jaar
Jaarlijks collegegeld: 1.269 EUR; 2000 EUR
Vereisten: Diploma (certificaat) in het secundair onderwijs
Kwalificatie te verlenen: Bachelor in het bedrijfsmanagement

DOELEN

Het ontwikkelen van universitair niveau en maatschappelijk verantwoordelijke actieve managers op het gebied van recreatie, recreatie en toerisme, die in zakelijke, publieke en gouvernementele organisaties kunnen werken en hun eigen bedrijf kunnen organiseren en ontwikkelen op basis van internationale en interdisciplinaire wetenschap en technologische prestaties.

STUDIEMETHODEN

Student-georiënteerde onderwijs- en leermethoden die individueel of in groepen werken: case study, groepswerk, traditionele colleges, werken met simulatiemodellen, debatten, groep (team) projecten, discussie, expert assessment, individuele counseling, informatiehersteltaak, creatieve workshops, hoorcolleges van gastdocenten (practitioners), literatuuronderzoek, presentatie van literatuuronderzoek, coöperatief leren, wetenschappelijke artikelanalyse, praktische taken, oefenen, probleemgestuurd leren, probleemoplossende sessies, ontwerpen (opstellen en visualiseren), organisatie van evenementen, seminarie , oefeningen, rollenspellen, reflectie op prestaties.

EVALUATIEMETHODEN

Enquête, rapport, case study, portfolio, examen, essay, essayevaluatie, film (project) creatie (beeldvoorbereiding), groep (team) project, groepswerk, individueel werk, individueel project, peerevaluatie, wetenschappelijk artikel (tekst) analyse , presentatie, praktijkrapport, rapport, beoordeling van praktische vaardigheden, oefeningen, probleemoplossend werk, theoretische en praktische analyse van projecten en evenementen, reflectie, zelfevaluatie, seminarie, tentamen, toets, reflectie op prestaties, mondeling geïllustreerd rapport .

MODULES

Alle Sports Recreation and Tourism-programmamodules worden binnen zes semesters verdeeld:

Inleidend semester. Inleiding tot academische communicatie en loopbaanplanning, recreatie en toerisme achtergrond om recreatie en toerisme in de moderne samenleving te begrijpen.

Tweede semester. Studenten zullen kennis opdoen van managementsystemen, financiën en economie, de achtergrond van de sportwetenschap.

Derde semester. Studenten zullen leren over recreatie en toerisme marketing, business modellering en analyse, en processen van toerismeservice organisatie.

Vierde semester. Studenten verwerven onderzoeksmethodologie, binnen- en buitenrecreatie, innovatie en projectmanagement.

Vijfde semester. Studenten beheersen de kennis van sport- en vrijetijdsevenementen en infrastructuur. Studenten krijgen hun stage en kunnen plaatsen kiezen voor een stage in het buitenland.

Zesde semester. Voorbereiding van de bachelorscriptie.

COMPETENTIES

Door middel van een uniek curriculum dat een combinatie is van klassikale studie, relevante excursies en praktische ervaring, zullen studenten de vaardigheden, kennis en attitudes verwerven die nodig zijn om een ​​bijdrage te leveren aan de opwindende en uitdagende recreatie- en toerismebranche.

Programma competenties: Leiderschap en Verandermanagement, Communicatie en sociale integratie, veelzijdige kennis en management van ideeën, recreatie en toeristisch organisaties management, recreatie en toeristisch sector middelen en processen management, demonstratie van ondernemerschap in de horeca, planning en uitvoering van evenementen en projecten, professionele activiteiten en onderzoeksprestaties.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Na het voltooien van het Sports Recreation and Tourism Study Program, zullen afgestudeerden in staat zijn om: hun eigen bedrijf te creëren en te ontwikkelen, om leiding te geven aan of te werken in ander managementwerk, om recreatie- en toerismebedrijfserviceproviders in het land en in het buitenland te worden.

WIE ZIJN WE OP ZOEK NAAR?

We zijn op zoek naar mensen zoals jij, die een passie hebben voor openluchtrecreatie en toerisme; wie zijn creatieve en enthousiaste probleemoplossers; met een gevoel voor humor en een positieve instelling; en, die een verlangen hebben om met anderen samen te werken.

Opleiding te volgen in:
Engels
Litouws

Zie 2 andere vakken van Lithuanian Sports University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
1,269 EUR
Jaarlijks collegegeld voor EU-studenten. Niet-EU-studenten: 2000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sport Recreation and Tourism