Bachelor in Technisch Theater en Stage Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Technisch Theater- en Toneelmanagement volgt een vooruitstrevende benadering van technisch theater, bevordert de exploratie van nieuwe praktijken en technologieën, leert de fundamenten van de industrie en balanceert beroepsopleiding met academische studie.

Deze graad is ontworpen om professionele technieken te omarmen en te ontwikkelen en om de volgende generatie uiterst competente professionals uit de industrie te koesteren. Het programma biedt mogelijkheden om praktische werkkennis en ervaring op te doen binnen professionele theateromgevingen.

Studenten hebben toegang tot het Lincoln Performing Arts Center, een goed uitgeruste, multifunctionele locatie met een professionele theaterruimte en meerdere studioruimten. De locatie promoot en produceert een eclectisch programma met live-optredens en evenementen gedurende het hele jaar.

Hoe je bestudeert

Deze cursus biedt een combinatie van beroepsmatige en academische studie over twee verschillende Pathways : Stage Management en Design for Stage. Elke Pathway , naast de kernmodules, is bedoeld om de huidige professionele werkwijzen te leren. Het biedt de mogelijkheid waardevolle praktische ervaring op te doen ter voorbereiding op een carrière in de technische theaterindustrie.

BA (Hons) Technisch Theater en Podiummanagement zijn geschikt voor studenten die een passie hebben voor de theaterindustrie en een van de vooraf gedefinieerde Pathways willen volgen. De cursus is bedoeld om voorop te blijven lopen in de branche en de weg te wijzen naar nieuwe werkwijzen. Het is ontworpen om studenten aan te moedigen om buiten de grenzen van een typisch theatraal scenario te denken bij het overwegen van de toekomst van technisch theater en toneelmanagement.

De cursus promoot een digitale toekomstcultuur en de ontwikkeling van nieuwe vormen van theatrale ervaring. Studenten kunnen een goed begrip krijgen van de geschiedenis van technisch theater en vroegere praktijken, naast het ontwikkelen van hun kennis van de steeds evoluerende trends in de industrie en hedendaagse technieken van het heden en de toekomst.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

Studenten hebben toegang tot het Lincoln Performing Arts Center, een goed uitgeruste, multifunctionele locatie met een professionele theaterruimte en meerdere studioruimten. De locatie promoot en produceert een eclectisch programma met live-optredens en evenementen gedurende het hele jaar. Er is een scala aan mogelijkheden voor studentenparticipatie. Andere kansen om deel te nemen aan theater en performance zijn Lincoln's eigen 'Pop Out' Festival (inclusief Paines Plow's Roundabout Theatre), de Lincoln Company en het Edinburgh Festival Fringe.

Studenten zijn momenteel verplicht om £ 150 bij te dragen in de kosten van het bijwonen van de Edinburgh Festival Fringe en zijn verantwoordelijk voor hun reis- en algemene kosten van levensonderhoud. De verblijfskosten in Edinburgh zijn voor rekening van de universiteit.

De cursus biedt andere professionele locaties en producties en biedt toegang tot theaters en betrokkenheid bij optredens en artiesten. Let op: er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor excursies en bezoeken.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Sinds de opening door Koningin Elizabeth II in 1996 heeft de University of Lincoln meer dan £ 300 miljoen geïnvesteerd in haar gebouwen en faciliteiten.

Sinds de opening door Koningin Elizabeth II in 1996 heeft de University of Lincoln meer dan £ 300 miljoen geïnvesteerd in haar gebouwen en faciliteiten. Lees Minder