Bachelor in Telecommunicatie Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze major is gericht op het cultiveren van geavanceerde toegepaste talenten van engineeringtechnologie en management om de behoefte aan snel ontwikkelende informatietechnologie en informatie-industrie aan te passen, om de professionele kennis van communicatietechnologie, communicatiesysteem en communicatienetwerk onder de knie te krijgen en om een sterk innovatief vermogen te hebben, te oefenen en ondernemende geest, zodat studenten kunnen deelnemen aan het werk van wetenschappelijk onderzoek, technisch ontwerp, productie van apparatuur en netwerkwerking op het gebied van communicatie en technologische ontwikkeling en beheer van ontwikkelingswerk, toepassing van communicatietechnologie en apparatuur in afdelingen zoals nationale economie en nationale defensie-industrie na diploma uitreiking.

Studenten in deze major bestuderen voornamelijk het basistheorieëncommunicatiesysteem en -netwerk, de compositietheorie en de ontwerpmethode, ondergaan de basistraining van de telecommunicatie-ingenieurspraktijk en hebben het basisvermogen van het ontwerpen, ontwikkelen, modificeren en technisch toepassen van het moderne communicatiesysteem en netwerk.

Curriculumvereisten

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. De basistheorieën en kennis beheersen op communicatiegebied;
 2. De moderne communicatietechnologie beheersen van draadloze communicatie, bedrade communicatie en multimediacommunicatie;
 3. De analyse- en ontwerpmethoden van het communicatiesysteem en netwerk beheersen;
 4. Het basisvermogen hebben om het communicatiesysteem en netwerk te ontwerpen, ontwikkelen, wijzigen en toe te passen;
 5. Het beleid, de richtlijnen en de wetten van communicatie kennen en de trend van communicatietechnologie ontwikkelen;
 6. Een solide basisstructuur voor vreemde talen en computerwerking hebben;
 7. De basismethode van het ophalen van documenten en het verzamelen van gegevens onder de knie krijgen en een bepaald vermogen hebben om wetenschappelijk onderzoek uit te voeren en praktisch te werken.
 8. De nieuwste ontwikkelingen en trends van communicatietechnologie kennen.

Hoofdgerecht:

Circuit, simulatie van elektronische technologiestichting, digitale elektronische technologiestichting, signaal en systeem, digitale signaalverwerking, elektromagnetisch veld, microgolftechniekstichting, communicatietheorie, hoogfrequent elektronisch circuit, modern uitwisselingsprincipe, computernetwerk en communicatie, mobiele communicatie, enz.

Applicatie vereiste

Notarized hoogste diploma (fotokopie): potentiële winnaars van een diploma moeten een officieel bewijs van de status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort,
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of het transcript,
 • Een recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor,
 • Brief van het sponsorschap,
 • Aanvraagformulier (ingevuld).
Laatst bijgewerkt op apr 2019

Over de school

Founded in 1951, Liaoning University of Technology (LUT) is a provincial university of higher learning. It is a multifaceted university with engineering as its specialty, as well as offering instructi ... Lees meer

Founded in 1951, Liaoning University of Technology (LUT) is a provincial university of higher learning. It is a multifaceted university with engineering as its specialty, as well as offering instruction in science, liberal arts, economics, and management studies. Presently it serves over 18,000 undergraduates and 578 postgraduates. Lees Minder