Bachelor in Sports Business Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BA (Hons) Sports Business Management-graad in Lincoln is bedoeld voor studenten die de sportsector kritisch willen onderzoeken met behulp van instrumenten uit de internationale zakenwereld. Het is bedoeld om u in staat te stellen het beleid, de planning, de impact, het beheer en de levering van sportmogelijkheden te verkennen, met name in een commerciële context en uw vaardigheden te ontwikkelen voor de kritische analyse van sport, sportproducten, diensten en activiteiten.

Volgens Standard Life waren sportactiviteiten £ 20 miljard waard voor de Britse economie, goed voor meer dan 450.000 banen in 2015. Wereldwijd schatte PwC dat de markt voor sport werd gewaardeerd op meer dan US $ 145 miljard. Terwijl ticketinkomsten, sponsoring, televisierechten en merchandising belangrijke segmenten zijn in spraakmakende sport- en sportclubs, vereisen zelfs derde sector en grassroots sportorganisaties management- en organisatorische vaardigheden. De sportwereld biedt niet alleen potentieel lucratieve kansen, maar ook een fascinerende context om sport te bestuderen en zakelijk inzicht te ontwikkelen.

De cursus biedt de mogelijkheid om uw kennis en vaardigheden met betrekking tot de sportindustrie te ontwikkelen - de verbinding met de sociaal-culturele omgeving, de wereldwijde structuur en complexiteit, en de uitdagingen en problemen die gepaard gaan met het verenigen van overheidsdoelstellingen met persoonlijke en gemeenschapsambities. Lincoln International Business School heeft tot doel u in staat te stellen een sterk zakelijk inzicht, overdraagbare vaardigheden en vertrouwen te ontwikkelen om deel te nemen aan ervaringen van artsen.

Hoe je bestudeert

Studenten hebben de mogelijkheid om vanaf hun tweede jaar opties te volgen, wat de ontwikkeling van specifieke expertise uit verschillende gebieden van de school mogelijk maakt (financiën, HR, marketing, reclame of PR). De mogelijkheid om een optionele 12 maanden durende stage (Professional Practice) tussen jaar 2 en 3 te volgen, kan studenten in staat stellen om hun kennis van sportactiviteiten / management en overdraagbare vaardigheden verder te ontwikkelen in een echte werkomgeving, terwijl hun inzetbaarheid na voltooiing van de programma.

Hoe je wordt beoordeeld

In het eerste jaar is de beoordeling 51% cursussen, 19% praktische examens en 30% schriftelijke examens. In het tweede jaar is het 68% cursussen, 21% praktische examens en 11% schriftelijke examens. In het derde jaar is het 70% cursussen, 11% praktische examens en 19% schriftelijke examens.

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die kunnen worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas.

Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Kenmerken

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent

Internationale studenten vereisen de Engelse taal op IELTS 7.0 met niet minder dan 6,5 in elk element of equivalent. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder