Lees de Officiële Beschrijving

Deze major is gericht op het cultiveren van geavanceerde toegepaste talenten van engineeringtechnologie en management om de behoefte aan snel ontwikkelende informatietechnologie en informatie-industrie aan te passen, om de professionele kennis van communicatietechnologie, communicatiesysteem en communicatienetwerk onder de knie te krijgen en om een ​​sterk innovatievermogen te hebben, te oefenen en ondernemende geest, zodat studenten kunnen deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek, technisch ontwerp, fabricage van apparatuur en netwerkwerking op het gebied van communicatie en technologische ontwikkeling en beheer van ontwikkelingswerk, toepassing van communicatietechnologie en apparatuur in afdelingen als nationale economie en nationale defensie-industrie na hun afstuderen .

Studenten in deze major bestuderen voornamelijk het basistheorieëncommunicatiesysteem en -netwerk, de compositietheorie en de ontwerpmethode, ondergaan de basistraining van de telecommunicatie-ingenieurspraktijk en hebben het basisvermogen van het ontwerpen, ontwikkelen, modificeren en technisch toepassen van het moderne communicatiesysteem en netwerk.

Vereiste curriculum:

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. De basistheorieën en kennis beheersen op communicatiegebied;
 2. De moderne communicatietechnologie van draadloze communicatie, draadcommunicatie en multimediacommunicatie beheersen;
 3. De analyse- en ontwerpmethoden van het communicatiesysteem en netwerk beheersen;
 4. Het basisvermogen hebben om het communicatiesysteem en netwerk te ontwerpen, ontwikkelen, wijzigen en toe te passen;
 5. Het beleid, de richtlijnen en de wetten van communicatie kennen en de trend van communicatietechnologie ontwikkelen;
 6. Een solide basisstructuur en computerwerking hebben;
 7. De basismethode van het ophalen van documenten en het verzamelen van gegevens beheersen en beschikken over bepaalde mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek en praktische werking.
 8. De nieuwste ontwikkelingen en trends van communicatietechnologie kennen.

Hoofdgerecht:

Circuit, simulatie van elektronische technologiestichting, digitale elektronische technologiestichting, signaal en systeem, digitale signaalverwerking, elektromagnetisch veld, microgolftechniekstichting, communicatietheorie, hoogfrequent elektronisch circuit, modern uitwisselingsprincipe, computernetwerk en communicatie, mobiele communicatie, enz.

Applicatie vereiste

Notarized hoogste diploma (fotokopie): potentiële winnaars van een diploma moeten een officieel bewijs van de status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of de transcriptie
 • Recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor
 • Sponsoringbrief
 • Aanvraagformulier (gevuld)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Liaoning University of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
18,000 CNY
- per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum