Bachelor in het bedrijfsleven en entertainment industrie

Lithuania Business University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het bedrijfsleven en entertainment industrie

Lithuania Business University of Applied Sciences

Studieprogramma voor bedrijfs- en amusementsbedrijven is bedoeld om gekwalificeerde managers voor te bereiden om de markt van toerisme- en entertainmentzaken, zakelijke omgeving en de tendensen van de verandering ervan te kunnen onderzoeken en analyseren, servicepakketten te kunnen maken en zijn handel te organiseren, in te richten en te beheren. ondernemingen die diensten verlenen op het gebied van toerisme, amusement, schoonheid en welzijn.

De inhoud van het programma

Toekomstige specialisten in de zakelijke en amusementsindustrie bestuderen algemene onderwerpen: communicatiepsychologie, juridische grondslagen, vreemde talen en onderwerpen van studietak: basisbeginselen van het toerisme, basisprincipes van evenementenplanning, management, marketing, ondernemingsrecht, bedrijfsfinanciën en -boekhouding, reisplanning en organisatie, controle van computerreserveringssysteem, eventplanningtechnologie, bedrijfsplanning en bedrijfsstichting.

De studenten van het studieprogramma kunnen kiezen uit drie specialisaties:

 • Reis- en excursiesbeheer (basis van de Litouwse cultuur en geschiedenis, basisbeginselen van de wereld en Litouwse architectuur en kunst, gidsretoriek en communicatie).
 • Entertainmentactiviteit en planning van sportevenementen (planning van sportevenementen, plannen van protocollen en ceremoniële evenementen, planning van entertainment en culturele evenementen).
 • Gezondheids- en sportclubmanagement (beheer van gezondheids- en sportclubs, SPA-cultuur, management van de schoonheidssalon).
 • Tijdens de studies hebben de studenten vier stages: introductietoerisme, entertainment, introductieaanbod en catering en finale professional.

  De opleiding wordt afgesloten met de verdediging van de professionele bachelorscriptie. De afgestudeerde wordt verleend met toerisme en vrije tijd professionele bachelordiploma.

Toelatingseisen

Kandidaten die geslaagd zijn voor het eindexamen en het volwassenheidscertificaat hebben behaald, kunnen een aanvraag indienen voor de niet-bekostigde plaats (VNF). Toelating tot de staat-niet-bekostigde studies vindt plaats rechtstreeks in de University of Applied Sciences.

Degenen die willen studeren in de Lithuania Business University of Applied Sciences volgens de niet-bekostigde plaats van de staat en een beurs krijgen (VNF / st) , moeten deelnemen aan de algemene toelating van 1 juni tot 21 juli tijdens de algemene toelating tot alle Litouwse instellingen van hoger onderwijs op www.lamabpo.lt Aanvragers maken verbinding met de LAMA BPO-website en vermelden: Lithuania Business University of Applied Sciences ; de opleiding; VNF / studiebeurs *

* Studiebeurs wordt gegeven aan studenten op alle niveaus, die een aanvraag indienen voor niet-bekostigde studieplaatsen met de hoogste scores. Studiebeurs wordt toegekend voor de hele onderzoeksperiode. Aan het einde van elk academiejaar kan een student ervoor kiezen om dezelfde studie te volgen in een andere instelling voor hoger onderwijs zonder de beurs te verliezen.

Onderwerpen van de competitieve score en gewogen coëfficiënt voor het aanvragen van de niet-bekostigde plaats bij de studiebeurs (VNF / st) en behaalde het rijpheidscertificaat in 2017:

 1. Geschiedenis 0.4 (einde van examen)
 2. De Litouwse taal en literatuur 0.2 (eindexamen staatsexamen)
 3. Wiskunde 0.2 (eindexamen afleggen)
 4. Vreemde taal (Engels, Duits of Frans) (staatsexamen verlaat)
 5. Vreemde taal / Informatietechnologie / Biologie / Aardrijkskunde / Geschiedenis / Kunst 0.2 (einde van examen of laatste jaarlijks cijfer).

Careers

Afgestudeerden van het studieprogramma kunnen werken als specialisten voor toeristische informatiecentra, organisatoren en gidsen van excursies en educatieve programma's voor musea, managers - adviseurs voor reisbureaus, managers voor accommodatie- en cateringbedrijven, organisatoren van evenementen voor bedrijven die organisatorische diensten, winkel en entertainment aanbieden centra, boerderijen op het plattelandstoerisme, SPA en centra voor gezondheidsdiensten, specialisten voor gemeentelijke afdelingen voor internationale betrekkingen, bedrijfsontwikkeling en toerisme en initiatief en ondernemende afgestudeerden kunnen een eigen bedrijf oprichten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 19, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
per semester.
Locations
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan