Bachelor in Studio Art

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Maak van je artistieke dromen een professionele realiteit

Mix kleur , schaduw en textuur om een ​​mooie toekomst te creëren met een diploma in studiokunst.

Selecteer de BA-opleiding voor een diepgaande kennis van beeldende kunst met de mogelijkheid om verschillende carrièremogelijkheden te verkennen. Kies de BFA-titel voor een intensieve studie van de beeldende kunst die je voorbereidt op een carrière als professioneel kunstenaar. Beide opties bouwen uw creatieve en kritische denkvaardigheden samen met studiotechnische en technische vaardigheden.

Kies uit concentraties in keramiek, tekenen, grafisch ontwerp, schilderen, fotografie, grafiek en beeldhouwkunst en experimenteer buiten je concentratie om een ​​bredere praktische kennis van de kunsten te krijgen.

Minderjarigen in de kunstgeschiedenis, grafisch ontwerp en studiokunst kunnen worden gecombineerd met elk studieprogramma om een ​​groot begrip van historische en hedendaagse kunst aan elke major toe te voegen. Vul je studie aan met dans-, theater- en muzieklessen.

Een nieuw huis voor de kunsten

Met zijn ruime en moderne ontwerp belooft het nieuwe Centre for Art Design de culturele en artistieke ervaringen van studenten, alumni, faculteiten, medewerkers en de grotere gemeenschap te verrijken. De 15.000 vierkante meter grote ruimte werd geopend in het najaar van 2017 en biedt studio's, een ultramodern black-box-theater en een kunstgalerij met uitzicht op Mount Kearsarge, evenals faculteitskantoren en kunstterrassen.

Waar talent de voorbereiding ontmoet

De kunst studeren aan Colby-Sawyer is een multidimensionale ervaring die je creatieve talent combineert met professionele voorbereiding en mogelijkheden om te leren naast talentvolle docenten en gastartiesten.

Een zelfgekozen stage biedt je praktijkervaring in de kunstwereld, terwijl studentenexposities in onze campusgalerij je in staat stellen om je kunst met het publiek te delen. Uw Capstone-project, een hoogtepunt van uw werk bij Colby-Sawyer , fungeert als uw professionele portfolio wanneer u afstudeert.

Uitstapjes naar grote galerijen en musea, maar ook privé- en professionele kunststudio's, brengen je in de buurt van grote kunstwerken en het creatieve proces. Grote kunsttentoonstellingen op de campus en een langdurige relatie met de Fulbright-commissie brengen gerenommeerde, opkomende en toonaangevende nationale en internationale artiesten voor de deur.

Laat jezelf buiten de klas zien

Lid worden van een door studenten geleide club of organisatie gericht op visuele en podiumkunsten om contact te maken met andere studenten die geïnteresseerd zijn in creatieve expressie. Maak je podiumdebuut met de Colby-Sawyer Players, beland met Vocally Charged a Capella group of wissel grote ideeën uit met andere artiesten in het Guild of Artistic Thinkers (GOAT) .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students ... Lees meer

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students participate in one or more internships in their fields of study. They also create Learning Portfolios, in which they demonstrate their ongoing progress and achievement. All of our students conclude their senior year with a Capstone project, in which they develop and demonstrate a deeper body of knowledge in their academic major. Lees Minder