Lees de Officiële Beschrijving

Waarom major schriftelijk?

Schrijven van majors in Northwest leert vaardigheden en technieken bij het samenstellen van inhoud die inspireert, communiceert, problemen oplost en de waarheid zoekt. Studenten in de schrijfscholen van Northwest werken over het hele spectrum van schrijfstudies - van het schrijven van professionele rapporten tot het schrijven van gedichten. Northwest-studenten worden niet strikt gekanaliseerd voor nieuwsmedia zoals in een journalistiekprogramma, voor cursussen in fictie en poëzie zoals in creatieve schrijfprogramma's of voor beroepsgerichte genres zoals technische schrijfprogramma's. In plaats daarvan hebben we een major ontworpen om studenten te helpen en uit te dagen om uit te groeien tot flexibele, effectieve, communicatieve schrijvers.

Wanneer werkgevers beslissingen nemen, zoeken ze slimme mensen die goed schrijven. Het schrijven van Northwest is als een cross-training voor de hedendaagse arbeidsmarkt. Je krijgt een professionele training zonder een vervaldatum - een diploma in de vrije kunsten dat je voorbereidt op je eerste baan na de universiteit en op elke baan die je daarna wilt gaan doen. We denken dat studeren schrijven een uitstekende voorbereiding is op het leven als kunstenaar, geleerde, burger en professional - alle dingen die je zou moeten zijn als je een rigoureuze niet-gegradueerde opleiding aan een ondersteunende universiteit voltooit, en alle dingen die je nodig hebt om te slagen in het hedendaagse leven.

Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​bachelordiploma schriftelijk te verdienen met de nadruk in professioneel schrijven of creatief schrijven en publiceren.

Minor op schrift

Een minderjarige schrijft complimenten voor elke major. Studenten leren over de basis van massacommunicatie en geavanceerde studie in creatief schrijven, technisch schrijven, populaire media en taal. De minderjarige vereist de voltooiing van 24 kredieturen.

Carrièremogelijkheden

Functietitels gerelateerd aan deze major zijn:

 • auteur
 • Editor
 • Journalist
 • Advocaat
 • Projectleider
 • Technische schrijver

Beroepsgerichte leerervaringen

GreenTower Press is een kleine pers die wordt ondersteund door de afdeling en wordt beheerd door twee leden van de faculteit. GreenTower Press publiceert een zeer geprezen literair tijdschrift, The Laurel Review . Elke termijn krijgen student-stagiairs professionele publicatie-ervaring met GreenTower Press en The Laurel Review . Studenten werken als editors-in-opleiding bij The Laurel Review , waar ze manuscripten lezen, beoordelen en bewerken voor publicatie.

Medium Weight Forks is een kunst- en literair tijdschrift dat elke voorjaarsperiode wordt uitgegeven door studenten in de cursus Publications Skills.

Het schrijfcentrum biedt tutoring en andere diensten aan alle Noordwest-studenten, en veel studenten van de afdeling krijgen waardevolle ervaring als het schrijven van docenten en als student managers. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te werken als het schrijven van fellows met faculteit in klaslokalen.

Studenten in het vak schrijven complete praktijkgerichte oefeningen in genres van de werkplek, inclusief incidentele real-world projecten voor regionale bedrijven en organisaties.

Studenten reizen met faculteit naar conferenties zoals de jaarlijkse conferentie van de vereniging van schrijvers en schrijfprogramma's, de vergelijkende dramaconferentie en de conferentie over samenstelling en communicatie van het college.

Studentenorganisaties

Scribblers, Northwest's creative writing club, komt wekelijks samen om creatief werk te delen en samen te schrijven.

Sigma Tau Delta, een Engelse eretitel, stuurt jaarlijks studenten naar een nationale conferentie om kritisch en creatief werk te presenteren. Sigma Tau Delta werd in 1931 in Northwest gevestigd.

Carrière klaar. Dag een.

Northwest zorgt ervoor dat studenten carrière klaar zijn, de eerste dag door middel van stages, praktijkervaringen en netwerkmogelijkheden.

stages

Hoewel stages bij de Engelse major niet verplicht zijn, worden ze sterk aangemoedigd. Stagiaires hebben gewerkt met de volgende organisaties:

 • GreenTower Press (Northwest campus)
 • KZLX-radiostation (Northwest-campus)
 • Grant coördinator (Northwest campus)
 • Northwest Missourian (studentenkrant)
 • Toren jaarboek
 • Betere huizen en tuinen
 • Nodaway County Historical Society
 • A tot Z-communicatie

Het verschil in het noordwesten

Northwest, opgericht in 1905, is een traditionele campus met meer dan 7.200 undergraduate en graduate studenten. Gelegen in het midden van overal , Maryville is twee uur van Omaha, Nebraska en Kansas City, Missouri en
2 ½ uur van Des Moines, Iowa.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 17 andere vakken van Northwest Missouri State University »

Laatst bijgewerkt op August 21, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
4 jaar
Prijs
25,803 USD
Deadline
Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Vraag informatie aan
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Dec. 15, 2023
Aanmeldingslimiet
Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Begindatum
Jan. 2020
Einddatum
Mei 15, 2023
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Einddatum
Dec. 15, 2023

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mei 15, 2023