Bachelor in Theater Arts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ferrum College Theatre Arts heeft een sterke reputatie voor uitmuntendheid in de podiumkunsten! We bieden de pre-professionele Bachelor of Fine Arts-graden aan in acteren en regisseren, muziektheater en technisch theater. Het programma benadrukt het procesdrama en biedt studenten kansen om competenties te ontwikkelen als acteurs, regisseurs, uitvoerders van muziektheater, technici en docenten. Studenten worden geleid door docenten die jaren van lesgeven en professionele ervaring combineren. Majors kunnen persoonlijke persoonlijke een-op-een aandacht verwachten die je nodig hebt om je te ontwikkelen tot een volwaardige beoefenaar van het theater.

We bieden ook BA-graden aan in Theatereducatie en Theaterkunsten. De BA-graad is meestal de keuze voor studenten die willen double-major.

Ervaren leren is het levendige kenmerk van het programma. Zoals velen begrijpen, is er geen vervanging voor de theaterproductie-ervaring. Tijdens je vier jaar bij Ferrum worden studenten ondergedompeld in spannende cursussen die worden versterkt door een verscheidenheid aan productiemogelijkheden. Sommige kansen kunnen grote producties omvatten die worden geleid door een faculteit, studentenproducties, dans- of koorconcerten.

Onze afdeling, gevestigd in Schoolfield Hall, een van de vele historische gebouwen op onze prachtige campus. Oorspronkelijk de kapel (1916) maar in het midden van de jaren zestig verbouwd tot het uitvoeringshart van het college, dat in 1980 en opnieuw in 2018 werd gerenoveerd. Schoolfield Hall bevat het hypermoderne 278 zitplaatsen tellende theatertheater, 100 zitplaatsen ( Flexibel) Black Box Theatre, The Bowman Theatre Student Lounge, toneelwinkel, kostuumwinkel en oefenruimte.

Via stages, zomertheater, danswerk en andere kansen zullen studenten Ferrum met professionele credits verlaten.staging, theatre, emotionmauriciokell / Pixabay

Nadruk gebied

  • BFA, muziektheater
  • BFA, Acting
  • BFA, Technisch Theater
  • BA, theateronderwijs
  • BA Theatre Arts

Alumni Hoogtepunten

Onze succesvolle afgestudeerden genieten van een bevredigende loopbaan en zijn uitblonken in de voortgezette studie in het hoger onderwijs. Onze afgestudeerden hebben succes geboekt op verschillende gebieden op het gebied van theater, film, televisie en lesgeven. We hebben een afgestudeerde die een EMMY heeft gewonnen voor make-up. Veel van onze afgestudeerden wonen en werken in Hollywood, terwijl anderen er de voorkeur aan geven hun talenten te gebruiken om een loopbaan in het onderwijs op te nemen aan hogescholen en universiteiten, evenals op openbare scholen. Sommige afgestudeerden hebben een loopbaan in het kunstmanagement gevolgd en anderen hebben de verscheidenheid aan loopbaantrajecten gevolgd die beschikbaar zijn voor de afgestudeerde in de kunstnijverheid. We hebben afgestudeerden die communicatie en zelfexpressie hebben gebruikt om alles te worden, van modellen tot ministers, anderen zijn gepubliceerde schrijvers, terwijl weer anderen de politieke arena zijn binnengetreden.

Beurzen

Ferrum College Theatre Arts biedt vier mogelijkheden om te auditie voor onze prestatiebeurzen. We zoeken naar getalenteerde en goed afgeronde studenten voor elke Theatre Art Scholarship.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are committed to academic excellence and we believe our students deserve to achieve successful outcomes before they even graduate. Our current students participate in opportunities that strengthen ... Lees meer

We are committed to academic excellence and we believe our students deserve to achieve successful outcomes before they even graduate. Our current students participate in opportunities that strengthen their resumes and give them real-world experience now. Our Ferrum College alumni are living proof that a Ferrum education yields the success that our students desire! Lees Minder